QUOTE(Ditele @ 2014 10 02, 16:30)
nu, kad tik nereikėtų susiruošt ir išskirapštyt

Namus Tau nuversim, jei kartais taip papultų, kad kartu su Domiu atvažiuotume vienu metu
baik,žinai kad pas mane ne rūmai

Viena siena nuseilėta ar visos skirtumo nėra
QUOTE(ause makaliause @ 2014 10 03, 07:37)
Ogogo kai susitiktu visi 3, o ypač Dosius ir Domis bijau, kad namai greit nuversti, apversti, viskas išdaužytą, nuo kubaturų ir bėgiojimo

Namai atrodytų kaip po uragano. Jonavietis daug darbo po mūsų bachurų apsilankymo turėtų

Man atrodo greit tie svečiai būtų išprašyti
Tai Domis ir kaime sugeba per langus išlipti. O va namuose eina į garažą ir tvarko daro.
nius prašome mūsų nenurašyti

mes ne 5 sveriam,jau virš 30 kg ir ūgis mūsų 63,mes tokie pusvyriai.Ir pakankamai velnių prišutinę

Man antrodo kad mūsiškis svečius užvaikytų

,energijos dvigubai nei pas juodulį.Po 5 km geru tempu jis parėjęs namus nusiaubia
QUOTE(devynbalse @ 2014 10 03, 19:51)
sveiki visi
gražios petnešos, aš irgi savo laiku kai rinkausi jas žiūrėjau, bet pagalvojau, kad didelis kailio gabalas juoduliui uždengtas, gali būti per karšta, dėl to pasirinkom atviresnes, tas kur nufotkinau.
O mūsų juodulių ferma toliau siaubia namus. Šiuo metu mūsų dešimt. Ant dienų vienas berniukas Lokis išvažiavo į naujus namučius. Tikiuosi viskas bus gerai
ačiū

jei tik dėl to kad jos plačios ,tai patikėkit dėl to nepatogumo nėra.Džiakio kailis nepalyginsi tankumo su juoduliu.Maniškis peraloninis,ir per karšta tikrai nėra.Jos labai įdomios struktūros,kada jas nuimi jos iš vidaus sudrėkę nebūna. Aišku čia kiekvieno asmeninis reikalas.Bet kailio tos petnešos nei gadina,nei drėksta po jom.Mes turim irgi viens aplamai per kojas dedamas va tos tai siaubas,pažastukes trina,nepatogios.Čia visai kas kita
Džiugu kad po truputį mažyliai randa savo namus.Gaila ,kad mažai jų LT lieka.Jūsų juoduliukai įspudingi.Norėtūsi kad daugiau čia jų liktų.Bet kaip taisyklė jei tik jie geresni ir žinomesnis veislynas čia jų lieka mažuma.Mes ilgai rinkomės iš kur pirkt šuniuką.Apgalvojom visus variantus ir lenkus ir vengrus ir latviją su estija.Žiūrėjom net angluose. Aišku iš geriausio anglų veislyno mes neįkandom ,nors kai pagalvoji pirkti iš geriausio ir gauti tokį pusiau antrarūšį už auksinę kainą irgi nesinori.Lenkuose su vengrais būtume pigiau nusipirkę,bet labai jau ne kas ten.O kai pamačiau parodoje vengrę išsigandau.Nu ne akita o kažkokia kikimara

Tai pirkom lietuvoje ir nei kiek nenusivylėm senelė iš Readvič geriausio anglijos veislyno,tėtis geriausio olandijos veislyno vaikas.Kraujai superiniai,charakteris ir eksterjeras irgi.Parodoje atvežtiniai daug prastesni nei mano vietinės gamybos.Aš visiems sakau kad ir pas mus yra labai gerų veislynų,toli ieškoti nereikia.
QUOTE(ause makaliause @ 2014 10 05, 13:44)
Nieko po biški po biški ir išsiskirstysis po naujus namus.
O mes šiandien dalyvavom Šiaulių parodoje ir gavom jaunimo nugalėtoją ir pirmą rozetę

Pagaliau... ir mums truputį saulė nušvito.
sveikinam su pirma rozetke ir titulu.Taip ir toliau
nius gruodį ir mes su Džiaku turėtume būti kėdiniuose.Mes ateisim pas juodulius būtinai.Tik va neatskirsiu.Taip kad prašom prieiti prie mūsų.Mano Džekislovą tikrai pažinsite

Pasiilgau juodulio,nors paglostyt noriu:verkiu:
va dabr peržiūrėjau apie petnešas
ause makaliause, pažastys su Julius-9 tikrai nesivels,ten diržas per pilvą,pažastų nesiekia.
Doros ir Tėjos petnešos man patiko,deja pas mus tokių nebuvo,neradom ir Kaune.Jei būčiau radus gal būčiau ir tokias nusipirkus.O kailis nesivelia po jom