Ditele, Arumo dėka tokios kojos papustos gaunasi
Devynbalse, Ditele ačiū
QUOTE(ause makaliause @ 2014 10 20, 12:25)
Nu, kaip man tokios gražuuuuuu, tai negaliuuuuuu
Šaunuolis Domiukas
sveikinam
QUOTE(Ditele @ 2014 10 20, 13:53)
Ditele, kojytės veliamos taip kaip moterys velia kuodus
Ernesta, Domiukas tikrai, kad šaunuolis, bet va šeimininkei yra dar kur tobulėti ir mokytis.
QUOTE(ause makaliause @ 2014 10 20, 14:50)
Supratau dabar, kur šuo pakastas, o tai galvojau, kaip čia taip išeina natūralliai
QUOTE(ause makaliause @ 2014 10 20, 15:50)
Ernesta, Domiukas tikrai, kad šaunuolis, bet va šeimininkei yra dar kur tobulėti ir mokytis.
Tai visko išmokstama tik noro reikia turėti
QUOTE(ause makaliause @ 2014 10 20, 12:25)
sveikinu Domiuką
QUOTE(Ditele @ 2014 10 20, 17:40)
Supratau dabar, kur šuo pakastas, o tai galvojau, kaip čia taip išeina natūralliai
o va šito tai aš ir nemoku-niekad nesu vėlusi nei kuodo, nei pkaušio, nei kirpčiukų 
nu matai tu pati netvarkai,labai gerai plaukas stovi kai išmaudžius fenuoji ir plauką keli į viršų,kurį laiką tie plaukai stovi ir be lako.Čia labai svarbu povilnės kiek tuose plaukuose.Užtai aš ir sakau visad kad kojas kuo mažiau pešt reik.O parodai tai jau taip veli ir lakuoji.Juodam šuniui juodas darbas
užtai mums dabar labai gerai ranka patryniau ,pora kart brūkšt šepečiu ir mes tvarkingi
QUOTE(Jonavietis @ 2014 10 23, 13:35)
nu matai tu pati netvarkai,labai gerai plaukas stovi kai išmaudžius fenuoji ir plauką keli į viršų,kurį laiką tie plaukai stovi ir be lako.Čia labai svarbu povilnės kiek tuose plaukuose.Užtai aš ir sakau visad kad kojas kuo mažiau pešt reik.O parodai tai jau taip veli ir lakuoji.Juodam šuniui juodas darbas
Mano Tanui kažkaip užtekdavo ,velt nereikdavo,nepamenu ar kada vėlus buvau.Bet pti žinai koks pas jį plaukas buvo.
užtai mums dabar labai gerai ranka patryniau ,pora kart brūkšt šepečiu ir mes tvarkingi
nėra kas veikt.Psivaikščiojai ,pašėrei.Kažkaip nepriprantu ,kad nereikia šukuot,kasos pint,pėdučių skust.Ech pasiilgau to darbo.Sėdėčiau sau šalia šukuočiau ir kaifuočiau 
QUOTE(Ditele @ 2014 10 24, 07:29)
man irgi
Ačiū Jonavieti
Aš tai žiūriu persisiųst boksą medžiaginį parodoms. Bet su dyžiais tai sunku, vat būtų koks 50 cm aukščio nebūtų tokios problemos
Dabar man jie visi per maži 
Vaikštau dabar pakrikštyta, atsigulus ant sofos Domį kasiau kasiau ir užmigau, tas kaip vertėsi ant nugaros besimaivydamas ir su dantukais užkabino, tai po viena akimi taip gerai pradrėksta
Dabar kažkaip nelabai gražiai atrodau, tai gerai, kad nepamėlynavo
Aš tai žiūriu persisiųst boksą medžiaginį parodoms. Bet su dyžiais tai sunku, vat būtų koks 50 cm aukščio nebūtų tokios problemos
Vaikštau dabar pakrikštyta, atsigulus ant sofos Domį kasiau kasiau ir užmigau, tas kaip vertėsi ant nugaros besimaivydamas ir su dantukais užkabino, tai po viena akimi taip gerai pradrėksta
Nu taip,Ause makaliause, jau ką nors nuveikti tai jie sugeba... Mažieji man visas kojas sukramtę, vienos mėlynės, vakar apsižiūrėjau, pašiurpau
. O jūsiškis juk jau paaugęs bernaitis, gerai, kad nepamėlynavo... Užjaučiu.
Jonavieti, dar ne vėlu įsigyti dar vieną terapinį šunį, kaip tik turiu gražų patinėlį Luckį, kuris mašinoj gimęs
. Butų jūsų akitai draugas ir abu su vyru po šunį turėtumėte... Čia tarp kitko, nenoriu draskyti skaudulių, sunku apsiprasti kai augintinio netenki...
Išvažiavo dar viena mergytė į Rumuniją. Šiandien Aurumas Brno perdavė ją naujiesiems šeimininkams - va dabar namie 7
, tiek kiek pernai užaugo
, o atrodo, kad tiek nedaug
, o pernai atrodė, kad labai daug
. Pasirodo labai viskas reliatyvu...
Jonavieti, dar ne vėlu įsigyti dar vieną terapinį šunį, kaip tik turiu gražų patinėlį Luckį, kuris mašinoj gimęs
Išvažiavo dar viena mergytė į Rumuniją. Šiandien Aurumas Brno perdavė ją naujiesiems šeimininkams - va dabar namie 7
QUOTE(ause makaliause @ 2014 10 24, 13:17)
aš kažkur mačiau labai didelius,tik nepamenu kur
QUOTE(devynbalse @ 2014 10 24, 18:00)
vėlu