Įkraunama...
Įkraunama...

Juodieji rusų terjerai

QUOTE(Mergelė @ 2014 10 02, 11:31)
Laba,
gal galite man pametėte Aistės kontaktus į a.d.? Man Kaunas kaip ir netoli. 70km ir aš Kaune. Nes kuo toliau tuo prasčiau.

unsure.gif gydykitės ir sveikit 4u.gif Parašykit, kaip mažiukas, kai po veto būsit....

QUOTE(Jonavietis @ 2014 10 02, 11:50)
Diteliuk ,atvažiuoji su Dosiku pamatuoji,išbandai.
Tas pats siūloma ir Domiukui biggrin.gif negaila primierkai paskolinsim.Tuo labiau kad man nuo 15 d atostogos ax.gif
nu šiaip čia Edituk Gyzmai reik sakyti ačiū.Jį nusipirkus susipažinau su ja. Tiesiog buvo kornių mytas kavinėje.Va ten mes ją ir pasigavom.Ir jau nepaleidžiam ax.gif ne tau pasakot.Pati žinai  blush2.gif

bigsmile.gif nu, kad tik nereikėtų susiruošt ir išskirapštyt mirksiukas.gif Namus Tau nuversim, jei kartais taip papultų, kad kartu su Domiu atvažiuotume vienu metu lotuliukas.gif
QUOTE(ause makaliause @ 2014 10 02, 12:38)
Mano Domis ta tikrąją žodžio išpindėjo.  lotuliukas.gif Išmoko duris atsidaryti, tai dabar tambūras-garažas, garažas-tambūras. Ir gastroliuoja kol mes darbe. Anksčiau rytais 6 km nupėdidandavom, dabar tamsoka rytais apmažėjo krūvis, tai matyt ir išlieja energija atidarinėdamas duris.  doh.gif Apetitas išvis žvėriškas atliko, anksčiau valgymas kaip bausmė buvo, dabar ką nori tą suvalgys ir pastoviai alkanas. Vaikinui metai, o proto ne daugėja  biggrin.gif Nu grynas paauglys  ax.gif Gauna 1,2 kg mėsos, plius dar sauso per pietus 200 gr. Gal per mažai gauna?  unsure.gif

Nu, kur proto nedaugėja, jei duris išmoko atsidaryt lotuliukas.gif ?! Mūsų Dosius, tai sodyboj langą buvo atsidaręs doh.gif Nu, dėl maisto, tai, sakyčiau, kad labai normaliai gauna rolleyes.gif Tai kiek sveria dabar veršiukas tongue.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Ditele @ 2014 10 02, 17:30)
unsure.gif gydykitės ir sveikit  4u.gif Parašykit, kaip mažiukas, kai po veto būsit....
bigsmile.gif nu, kad tik nereikėtų susiruošt ir išskirapštyt mirksiukas.gif Namus Tau nuversim, jei kartais taip papultų, kad kartu su Domiu atvažiuotume vienu metu  lotuliukas.gif

Nu, kur proto nedaugėja, jei duris išmoko atsidaryt lotuliukas.gif ?! Mūsų Dosius, tai sodyboj langą buvo atsidaręs doh.gif Nu, dėl maisto, tai, sakyčiau, kad labai normaliai gauna  rolleyes.gif Tai kiek sveria dabar veršiukas tongue.gif ?

Ogogo kai susitiktu visi 3, o ypač Dosius ir Domis bijau, kad namai greit nuversti, apversti, viskas išdaužytą, nuo kubaturų ir bėgiojimo laugh.gif Namai atrodytų kaip po uragano. Jonavietis daug darbo po mūsų bachurų apsilankymo turėtų lotuliukas.gif Man atrodo greit tie svečiai būtų išprašyti lotuliukas.gif

Oi net nežinau dabar, jei prieš mėn. svėrė 48 kg. Dabar gauna mėsos tai tikrai gal ir sveria 50 kg unsure.gif Bet palieti tai man per kūdas ir apteitas žvėriškas g.gif
Tai Domis ir kaime sugeba per langus išlipti. O va namuose eina į garažą ir tvarko daro.
Atsakyti
sveiki visi drinks_cheers.gif
gražios petnešos, aš irgi savo laiku kai rinkausi jas žiūrėjau, bet pagalvojau, kad didelis kailio gabalas juoduliui uždengtas, gali būti per karšta, dėl to pasirinkom atviresnes, tas kur nufotkinau.
O Džiakas atrodo fantastiškai, Jonavieti, smagu, kad augintinis prilipo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

O mūsų juodulių ferma toliau siaubia namus. Šiuo metu mūsų dešimt. Ant dienų vienas berniukas Lokis išvažiavo į naujus namučius. Tikiuosi viskas bus gerai bigsmile.gif
Šiandien visa šutvė skiepijosi bigsmile.gif , oi buvo darbo juos sutasyti doh.gif - į mašiną, paskui pas vetą... Kitą savaitę dar vieną mergaitię išleisiu į Airiją, paskui berniuką į UK, gal gi šiek tiek namie ramiau pataps? mirksiukas.gif , nes liks panašiai tiek, kiek pernai aplamai turėjom biggrin.gif

