Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 303

aš tik neseniai pamačiau išlupusi siuntinuką... doh.gif ačiū už staigmenėlę wub.gif wub.gif wub.gif

ir dar oi kaip laukiu šios savaitės siuntinio bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gisana: 29 gegužės 2014 - 10:13

Perku netrukus
www.saksfifthavenue.com
-10% kodukas
user posted image

www.juicycouture.com
-40% krepselyje
user posted image

Nedaug truksta shipukui

www.yoox.com
-10% viskam . ir sample sale
user posted image

www.freepeople.com

user posted image

www.jcrew.com
-30% SALE
user posted image

factory.jcrew.com

user posted image

Papildyta:
QUOTE(Gisana @ 2014 05 29, 11:13)
aš tik neseniai pamačiau išlupusi siuntinuką...  doh.gif ačiū už staigmenėlę  wub.gif  wub.gif  wub.gif

ir dar oi kaip laukiu šios savaitės siuntinio  bigsmile.gif  wub.gif

labai laukiam siuntinuko pristatymo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu Lu @ 2014 05 29, 09:04)

Dar norėjau paklausti, dėl kremuko (rodos MM jį sau papirko neseniai) veidui su baltąja arbata lyg, o gal vaidenas jau  biggrin.gif bonkutė su šviesiai žydra spalvyte.

Man tai jis patinka, oda misri. Visais sezonais naudoju, serumus tik pries tai tepu, tai labai jis man thumbup.gif
Atsakyti

Gera kaina GlamGlow 4u.gif
http://www.amazon.co...d=AWUVXE2UI9AXD
Atsakyti
Prisijunkit prie

www.harney.com
www.williams-sonoma.com

i kulinarine tema smile.gif
planuojam su vaikais Tecio dienai gaminti krekeriu tortuka smile.gif o ka jus planuojat ?
Atsakyti
Sveikos smile.gif

sakykit AX parduotuvėje originalios prekės? Mane ką tik iškvailino, jog tikiu pasakomis marškinėlius po 29 dolcus pirkdama blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2014 05 29, 13:10)
Sveikos smile.gif

sakykit AX parduotuvėje originalios prekės? Mane ką tik iškvailino, jog tikiu pasakomis marškinėlius po 29 dolcus pirkdama  blush2.gif

kas cia tokie ekspertai ? smile.gif
tai yra viena is daugelio Armani namu liniju . tiesa, ne pati brangiausia smile.gif

Giorgio Armani S.p.A. (pronounced [ˈdʒɔrdʒo arˈmaːni]) is an Italian fashion house founded by Giorgio Armani, which designs, manufactures, distributes, and retails haute couture, ready-to-wear, leather goods, shoes, watches, jewelry, accessories, eyewear, cosmetics, and home interiors. The brand markets these products under several sub-labels, including Giorgio Armani, Armani Collezioni, Emporio Armani, AJ | Armani Jeans, AX | Armani Exchange, Armani Junior, and Armani/Casa. The brand utilizes the association of the Armani name with high-fashion, benefitting from its prestige in the fashion industry.

wikipedia
Atsakyti
Merginos, o kame pointas tame Zoku?
user posted image

Mes turim pigiaiskas Ikea ledu formeles, viskas puikiai pasidaro. O ZOKU kodel tokia kaina? Galvoju gal ir mums reikia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2014 05 29, 12:10)
sakykit AX parduotuvėje originalios prekės? Mane ką tik iškvailino, jog tikiu pasakomis marškinėlius po 29 dolcus pirkdama  blush2.gif

AX yra pigioji tokia jaunimo linija, čia ne Giorgio ar Emporio Armani biggrin.gif Gal ne taip pakalbėjai ir nesusikalbėjot.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(MeistroMargarita @ 2014 05 29, 11:46)
planuojam su vaikais Tecio dienai gaminti krekeriu tortuka smile.gif o ka jus planuojat ?

O, aciu fainas recepciukas wink.gif Esat jau dare? Kaip suderinama: surios zuvytes ir kondensuotas pienas? Ar per toki salduma druskos nebesijaucia?
Atsakyti
QUOTE(cooliuke @ 2014 05 29, 13:23)
Merginos, o kame pointas tame Zoku?

Mes turim pigiaiskas Ikea ledu formeles, viskas puikiai pasidaro. O ZOKU kodel tokia kaina? Galvoju gal ir mums reikia  g.gif

nezinau , kokios yra Ikea , bet tai ne siaip formeles, o aparaciukas , kuris susaldo per mazgaud 7min
video smile.gif
Papildyta:
QUOTE(cooliuke @ 2014 05 29, 13:27)
O, aciu fainas recepciukas wink.gif Esat jau dare? Kaip suderinama: surios zuvytes ir kondensuotas pienas? Ar per toki salduma druskos nebesijaucia?

esu tik ragavus , bet ne su suriom zuvytem , o su saldziom . ir ten , lyg be kondensuoto buvo g.gif nes yra receptas tik grietine,cukrus, vanilinis cukrus ... receptas lengvas- vaikai patys pagamins smile.gif reiks tik pas kaimyne saldytuve vieta issinuomot , kad paslepti biggrin.gif
Atsakyti
Mergiukai , jungiames prie
www.jomashop.com
drinks_cheers.gif
graziosios swarovskiu apyrankes
pilka
juoda
bus -5$ nuolaidele smile.gif
Papildyta:
mano reklamu blokuotojas issijunge unsure.gif nepamenu, kaip vel ijungt unsure.gif padekit!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MeistroMargarita: 29 gegužės 2014 - 12:49