Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 303

QUOTE(daliux78 @ 2014 06 04, 17:08)
jeigu del to sonomos daikciuko klausiat, tai jo nebus iki birzelio vidurio, backorderintas

Labiau Factory marskinuku laukiu. bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MeistroMargarita @ 2014 06 04, 17:51)
pirksim si vakara  4u.gif

as jau visokiu prisirinkau reikaliuku .
ruosiuos marinavimo-uogieniavimo sezonui  biggrin.gif

tik ,va, galvoju.. o kazin , nieko tas uogienes visokias laikyti kambario temperaturoj?  g.gif neturiu jokio rusio, jokio "skladuko". galvoju, gal nusipirkciau kokia komoda i virtuve ir susideciau ten viska  unsure.gif

va , galvoju arr man reikia  tokio /sleep.gif' border='0' style='vertical-align:middle' alt='sleep.gif' />' target='_blank'>http://www.williams-sonoma.com/products/de...Facet-_-NoFacet ,
ar http://www.williams-...cm_src=AutoRel2 tokio geriau obuolienems ?  g.gif smile.gif

jau laukiu braskiu skabykles biggrin.gif http://www.williams-...?cm_src=AutoRel

ir dar butinai pirksiu vysniu kauliukams http://www.williams-...?cm_src=AutoRel

nenoriu labai Jūsų apgauti, bet mama kai pridaro uogienių,namie laiko,susidėjus į tokią va kaip komodą jūs minėjot. ir nieko neatsitinka...bet šiaip pas juos tam kambary šalta žiemą/vasarą, tai gal todėl laikos g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LisaLove: 04 birželio 2014 - 17:36
Laukiame

www.bloomingdales.com
-25$ nuo 100$
user posted image

www.yoox.com
-10% viskam . ir sample sale
user posted image

www.lordandtaylor.com
-25% swarovskiukams
user posted image

www.freepeople.com

user posted image

www.jcrew.com
-30% SALE
user posted image

factory.jcrew.com
-35%
user posted image

www.williams-sonoma.com

user posted image

www.converse.com

user posted image

Atsakyti
QUOTE(gretuxxx @ 2014 06 04, 18:25)
Labiau Factory marskinuku laukiu.  bigsmile.gif  biggrin.gif

tai tie marskinukai negalejo speti i praejusios savaites dezutes, tai nera ko nerimauti labai, gausit skaicius dar irnesakyk.gif as galvojau kad del sonomos skustuko susirupinot ax.gif
Papildyta:
QUOTE(LisaLove @ 2014 06 04, 18:29)
nenoriu labai Jūsų apgauti, bet mama kai pridaro uogienių,namie laiko,susidėjus į tokią va kaip komodą jūs minėjot. ir nieko neatsitinka...bet šiaip pas juos tam kambary šalta žiemą/vasarą, tai gal todėl laikos g.gif

man kazkaip atrodo kad uogienems reikia irgi saltu patalpu, ir visiems tiems konservams, nezinau kodel bet atrodo supelytu silumoi, gal nebe reikalo tuose skladukuose laikydavo viska tevai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daliux78: 04 birželio 2014 - 17:43
QUOTE(daliux78 @ 2014 06 04, 18:42)

man kazkaip atrodo kad uogienems reikia irgi saltu patalpu, ir visiems tiems konservams, nezinau kodel bet atrodo supelytu silumoi, gal nebe reikalo tuose skladukuose laikydavo viska tevai  g.gif

thumbup.gif tai vat, sklepas tobuliausias variantas. bet gal kokiems agurkams,kopūstams labiau ? g.gif Bet kai neturi, bandai taip biggrin.gif aš irgi namie laikau,kai man uogienių priduoda, lyg visad gerai būdavo.. mes aš neverdų jų, aš mėgėja labiau šviežių prisišaldyt ir tada žiemą niam niam biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LisaLove: 04 birželio 2014 - 17:53
QUOTE(daliux78 @ 2014 06 04, 18:42)
man kazkaip atrodo kad uogienems reikia irgi saltu patalpu, ir visiems tiems konservams, nezinau kodel bet atrodo supelytu silumoi, gal nebe reikalo tuose skladukuose laikydavo viska tevai  g.gif

