Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanojame

smile.gif ieškau pavasarinių žemų batukų moteriškų( kedų ar" balerinų" tipo) 38-39 dydžio.az.tik Kaunas, be mainų.
Atsakyti
Dovanoju. Geriausiai būtų, kad paimtų vienas žmogus.
Vilniuje. Rašykite AŽ.

Juodas šiltas megztukas. Dydis S/M
user posted image

Vasarinė majkutė. Dydis XS/S
user posted image

Bliuzkutę ir liemenė. Dydis abiejų S.
user posted image

Megztukas ir golfas. Dydis abiejų S.
user posted image
Atsakyti
user posted image
Atiduodu pasidevejusi, bet dar naudojama...Kaunas nesiunciu
Atsakyti
Dovanoju Lindex džinsus. Dydis rašo 27/32, sakyčiau, kad 36 dydžiui, ne visai žemoms (mano ūgis 172 cm). Liemuo 37 cm, plotis po užtrauktuku - 43 cm, išorinė siūlė - 100 cm, vidinė - 80 cm.

Vilnius 4u.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
Pertvarkiau spinta, radau ir daugiau rubeliu, kuriuos mielai padovanociau 4u.gif rubeliai xs, s dydziu - megztukai, palaidines. Rubeliai tvarkingi, tikrai dar tinkami nesioti. Siuos dzinsus taip pat turiu, jie kiek didesnio dydzio.

Is karto atsiprasau, bet nerezervuoju - kuri pirma paima, ta ir turi. Nes paskui prisirezervuoja ir nepaima, man laikyt uzima vieta.

Vilnius, pasilaiciai.

Kai kuriu rubu nuotraukeles, visu nefotgrafavau:

http://www.vinted.lt...iskas-megztukas
http://www.vinted.lt...gamas-megztukas
http://www.vinted.lt...-bermuda-sortai

QUOTE(gaily @ 2015 03 13, 19:28)
Dovanoju Lindex džinsus. Dydis rašo 27/32, sakyčiau, kad 36 dydžiui, ne visai žemoms (mano ūgis 172 cm). Liemuo 37 cm, plotis po užtrauktuku - 43 cm, išorinė siūlė - 100 cm, vidinė - 80 cm.

user posted image
user posted image
Atsakyti
Dovanoju:
švarką, dydis M
user posted image
džemperį, dydis 40
user posted image
user posted image
Mango marškiniai, dydis S
user posted image
Zara delninė
user posted image
Jonava, galiu siųsti jeigu apmokate siuntimą
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ibero: 28 kovo 2015 - 14:18
Sveiki,
Būčiau labai dėkinga, jei kas padovanotų paklodžių su guma (gali būti ir su dėmėm nieko tokio):
200*140
160*70.
Praverstų ir vežimėlis produktam (mačiau vyresnio amžiaus žmonės vežasi tokius), ar koks nedidelis lagaminas su ratukais, liemenėlė 70A/B. Vaikštau dažniausiai pėsčiom, nes ne visada būna už ką važiuoti, tad daros sunku atsinešti iš miesto. 4u.gif
Jei reikia, galiu atsidėkot medum, uogiene ar pan.
Atsakyti

user posted image

Atiduodu lengvą pavasarinę striukę ir kt. kelis moter. rūbus, palaidinės, sijonai,
xl dydis, raš. į a.ž.

Atsakyti
ieskau 38 dydzio bATUKU pavasariui gal kas dovanotu ar nebrangiai parduotu?
Atsakyti
Dovanoju raudoną suknelę 34-36 dydžio, kuri buvo pertaisyta truputėlį, matosi diksniukai, na gal kas norėtų dar kaip persidaryti ar panaudoti kaip medžiagą.

user posted image
Atsakyti
sveiki mamukai, atejo pavasaris norisi pasipuosti, o ka daryti kai nera is ko, tad prasau kas tvarkys stalciukus, ir zada mesti lauk papuosaliukus, tai perleiskite juos man, gali buti pasitryne, brokuoti ir pan... turiu rankas susitvarkysiu, taip pat mielai priimciau jusu nebenaudojama kosmetika, kvepaliuku likucius ir kitas moteriskas grozybes smile.gif taip pat domina xs,s dydzio drabuziai, ir 36d batukai. aciu siuntima apmokesime smile.gif
Atsakyti
Dovanoju idealios būklės Next sijoną
Idealios būklės pilką lininį 12 dydžio NEXT firmos sijoną padovanočiau už šokoladą. Sijonas midi ilgio, A silueto, apačia siuvinėta rudu siūlu. Nuotraukų atsiųst negaliu, nes sutriko mano telefono nuotraukų įkėlimo funkcija. mirksiukas.gif
Atsakyti