Įkraunama...
Įkraunama...

Juodieji rusų terjerai

[quote=devynbalse,2014 06 02, 06:30]
Morkyte, užjūrio princą rinkomės, nes norim gauti geresnius vaikus nei Dora smile.gif . Juodukams juk privalomas displazijos tyrimas, mes turim B, princą rinkomės su A ir kad nebūtų bendrų protėvių penkiose kartose, taip išvengiama daug genetinių problemų.
Lietuvoje yra vaikinų, bet arba labai giminingi, arba su tokia pačia displazija kaip Doros, tai ir tenka dairytis toliau... rolleyes.gif

Dėl parodinių pavadėlių - toks kaip pirmoj nuotraukoj labai neblogas, dar kol maža rasite, o užaugus, jau tiesiog neįmanoma nusipirkti... Vieną turiu, senokai pirkus, o dabar vis paklausinėju ir niekur nėra... Na, bet toks kaip antroj nuotraukoj, arba grandinėlė perneriama irgi labai gerai tinka.
Šiaip prieš parodą paprastai šunų nešeria, bet čia kaip jau jūs įpratę... Aš pvz. savom bent po kakliuką ryte duodavau, kad negalvotų kad nubaustos smile.gif, o po parodos tai jau pamaloninti būtina... Tiesa, parodoms reikia turėti skaniukų - maistelio į kurį geriausiai reaguoja, pvz. mums tai virtos kepenėlės smile.gif , eina kaip vėjai biggrin.gif .

Dėl kailio - yra priemonė kailiui pakelti. Juodukas maudomas, iššluostomas kiek galint daugiau, tada supurškiamas ir su šepečiu pakeliant plaukus džiovinamas. O tada reikia apkarpyti labiausiai išlindusius plaukus. Šiaip tai mes visada važiuojam gražintis, na bet jums pirmam kartui tai manau dar nėra taip būtina, nes prie mažiukų niekas nesikabinėja biggrin.gif

Sėkmės!!! Važiuotume pažiūrėti, jei nebūtų taip toli blush2.gif
[/quo

Labai ačiu jum už patarimus didelis dėkui smile.gif
Belieka ruoštis ir laukti pasirodymu smile.gif
Atsakyti
Šiandien mūsų Domiui 9 mėn, mes jau junior'ai, išėjom iš puppy'ko amžiaus, bet ne protu 2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ause makaliause @ 2014 06 04, 08:25)
Šiandien mūsų Domiui 9 mėn, mes jau junior'ai, išėjom iš puppy'ko amžiaus, bet ne protu  2.gif  lotuliukas.gif

Sveikinam Domiuką biggrin.gif jau įsivaizduoju tokį apie 50 kg. puppy'ką thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ause makaliause @ 2014 06 04, 07:25)
Šiandien mūsų Domiui 9 mėn, mes jau junior'ai, išėjom iš puppy'ko amžiaus, bet ne protu  2.gif  lotuliukas.gif

Sveiki, nuo Morkytės taipogi Sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ause makaliause @ 2014 06 04, 07:25)

4u.gif ir oro_buckis.gif šnioblin Domiukui wub.gif
O mes Dosiką jau Adultu pripažinom, bet irgi ne pagal protą tongue.gif - ėmėm šert 2 kartus - ryte sausakas, o vakare kauliukai/mėsytės, nes kažkaip pastebėjom, kad 3 kartų ėdimo jam per daug-vieną kartą būtinai atsisako arba ryte ir vakare sausako tik paknaibo ir viskas rolleyes.gif
Atsakyti
Šiandien Domiui ta proga suorganizavau pamokas, kaip taisyklingai stovėt ir bėgiot ringe. biggrin.gif nu žaiuriai sunku man ir psichologiškai ir visaip kitaip biggrin.gif
pas mus irgi apetitas sumažėjo, kartais atsisako vakarienės arba pietų. Man atrodo reikės ir man mažinti ir palikti du kartus. vat kai buvo orai atvėse ir apetitas buvo.
Atsakyti
QUOTE(ause makaliause @ 2014 06 04, 19:33)
pas mus irgi apetitas sumažėjo, kartais atsisako vakarienės arba pietų. Man atrodo reikės ir man mažinti ir palikti du kartus. vat kai buvo orai atvėse ir apetitas buvo.