as pernai agurkus ir toki moliugu saldu marmala laikiau virtuvej lentynoj , nes netilpo niekur . bet vat , galvoju ,ar cia tik pasiseke ,kad gerai issilaike ,ar normalu taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MeistroMargarita @ 2014 06 04, 18:59)
as pernai agurkus ir toki moliugu saldu marmala laikiau virtuvej lentynoj , nes netilpo niekur . bet vat , galvoju ,ar cia tik pasiseke ,kad gerai issilaike ,ar normalu taip smile.gif

tai pabandyk kokia ziema palaikyti ir bus matyt, as nezinau net, gal tie skladukai savaime gavosi tokia salta patalpa ale konservams, namuose netilpdavo, o rusiai nebudavo apsildinti ir taip atrode kad konservus reikia saltai laikyti smile.gif
Atsakyti
Laukiu Jcrew
daug visko
su 50% koduku
Atsakyti
Mergiukai, patarkit 4u.gif

Labai noriu MB nupirkt kokią nors apyrankę, bet jam visos nepatinka. Man labai gražios Massimo dutti, bet jis sakė nenešios. Rodžiau Shkertik'us - sakė gal ir užsidėtų, bet man jos pačiai negražios biggrin.gif Nors ir sakė padarytų juodą, be priemaišų, bet vistiek antra diena žiūriu į jas, na kažkas ne to... O ką manot apie šią? g.gif Ir gautųsi pigiai, jei ir nenešiotų labai širdies neskaudėtų, nes nebūčiau išleidus >100lt kaip ant prieš tai minėtųjų smile.gif Man tas kabliukas tik toks interesting, bet peržvelgiau daug vyriškų apyrankių - čia kažkokia tokia mada biggrin.gif Galvoju jei ką - pati sunešiočiau... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(overlook @ 2014 06 04, 19:16)
Mergiukai, patarkit  4u.gif

Labai noriu MB nupirkt kokią nors apyrankę, bet jam visos nepatinka. Man labai gražios Massimo dutti, bet jis sakė nenešios. Rodžiau Shkertik'us - sakė gal ir užsidėtų, bet man jos pačiai negražios biggrin.gif Nors ir sakė padarytų juodą, be priemaišų, bet vistiek antra diena žiūriu į jas, na kažkas ne to... O ką manot apie šią?  g.gif Ir gautųsi pigiai, jei ir nenešiotų labai širdies neskaudėtų, nes nebūčiau išleidus >100lt kaip ant prieš tai minėtųjų  smile.gif Man tas kabliukas tik toks interesting, bet peržvelgiau daug vyriškų apyrankių - čia kažkokia tokia mada  biggrin.gif Galvoju jei ką - pati sunešiočiau...  biggrin.gif

Jūsų parodyta labai graži thumbup.gif Saviškiui parodžiau,tai sakė ir tokios nori lotuliukas.gif Bet perspėjau,kad Kalėdos dar negreit bigsmile.gif O tie Shkertik tai nesusipratimas kažkoks.. Senukų PC atitinkamas skyrius gamybą remia biggrin.gif Be to kiek mačiau gyvai, labai vaikiškai atrodo.. gal kokiam 9čiui ir gerai biggrin.gif
Bet čia tik mano nuomonė blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LisaLove: 04 birželio 2014 - 18:21
QUOTE(overlook @ 2014 06 04, 19:16)
Mergiukai, patarkit  4u.gif

Labai noriu MB nupirkt kokią nors apyrankę, bet jam visos nepatinka. Man labai gražios Massimo dutti, bet jis sakė nenešios. Rodžiau Shkertik'us - sakė gal ir užsidėtų, bet man jos pačiai negražios biggrin.gif Nors ir sakė padarytų juodą, be priemaišų, bet vistiek antra diena žiūriu į jas, na kažkas ne to... O ką manot apie šią?  g.gif Ir gautųsi pigiai, jei ir nenešiotų labai širdies neskaudėtų, nes nebūčiau išleidus >100lt kaip ant prieš tai minėtųjų  smile.gif Man tas kabliukas tik toks interesting, bet peržvelgiau daug vyriškų apyrankių - čia kažkokia tokia mada  biggrin.gif Galvoju jei ką - pati sunešiočiau...  biggrin.gif

tikrai tokia geriau atrodo nepalyginamai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(MeistroMargarita @ 2014 06 04, 19:59)

Parduotuvėse irgi konservuoti agurkai, vaisiai laikomi lentynose, ne šaldytuve. Matyt normalu biggrin.gif
Atsakyti