Įkraunama...
Įkraunama...

Sanatorija "Palangos Gintaras"

Gydytoją tikrai galima pasirinkti, net jei ir nepriklauso jums pagal korpusą. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrynja @ 2014 07 01, 20:32)
Sveikos, aš su klausimu ax.gif Prisiregstravom sanatorijon  liepos 16d,
bet iš ligonių kasų gaunam atsakymą, jog išnaudotos lėšos.... unsure.gif
Ar kam iš jūsų teko susidurt su tokia situacija? Ar dar bandyt mint
kelius į ligonių kasą? unsure.gif

kuriam taip mieste isnauduotos? PRies kelis lapus buvo aprasyta tokia situacija LK atmest negalejo jusu poliklinikoi pastrigo
Atsakyti
QUOTE(sandrynja @ 2014 07 01, 21:32)
Sveikos, aš su klausimu ax.gif Prisiregstravom sanatorijon  liepos 16d, bet iš ligonių kasų gaunam atsakymą, jog išnaudotos lėšos.... unsure.gif Ar kam iš jūsų teko susidurt su tokia situacija? Ar dar bandyt mint kelius į ligonių kasą? unsure.gif

patariu paskambinti i ligoniu kasas ir ten tiesiai paklausti, nes jei gydytojos pasakymas, kad isnaudotos lesos, gali buti kad iki kasu dokumentai net nenueje...kaip vienai mamai buvo cia, kelis psl atgal paskaitinekit wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 01 liepos 2014 - 21:11
QUOTE(Zirzė @ 2014 07 01, 21:10)
patariu paskambinti i ligoniu kasas ir ten tiesiai paklausti, nes jei
gydytojos pasakymas, kad isnaudotos lesos, gali buti kad iki kasu
dokumentai net nenueje...kaip vienai mamai buvo cia,  kelis psl atgal
paskaitinekit wink.gif

Mama raso kad i sanatorija 16 diena ligoniu kasu pazyma galioja 10 dienu tikrai dar nedaejo
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2014 07 01, 09:52)
Taip pagal vaiką ir jei norite rinkites proceduras. Nesvarbu kuriam korpuse gyvensite it gydytoja galite rinktis. Dabar paziurekite pagal kainas 4 korpusas bus tuoj geresnis už 2. Aš vaziavau. I 4 korpusa jau du kartus, nes kambariai didesni, gyvenau 4 aukšte. Sunkiau su auto, aš vasara pasistatai ir nejudri masiniuka, nes tuoj šiluma ir savaitgalį švente suguzes žmones i Palanga ir stengiasi visi nemokamai pasistatyti.
Papildyta:
O kokia jus turite teise tyčiotis iš musu, esate net nežinau kaip pavadinti tai ir gyvenkite, o kas zinot keisciausia jus save laikote oho kokio aukšto lygio, o kas iš to juokiates, kad mes kokie, o vaikas serga.
Nū zinot izulumui ribų nėra dvi datas pasiimti, gal tikrai kam labiau reikia po operacijos, ar cerebraliniu paralyžių, pypiec.
Man atrodo jus jau persistengete ponia.

