as tada geriau veščiausi tada savo elektrinį puoda, kokių dar elektrinių prietaisų jei reikia gaminti, taip pigiau ir imčiau nerenovuota didesnį kambarį. ir patogu. na čia mano pamastymas.
[quote=Roga,2014 06 20, 15:12]
as tada geriau veščiausi tada savo elektrinį puoda, kokių dar elektrinių prietaisų jei reikia gaminti, taip pigiau ir imčiau nerenovuota didesnį kambarį. ir patogu. na čia mano pamastymas.
[/quote
sutinku 100 proc.
P.S. jei sugebėtumėt gaut
[/quote
sutinku 100 proc.
P.S. jei sugebėtumėt gaut

QUOTE(osda @ 2014 06 20, 15:12)
Aš noriu pasakyt tik tiek, kad tų jau apleistų renovuotų nelabai jau kas ims už 600 litų, visi norės nerenovuotų, o jų nėra tiek ir daug. Seniau daugiau priimdavo į sanatoriją, nes jei negavo nerenovuoto paimė renovuotą. O kvotų vaikų sanatorijoms nėra(čia tik tuščios kalbos) 

aš su tuo nesusidūriau, nebuvo vietų davė nemokamai renovuota kambarį. nežinau ar vasara ar žiema, ar rudenį ar pavasarį. visada maloniai paklausia kokio kambario ar renovuoto, parasto. aš visada atsakau ačiū labai, man svarbiausia kad būtų vietos pasistatyti maniežui mažylei ir lova, nes vežu vaikus sveikatintis. ir visus kartus elgėsi maloniai, viena kart papuolė šaltas kambarys, pakeitė per para laiko. jau seniai sakė kad yra ir mokamų kambarių visur ir ligoninėse yra taip turi būti, bet manau priima visus ir jau mačiau vietų yra ir paaugliam. tai gal man taip papuola laimingai.
sveikos mamytes,na ka dokumentukus jau turim belieka sulaukt ketvirtadienio.gaila jei nenustos lyti,jau neprasau karsciu,bet bent nelytu

QUOTE(osda @ 2014 06 20, 15:18)
Tai taip ir mums visada buvo, bet dabar pamačiau pasikeitusias kainas. Nerenovuotų buvo, nes daug kas ėmė renovuotus.
nenusiteikit, kad bus blogai, pasiskambinkite pasiteiraukite, man visos malonios, kalbuosi, matau kad pikta registratorė, paskambinu kitai ir visada pasikalbu

QUOTE(osda @ 2014 06 20, 15:18)
Tai taip ir mums visada buvo, bet dabar pamačiau pasikeitusias kainas. Nerenovuotų buvo, nes daug kas ėmė renovuotus.
Tai kad is anksto nieks ir nerezervuoja renovuotu ar pagerintu kambariu. Tik atvykus I vieta jeigu buna tuomet gali susimoketi ir imti renovuota. Taip pagerinti yra brangesnis ir ju tikrai yra laisvu kaina parai 81 lt. Registraturoje tikrai visi geranoriskai viska padeda paklausus, pakeicia jeigu kazkas netinka. Tik kaina priklauso kambariu kiek kelialapiu turite, mes turejome 2, uz renovuota kambari kurio neemem reikejo susimoketi 33 lt.
QUOTE(vejunai @ 2014 06 20, 15:39)
Tai kad is anksto nieks ir nerezervuoja renovuotu ar pagerintu kambariu. Tik atvykus I vieta jeigu buna tuomet gali susimoketi ir imti renovuota. Taip pagerinti yra brangesnis ir ju tikrai yra laisvu kaina parai 81 lt. Registraturoje tikrai visi geranoriskai viska padeda paklausus, pakeicia jeigu kazkas netinka. Tik kaina priklauso kambariu kiek kelialapiu turite, mes turejome 2, uz renovuota kambari kurio neemem reikejo susimoketi 33 lt.
33 parai

O maitinimas priklauso jau tą dieną,kai atvažiuoji,ar tik nuo kitos dienos? Aš planavau imt renovuotą kambarį,pagrinde tik dėl TV,bet paskaičiau jūsų komentarus ir nusprendžiau paprastą. Vietą paprastam manau turėtų rasti jei mes atsisakysim mokėti už renovuotą

QUOTE(dindriux @ 2014 06 20, 16:25)
O maitinimas priklauso jau tą dieną,kai atvažiuoji,ar tik nuo kitos dienos? Aš planavau imt renovuotą kambarį,pagrinde tik dėl TV,bet paskaičiau jūsų komentarus ir nusprendžiau paprastą. Vietą paprastam manau turėtų rasti jei mes atsisakysim mokėti už renovuotą 

taip iškarto priklauso maitinimas. jei turite kelalapį kaip lydintis asmuo jums priklauso pietūs nemokamai

QUOTE(riutiux @ 2014 06 20, 09:31)
Sveiki
mes irgi iš Panevėžio
Važiuojame 29d
Gausite kelelapi ir bus viskas gerai
ir sanatorijoje gal pasimatysime 

Sveika, na viskas gerai baigėsi kelialapis rankoj, jau kraunamės daiktelius. Butu įdomu susitikti.