Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanojame

QUOTE(daisy5693 @ 2015 10 30, 20:59)
O jūs nemėginote kažkada nereikalauti iš kitų (ieškausi tik Kaune, be mainų- šiltos), kad padovanotų, o pati užsidirbti ir nusipirkti wink.gif
Jei jums tikrai sunku - rašykit, galiu padėti, susitiktume, pabendrausim , paremsim wink.gif

drinks_cheers.gif

nu mane irgi tokie reikalavimai skyriuje "dovanojama" užmuša... doh.gif arba būna dar pasiūlai, tai gauni atsakymą "nu aš dar pagalvosiu, pažiūrėsiu ką pasiūlys kiti... ax.gif " unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Vajuza @ 2015 10 23, 08:43)
Mamytes,Jus paziurekite gal turite kazko dovanojamo is vaiku noru, o jie tokie nedideli as pasiziurejau,vaikai nori anklodziu,zieminiu batuku,striukyciu.. Jeigu kas cia neima,tai galima tiesiog padovanoti,labai paprasta, o kazka galime padaryti laimingais  4u.gif

http://vaikusvajones.lt/

4u.gif puiki mintis kaip tik namuos pilna netikusiu dukrytei parsiustu rubeliu aciu uz pameteta nuoroda
Atsakyti
QUOTE(daisy5693 @ 2015 10 30, 21:59)
O jūs nemėginote kažkada nereikalauti iš kitų (ieškausi tik Kaune, be mainų- šiltos), kad padovanotų, o pati užsidirbti ir nusipirkti wink.gif
Jei jums tikrai sunku - rašykit, galiu padėti, susitiktume, pabendrausim , paremsim wink.gif

turiu neįgalumą,na, ir ..šeimos pagausėjimas,vyras- šiuo metu- atskirai,į namus grįš tik kitais metais verysad.gif primas vaikas- dar nedidelis...Neįgaliųjų bendrija niekuo verysad.gif padėti negali.Kas kaip - nenoriu aiškinti, ne tam tema.
Atsakyti
QUOTE(lingė @ 2015 10 31, 00:23)
4u.gif puiki mintis kaip tik namuos pilna netikusiu dukrytei parsiustu rubeliu aciu uz pameteta nuoroda

Tai kad dėvėti rūbeliai, nors ir idealios būklės, netinka, kaip suprantu. Rūbai ir batai turi būti tik nauji. Tai mane šiek tiek glumina, nes tikrai žmonės turi šiek tiek dėvėtų, bet idealios būklės drabužių ir čia jau padovanoti negali g.gif O kiek juk patys mes perkam padėvėtuose, ir ką? Tokiais jau socialiai remtinų neparemsi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(lingucis @ 2015 11 03, 09:37)
Tai kad dėvėti rūbeliai, nors ir idealios būklės, netinka, kaip suprantu. Rūbai ir batai turi būti tik nauji. Tai mane šiek tiek glumina, nes tikrai žmonės turi šiek tiek dėvėtų, bet idealios būklės drabužių ir čia jau padovanoti negali g.gif  O kiek juk patys mes perkam padėvėtuose, ir ką? Tokiais jau socialiai remtinų neparemsi? g.gif

aisku yra isimciu, bet jei leistu per tas akcojas dovanoti devetus, puse turbut visokiu nereikalingu skarmalu prinestu. Tokius galima bet kada padovanoti, o cia vis gi kaledoms, svente..
Atsakyti
Vilnius.

Nauji silkiniai marskineliai, M dydis, realiai L, smelio spalvos
Ilgis 61, tarp pazastuku 50
user posted image
user posted image

Nauji cotton siuvineti marskineliai/lamdytos medziagos, S/M dydis, zalsvos spalvos
Ilgis 60, tarp pazastuku 45
user posted image
user posted image

Nauji marskineliai, M dydis, ruda/balta zirniukais
Ilgis 67, tarp pazastuku 45
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Kuba: 04 lapkričio 2015 - 13:17
[quote=_Kuba,2015 11 04, 13:17]
Vilnius.

Paėmė, ačiū už marinuotus agurkėlius bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
dovanoju dideli televizoriu. veikia puikiai, su pulteliu.

kirtimai.
Atsakyti
Visų trijų dydis XS/S
user posted image
user posted image

Dydis 85C
user posted image

Abiejų dydis 70B
user posted image

Dydis 34C
user posted image

Vilnius, rašykite AŽ.
Atsakyti
Sveiki. Gal kas nors turėtų padovanoti šiltų rūbų Krizinio nėštumo centro globojamai vienišai keturių vaikučių mamai. Ieškome tiesiog šiltų rūbų. Tinka viskas: golfas, megztinis, liemenė, džemperis, šiltos kelnės. Jokių reikalavimų būklei. Tiesiog svarbu, kad žmogus nesušaltų.
Jeigu norite ir galite padėti, tačiau norite daugiau sužinoti apie šeimos situaciją, parašykite man asmenine žinute. Nes reikia ne tik rūbų. Maisto reikia.
Atsakyti
Dydžių neparašėt verysad.gif rūbų, batų ..
O vaikučiai kokio amžiaus? Berniukai mergaitės?
Reiktų daugiau info
Atsakyti
QUOTE(Razina @ 2015 11 12, 10:35)
Sveiki. Gal kas nors turėtų padovanoti šiltų rūbų Krizinio nėštumo centro  globojamai vienišai keturių vaikučių mamai. Ieškome tiesiog šiltų rūbų. Tinka viskas: golfas, megztinis, liemenė, džemperis, šiltos kelnės. Jokių reikalavimų būklei. Tiesiog svarbu, kad žmogus nesušaltų.
Jeigu norite ir galite padėti, tačiau norite daugiau sužinoti apie šeimos situaciją, parašykite man asmenine žinute. Nes reikia ne tik rūbų. Maisto reikia.

Jūrateba, labai ačiū, kad pastebėjote ir parašėte. Skubėjau labai blush2.gif
Moters dydis - M/L. Neaukšta, apie 166 cm.
Vaikučiai: trys berniukai nuo 86 cm. iki 116 cm. ūgio, o mergytė - 134-140 cm. ūgio. Mergaitei reikia žieminių batų 35 dydžio. Ačiū labai 4u.gif

Atsakyti