Dovanoju - M/L d. rudeninis / pavasarinis vilnonis klasikinis paltas "eglute" Labai gražaus ir elegantiško kirpimo, įliemenuotas klasikinis paltas, juodai pilkas, "eglutės" rašto. Su pamušalu, bet be pašiltinimo. Man labai patikęs, tad daug dėvėtas. Pirktas Baltarusijoje, "Elema" firmos. Geros būklės. Kadangi dovanoju, nenešiau į valyklą, o atsargiai išskalbiau su vilnos priemonėmis, tad paltas švarus, be dėmių. Pagrindinis defektas - plona juoda atlasinė apdailos juostelė (kantas) daug kur prasitrynė iki balto pagrindo (bandžiau parodyti nuotraukose), ypač ant kišenių, rankovių, prie sagų. Išeitis galėtų būti apsiūti ją zigzagu plonais juodais siūlais, bet tiesiog tingiu tai daryti, nes nemanau, kad dar dėvėsiu šį paltą. Dar vienas trūkumas - šioks toks apsipūkavimas dešiniajame šone, kur nešiota rankinė (bet į akis ne labai krenta). Paltas be galo praktiškas, šiltas, visiškai nesiglamžo, nesimato dulkių ir purvo. Yra petukai ir 2 kišenės. Sudėtis - 80 proc. vilnos, 20 proc. poliamido. Dydis nurodytas 96 (čia krūtinės apimtis). Fotografuotas ant dėvinčios M dydį, 166 cm ūgio. Plotis tarp pažastų - 48 cm, rankovės ilgis nuo peties - 64 cm, rankovės ilgis nuo pažasties - 43,5 cm, visas palto ilgis nuo peties - 104 cm.

Dovanoju - 38 dydžio šviesus PVC įliemenuotas neperšlampamas lietpaltis Labai geros būklės gražaus modelio šviesus įliemenuotas neperšlampamas lietpaltukas (spalva gelsvai kreminė, nuotraukose kažkaip išėjo į žalsvumą, bet realiai labiau į geltonumą). Medžiaga tokia kaip "ceratinė", neblizgi. Dydis parašytas EUR38/F40. Galima skalbti 30 laipsnių temperatūroje. Plotis nugaroje tarp pažastų - 48 cm, rankovės ilgis nuo peties - 61,5 cm, visas ilgis per nugarą - 88 cm (be apykaklės). Šonuose kišenės, yra ir vidinė kišenė. Nuotraukoje ant dėvinčios 40 dydį (man mažokas). Modelio ūgis nuotraukoje - 166 cm.

Visi mano albumai pagal temas čia:
http://public.fotki.com/Valia777/
Vilnius (Lazdynai, Senamiestis), pasiimti patiems, tačiau galiu siųsti paštu arba per paštomatus ką nors perkant iš manęs arba bent simboliškai sumokėjus, kad apsimokėtų važiuoti iki pašto. Rašykit AŽ.