Įkraunama...
Įkraunama...

Sanatorija "Palangos Gintaras"

[quote=Sirse2010,2014 06 30, 23:45]
Man irgi labai idomu.Po Santariskiu Pediatrijos centro(man praktiskai teko visuose skyriuose pagulet ir ne viena karta) Gintaras tikras kurortas thumbup.gif .Reiketu realiai i viska ziureti ,Lietuvoje gi gyvenam ax.gif .O reabilitacija galima atlikineti ir ambulatoriskai savo mieste.Gal net daugiau naudos bus.Nes vasara sanatorijos apkrautos,tikras konvejeris.Aisku kokybe kencia,bet man atrodo cia kiekvienam ir taip aisku.
[/quote]
Na mes jau apsisprendeme, ir uzleidziame 2 laisvas vietas , kas ten dar bando papulti, buvom rezervave liepos 5 ir liepos 12 d, tad galite skambinti, 2 vietos jau bus jusu lotuliukas.gif
nes pasitare su vyru ir apsvarste viska nutareme, kad te n gyventi tikrai ne mums, konvejerio proceduru metu mums nereikia, geriau dar kelis papildomus uzsiemus pridesiu ir gausis kad kasdien einame, gal ir naudos daugiau bus smile.gif)
[/quote]
manau savo kai kuriais pasisakymais dauguma ižeidet.nesam mes vargses ar jau kokios valkateles,suvaziavusios is lusnynu.visos turim jaukius grazius namus,bet nusileidziam ant zemes ir prisitaikom,kad tik vaikam butu geriau.ne savo malonumam atvaziavom.savo malonumam kitos vietos ,bet nebesigylinkim juk jus teisiausia o mes ka babces neissilavinusios greiciausiai....
Atsakyti
sveikos mamytes, as su savo sesiameciu na mes ir atvaziuosime liepos 4 diena , mums reikalinga lokopedo pagalba, ir atsivesime savo broliuka beveik 10 menesiu, smile.gif net nezinau kiek tu drabuziuku pasiimti atrodo tiek visko reikia, o vaziuojame pirma karta, gal ka patarsite ?aciu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingastuokieneee: 01 liepos 2014 - 09:55
QUOTE(ingastuokieneee @ 2014 07 01, 09:54)
sveikos mamytes, as su savo sesiameciu na mes ir atvaziuosime liepos 4 diena , mums reikalinga lokopedo pagalba, ir atsivesime savo broliuka  beveik 10 menesiu, smile.gif net nezinau kiek tu drabuziuku pasiimti atrodo tiek visko reikia, o vaziuojame pirma karta, gal ka patarsite ?aciu

daug reik.nes cia silta cia salta cia saule cia lietus.as su dviem vaikais tai prisidejom trys kelionines tases ir dar maisiuku:) na nebent skalbsites cia skalbykloj.
Atsakyti
Sveikos supermamytės, ruošiamės į sanatoriją. Gal galite atsakyti į keletą klausimų tos kurios buvote:
1. Ar sanatarijoje veikia WaiFai internetas?
2. Ar galima vežtis dviračius?
3. Ar tikrai visada vaikai po sanatorijos suserga kitomis ligomis?
4. Ar galima vežtis kitą vaiką ir kiek už jį reikia mokėt?

LABAI AČIŪ
Atsakyti
QUOTE(INETULIUX @ 2014 07 01, 11:10)
Sveikos supermamytės, ruošiamės į sanatoriją. Gal galite atsakyti į keletą klausimų tos kurios buvote:
1. Ar sanatarijoje veikia WaiFai internetas?
2. Ar galima vežtis dviračius?
3. Ar tikrai visada vaikai po sanatorijos suserga kitomis ligomis?
4. Ar galima vežtis kitą vaiką ir kiek už jį reikia mokėt?

LABAI AČIŪ

1. Veikia bet ne visuose kambariuose ar vietose aš turėjau omnitel veike.
2. Galima, bet saugosite pati.
3. Visaip būna ir suserga.
4. Nežinau kiek mokėti reikia skambantis ir klausti.
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2014 07 01, 10:18)
1. Veikia bet ne visuose kambariuose ar vietose aš turėjau omnitel veike.
2. Galima, bet saugosite pati.
3. Visaip būna ir suserga.
4. Nežinau kiek mokėti reikia skambantis ir klausti.

uz kita vaika sako po 15 lt parai, bet manau galima susitarti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingastuokieneee @ 2014 07 01, 11:20)
uz kita vaika sako po 15 lt parai, bet manau galima susitarti smile.gif

Galima, bet dabar liepa pats didžiausias vaiku antplūdis, kitas klausimas ar priims ar bus kambarys su dviem vaikais g.gif nes kelialapis vienas vaikui ir lydiniai mamai g.gif tikrai reikia skambantis, esu girdėjusi, kad nesutinka priimti reikia būtinai tartis, gal net vietoje g.gif
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2014 07 01, 10:25)
Galima, bet dabar liepa pats didžiausias vaiku antplūdis, kitas klausimas ar priims ar bus kambarys  su dviem vaikais g.gif nes kelialapis vienas vaikui ir lydiniai mamai g.gif  tikrai reikia skambantis, esu girdėjusi, kad nesutinka priimti reikia būtinai tartis, gal net vietoje g.gif

jums pacei reikia skambintis ir klaustis ar priims pas mene tokia pat situacija, ir jei priima tai super, o druskininkuos nepriima broliu seseru
Atsakyti
QUOTE(ingastuokieneee @ 2014 07 01, 11:27)
jums pacei reikia skambintis ir klaustis ar priims pas mene tokia pat situacija, ir jei priima tai super, o druskininkuos nepriima broliu seseru

Susimokėkite už papildomą vaiką 16 Lt už parą ir leidžia būti. Tik tiek, kad kambaryje teks tilpti tokiam, koks priklauso su TLK pažyma.
Atsakyti
mamos kodel,kas antra puslapi tie patys klausymai?tingit skaityt?man neveikia joks intikas ju.esu atsivezus bite.siuo metu esam sanatorijoj.vaiku tikrai daug.
Atsakyti
Iki metų vaiką priima nemokamai ,nereikia už jį papildomai mokėti:4u:
Atsakyti
QUOTE(JO-ana @ 2014 07 01, 10:56)
Iki metų vaiką priima nemokamai ,nereikia už jį papildomai mokėti:4u:

is kur zinote kad iki metu priima nemokai ???nes ,man sake teks susimoketi nors mes vienoje lovoje su papildomu vaiku 10 menesiu miegosime ?
Atsakyti