drinks_cheers.gif Dosiui tas pats-kai atvėsę buvo, tai apetitas atsigavęs buvo. Ir svorio gana saikingai priaugęs-dabar sveria kažkur 51 kg rolleyes.gif
Atsakyti
Saikingai biggrin.gif tik 51 kg... tik lotuliukas.gif as tai saviskio nebepakeliu, reikes ieskotis pramoniniu svarstykliu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ause makaliause @ 2014 06 04, 20:25)
Saikingai  biggrin.gif tik 51 kg... tik  lotuliukas.gif as tai saviskio nebepakeliu, reikes ieskotis pramoniniu svarstykliu  doh.gif

Nu, man Dosikas kaip mažas, tai taip ir mažai sveria lotuliukas.gif Jei atvirai, tai čia man, matyt, Hero palikimas-jam kai svoris neaugo ir jo maximumas buvo 49,5 kg, tai man vis to svorio mažai blush2.gif ax.gif O aš tai Dosiaus jau ir nepakeliu, vyras-sunkiai, bet dar pakelia smile.gif
Atsakyti
šiluma visgi savo daro, tai ant dietos savo noru ir sėdi biggrin.gif Būtų įdomu kiek maniškis sveria, reikės kažką galvot ax.gif ūgį išsimatom-74 cm
Sekmės Morkytei šiandien debiutuoti parodoje, prašome pasidalinti ispūdžiais. 4u.gif Pažiūrėjau, į parodų laikus, vienas juodasis tik dalyvauja. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ause makaliause: 07 birželio 2014 - 07:27
Tai tas vienas ir yra mūsų Morkytė biggrin.gif , sėkmės jai thumbup.gif
Stebėtina, visi teisjai užsieniečiai g.gif , šiais laikais taip retai būna. Įdomu kokie bus atsiliepimai mirksiukas.gif

Tiesa, su praėjusiu gimtadieniu Domiuką thumbup.gif , lai auga didutis ir gražutis smile.gif , o svertis geriausiai eiti pas veterinarus, pas juos tokios svarstyklės, kad šuo nestresuoja ir jokių problemų smile.gif.

Mes va, kai Kėdainių veterinarijoj buvom, tai Dorcė aplamai svarstykles kaip smagią vietą tupėjimui buvo išsirinkus biggrin.gif , tai pasisvėrė moteriškė atsakančiai lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=ause makaliause,2014 06 07, 07:13]
šiluma visgi savo daro, tai ant dietos savo noru ir sėdi biggrin.gif Būtų įdomu kiek maniškis sveria, reikės kažką galvot ax.gif ūgį išsimatom-74 cm
Sekmės Morkytei šiandien debiutuoti parodoje, prašome pasidalinti ispūdžiais. 4u.gif Pažiūrėjau, į parodų laikus, vienas juodasis tik dalyvauja. bigsmile.gif
[/quotS

Sveiki,
na baigėsi mūsu pasirodymai ir esame labai patenkinti mūsu mažaja dalyve Morkyte, teisėja įvertino kaip labai perspektyvia tik dar best of baby nepasiseke na bet manau kad pasieksime ta tiksla biggrin.gif
mažoji dalyve labai gerai ko nesitikėjome suregavo į kitus sunis lojimus ir t.t ištikruju tai net nekreipe per labiausiai demesio smile.gif jai neikas nesikeis tai planuojame ir dar kur ne kur pasirodyti 4u.gif nuotrauku dar nespejome ikelti bet manau kad greitu laiku pasirodysime 4u.gif
Ačiu už palaikyma 4u.gif 4u.gif
Atsakyti