Ause makaliause, greitai pasimatysime parodose, mes juk pasiliekame Lesterį, patinėlį ir planuojam pradėti nuo Kėdainių gruodžio mėnesį, o paskui matysim, eisim toliau, jei bus geri įvertinimai.
Atsakyti
Devynbalse, parodykit Lesterį mirksiukas.gif o kai jus ten visi telpat toje mažytėje mašinytėje? bigsmile.gif ar bus liekančių šuniukų Lietuvoje?
Reikia man atrodo suvažiavimą forumiečių daryt, tai pasiaustu visi šunyčiai ir jų šeimininkės ir šeimininkai biggrin.gif
Atsakyti
tai telpam dar toje mašinytėje...kol kas...tikiuosi gal gi pajudės visi į naujus namučius. Kažkaip vangiai šiemet, iš Lietuvos beveik niekas neskambina...O taip norėtųsi, kad kuo daugiau vietoj liktų... smile.gif

Ryt bandysim fotkintis, jei mano MB vėl nesugrius... g.gif
Tai bus FB nuotraukų.
Atsakyti
Nieko po biški po biški ir išsiskirstysis po naujus namus.
O mes šiandien dalyvavom Šiaulių parodoje ir gavom jaunimo nugalėtoją ir pirmą rozetę blush2.gif Pagaliau... ir mums truputį saulė nušvito.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ause makaliause: 05 spalio 2014 - 14:03
QUOTE(ause makaliause @ 2014 10 05, 13:44)
Nieko po biški po biški ir išsiskirstysis po naujus  namus.
O mes šiandien dalyvavom Šiaulių parodoje ir gavom jaunimo nugalėtoją ir pirmą rozetę  blush2.gif  Pagaliau... ir mums truputį saulė nušvito.

biggrin.gif uhuuu, thumbup.gif šaunuoliai-sveikinimai abiems tongue.gif 4u.gif
Atsakyti
Ditele ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikinimai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Sudėjau nuotraukų į FB, bandau dėt video, bet labai prastai krauna šiandien... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ditele @ 2014 10 02, 16:30)
nu, kad tik nereikėtų susiruošt ir išskirapštyt mirksiukas.gif Namus Tau nuversim, jei kartais taip papultų, kad kartu su Domiu atvažiuotume vienu metu  lotuliukas.gif

baik,žinai kad pas mane ne rūmai blush2.gif Viena siena nuseilėta ar visos skirtumo nėra biggrin.gif
QUOTE(ause makaliause @ 2014 10 03, 07:37)
Ogogo kai susitiktu visi 3, o ypač Dosius ir Domis bijau, kad namai greit nuversti, apversti, viskas išdaužytą, nuo kubaturų ir bėgiojimo  laugh.gif  Namai atrodytų kaip po uragano. Jonavietis daug darbo po mūsų bachurų apsilankymo turėtų   lotuliukas.gif Man atrodo greit tie svečiai būtų išprašyti  lotuliukas.gif

Tai Domis ir kaime sugeba per langus išlipti. O va namuose eina į garažą ir tvarko daro.

nius prašome mūsų nenurašyti blush2.gif mes ne 5 sveriam,jau virš 30 kg ir ūgis mūsų 63,mes tokie pusvyriai.Ir pakankamai velnių prišutinę biggrin.gif Man antrodo kad mūsiškis svečius užvaikytų doh.gif ,energijos dvigubai nei pas juodulį.Po 5 km geru tempu jis parėjęs namus nusiaubia doh.gif

QUOTE(devynbalse @ 2014 10 03, 19:51)
sveiki visi  drinks_cheers.gif
gražios petnešos, aš irgi savo laiku kai rinkausi jas žiūrėjau, bet pagalvojau, kad didelis kailio gabalas juoduliui uždengtas, gali būti per karšta, dėl to pasirinkom atviresnes, tas kur nufotkinau.

O mūsų juodulių ferma toliau siaubia namus. Šiuo metu mūsų dešimt. Ant dienų vienas berniukas Lokis išvažiavo į naujus namučius. Tikiuosi viskas bus gerai  bigsmile.gif

