Sveikos,
Mano meinukas ir minko. Šiaip mažiukas neminkė visiškai ir aš vis galvojau ar pradės jis minkyti ar ne

ir kokių metų tik būdamas pradėjo minkyti. Hamulė miega lovoje ant pagalvės, tai prieš atsiguldamas visada išminko visą pagalvę, dar ir man per plaukus ar nosies galiuką kliuna ir tada apsukęs ratą, jau atsigula miegoti.
Čia toks ritualas, o jei neklystu, tai jiems šis instinktas yra iš vaikystės, jie mažiukai minko mamos pilvą, kad bėgtų pienukas.
O dėl piktumo, tai manau jau visiem skirtingai. Hamiltonas tik jau vyriškėdamas pradėjo po truputį rodyti charakterį, bet tikrai gana vėlai. Mažiukas buvo teigiamas herojus. Kitas dalykas , pvz pas mus savo nepasitenkinimą kažkiek gali rodyti tik man, prieš MB niekada, nes bijo labiau. O man jo piktumas pasireiškia, kai reikia išeiti iš namų ir palikti jį vieną, tuomet parnešu iš laiptinės į namus jį, noriu uždaryti duris ir gaunu per batus iš lapatos, tipo labai piktai

. Tokio va keršto, kad atbėgtų ir kastų nėra, bet čia katuliai skirtingi ir tiek.
Pas mus namie Hamiui galioja tik dvi bausmės, šnypštimas ir purkštukas, kol kas su jom apsieinam puikiai, jie išbando šeimininkus puikiai ir su laiku nusistato tos ribos, kas galima, o kas ne, bet jei reikia išsikovoti šeimininkų dėmesį, tai vistiek verta rizikuoti ir reikia išsidirbinėti pradėti :lotuliukas
Hamis mūsų ir nemėgsta šukuotis, tai jei jį pasiguldau ant nugaros su viena ranka laikau, tai ima spardytis su galinėmis kojytėmis baisiai juokingai, bet dažniausiai pilvuką šukuoju su MB pagalba, tai būna katulis ima žiauriai juokingai tipo urgzti,bet tuo viskas ir baigiasi, pabučiuoju jam į nosytęm pagiriu, kad geras, jog šukuojasi ir jis nurimsta.