ačiū 4u.gif jei tik dėl to kad jos plačios ,tai patikėkit dėl to nepatogumo nėra.Džiakio kailis nepalyginsi tankumo su juoduliu.Maniškis peraloninis,ir per karšta tikrai nėra.Jos labai įdomios struktūros,kada jas nuimi jos iš vidaus sudrėkę nebūna. Aišku čia kiekvieno asmeninis reikalas.Bet kailio tos petnešos nei gadina,nei drėksta po jom.Mes turim irgi viens aplamai per kojas dedamas va tos tai siaubas,pažastukes trina,nepatogios.Čia visai kas kita
Džiugu kad po truputį mažyliai randa savo namus.Gaila ,kad mažai jų LT lieka.Jūsų juoduliukai įspudingi.Norėtūsi kad daugiau čia jų liktų.Bet kaip taisyklė jei tik jie geresni ir žinomesnis veislynas čia jų lieka mažuma.Mes ilgai rinkomės iš kur pirkt šuniuką.Apgalvojom visus variantus ir lenkus ir vengrus ir latviją su estija.Žiūrėjom net angluose. Aišku iš geriausio anglų veislyno mes neįkandom ,nors kai pagalvoji pirkti iš geriausio ir gauti tokį pusiau antrarūšį už auksinę kainą irgi nesinori.Lenkuose su vengrais būtume pigiau nusipirkę,bet labai jau ne kas ten.O kai pamačiau parodoje vengrę išsigandau.Nu ne akita o kažkokia kikimara doh.gif Tai pirkom lietuvoje ir nei kiek nenusivylėm senelė iš Readvič geriausio anglijos veislyno,tėtis geriausio olandijos veislyno vaikas.Kraujai superiniai,charakteris ir eksterjeras irgi.Parodoje atvežtiniai daug prastesni nei mano vietinės gamybos.Aš visiems sakau kad ir pas mus yra labai gerų veislynų,toli ieškoti nereikia.

QUOTE(ause makaliause @ 2014 10 05, 13:44)
O mes šiandien dalyvavom Šiaulių parodoje ir gavom jaunimo nugalėtoją ir pirmą rozetę  blush2.gif  Pagaliau... ir mums truputį saulė nušvito.

sveikinam su pirma rozetke ir titulu.Taip ir toliau wub.gif

nius gruodį ir mes su Džiaku turėtume būti kėdiniuose.Mes ateisim pas juodulius būtinai.Tik va neatskirsiu.Taip kad prašom prieiti prie mūsų.Mano Džekislovą tikrai pažinsite blush2.gif Pasiilgau juodulio,nors paglostyt noriu:verkiu:
va dabr peržiūrėjau apie petnešas blush2.gif
ause makaliause, pažastys su Julius-9 tikrai nesivels,ten diržas per pilvą,pažastų nesiekia.
Doros ir Tėjos petnešos man patiko,deja pas mus tokių nebuvo,neradom ir Kaune.Jei būčiau radus gal būčiau ir tokias nusipirkus.O kailis nesivelia po jom g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jonavietis: 06 spalio 2014 - 12:19
Mūsų Domis ir gauna krūvi bet vis maža ir maža. Suprantu paauglytsė. ax.gif dabar rado jis labai įdomu užsiėmimą, tambūre plėšyt tapetus. blink.gif po biški po biški kol mes darbe juos palaupo, atsigulą ir tyyyyyst tapetą. Nu nieko, aš po atsikraustymo senai norėjau perdaryt tas sienas lotuliukas.gif Žinau, kad kituose forumuose sakytų kišk į narvą, bet nu nenoriu ir viskas. Visus metus nelaupė ir viskas buvo gerai, nemanau, kad čia ilgam tas durnumas. Iš dalies pati kalta, kad tokias išdaigas krečia namie, anksčiau iki antros babeziozes bėgiodavom rytais, vakarais per pėsčiųjų takelį po 6-8 km. Nesenai susirgom ir vėl, nors vaikštom su forestu, o erkes nešam saujom namo, tai išsigandau ir nebebėgiojam kelias savaites. Dabar tik kieme ryte ir vakare po valandžiuke pasitreniruojam, pažaidžiam. Ai man svarbiau sveikas, gyvas šuo ir šiek tiek nepavargęs, negu tie tapetai kurie ir taip man nepatiko rolleyes.gif Blogiausia, kad jam labai greit atsibosta treniruotės, jam vis reikią ką nors keist, kad būtų pastoviai įdomu. Reikės kur pažiūrėt kokių triukų gal, kad pasimokintų ko nors naujo g.gif Yra va Tera, bet jam ji nelabai įdomi, jam reikia žmogaus, aš jau būnų pompa gavus jis vis dar užsivedęs biggrin.gif

Ačiū už sveikinimus wub.gif Labai jau sunku tas rozetkas rinkti. Bet kai gauni, tai taip malonu blush2.gif

Man patiko Norvegijos veislyno Estava Rain akitos, bet suprantu ten kaina ir gera, na tokia jau norvegiška. Bet kai pažiūri ir pas mus Lietuviškus veislynus labai geri būna kraujai. Stengiasi mūsiškiai veisėjai kartais net labiaui nei kokie lenkai. Saviškio kraujais ir labai didžiuojuosi ir mamytė ir tevelis ir tetos ir senelis daug pasiekę, na ko daugiau norėt tongue.gif
Man tai įdomu kodėl juoduliai nėra tokie norimi Lietuvoje?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ause makaliause: 06 spalio 2014 - 13:10
QUOTE(ause makaliause @ 2014 10 05, 14:44)

Oi kaip smagu sveikinam thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif mes taip norėjom nuvažiuoti pasižiūrėti, bet nepavyko schmoll.gif būtume susitikę gyvai blush2.gif
Atsakyti