Visu pirma niekas cia is jusu nesitycioja smile.gif kaip matau, jus cia tik labai nuskriausta ir izeista save laikote smile.gif as kaip ir visos kitos paklausiau kas mane domina, tai iskart pasipyle tai jei nesat buvus, vaziuokit apziurekit, tipo mo cia klausineji, o kai kita paklausia ar virduli galima savo veztis, ko nesakot, ko cia nesamoniu klausineji, paskambink ir paklausk smile.gif matau, kad ne as cia jumis prastesnesnemis us save laikau, o jus pacios smile.gif jei man svarbu kur mano vaikas miegos, ka valgys, tai as dabar atseit jau blogesne jz jus, nes jums tokiu klausimu nekyla? Tai cia ir parodo jusu issilavinimo lygi, ir poziuri i geriau gyvenancius, kurie gali sau leisti daugiau nei jus. Jei galiu sau leisti viska, tai ir leidziu, bet tai nereiskia, kad jau net dominancio klausimimo negaliu paklausti, ar savo nuomone issakyti, jei jums kitaip atrodo, tai cia jau jusu beda , ne mano smile.gif
Kas del vietu, tai atsiprasau,ska binau kaip ir jus visos skambinate, tik neapsisprendziau deltos visgi darbdaviai isleidzia 3 savaitems sa o darbuotojus atostogu, tai pasakiau viena ir kita, sakiau patikslinsiu, mai susiderinsiu o jei registraturoje man jas uzregistravo, vadinasi taip galima, ir taip yra daroma tai kur cia tas izulumas? Kad man 2 vietas uzrase, o jums tik viena, tai ka man dabar daryti, jaustis blogiau, matai, kodel jums 2 nedave datu, tai jei taip idomu, skambinkit ir klausikit, bene tos vietos jau laisvos, tai nebeverkit, ir skambinkit tos, kuriosm tikrai reikia nes matai mums tai nereikia, mes tik seip is neturejimo ka veik, ir kad mus vietu negautumete, jas rezervavome smile.gif daugiau pozityvo, moterys, tai ir gyvenimas geresnis nors kiek gal bus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2014 07 01, 14:23)
gal ir pasizymejo, bet rezervuoti nerezervavo smile.gif renovuotu jie nerezervuoja. Jeigu bus ta diena renovuotu, zinoma duos smile.gif

Mes pernai kai registravomes irgi prasem renovuoto ir rezervavo. Kai nuvykom, tai sasiuvinyje maciau, kad musu pavardes buvo apvestos ryskiai ir prirasyta,kad renovuoto.
Siemet jeigu tokios kainos isivaizduoju, kad renovuoti nera labai populiarus...
Atsakyti
QUOTE(xingx @ 2014 07 02, 07:44)
Mes pernai kai registravomes irgi prasem renovuoto ir rezervavo. Kai nuvykom, tai sasiuvinyje maciau, kad musu pavardes buvo apvestos ryskiai ir prirasyta,kad renovuoto.

As iskart pasakiau, kad mums gyvenamoji vieta bus nereikalinga, joks kambarys, tai nezinau, gal pasizymejo tik tik del proceduru
Atsakyti
QUOTE(Sirse2010 @ 2014 07 01, 22:38)
Visu pirma niekas cia is jusu nesitycioja smile.gif  kaip matau, jus cia tik
labai nuskriausta ir izeista save laikote smile.gif as kaip ir visos kitos
paklausiau kas mane domina, tai iskart pasipyle  tai jei nesat buvus,
vaziuokit apziurekit, tipo mo cia klausineji, o kai kita paklausia ar
virduli galima savo veztis, ko nesakot, ko cia nesamoniu klausineji,
paskambink ir paklausk smile.gif matau, kad ne as cia jumis prastesnesnemis us
save laikau, o jus pacios smile.gif jei man svarbu kur mano vaikas miegos, ka
valgys, tai as dabar atseit jau blogesne jz jus, nes jums tokiu klausimu
  nekyla? Tai cia ir parodo jusu issilavinimo lygi, ir poziuri i geriau
gyvenancius, kurie gali sau leisti daugiau  nei jus.  Jei galiu sau
leisti viska, tai ir leidziu, bet tai nereiskia, kad jau net dominancio
klausimimo negaliu paklausti, ar savo nuomone issakyti, jei jums kitaip
atrodo, tai cia jau jusu beda , ne  mano smile.gif
Kas del vietu, tai atsiprasau,ska binau kaip ir jus visos skambinate,
tik neapsisprendziau deltos  visgi  darbdaviai isleidzia 3 savaitems sa o
darbuotojus atostogu, tai pasakiau viena ir kita, sakiau patikslinsiu,
mai susiderinsiu  o jei registraturoje man jas uzregistravo, vadinasi
taip galima, ir taip yra daroma  tai kur cia tas izulumas? Kad man 2
vietas uzrase, o jums tik viena, tai ka man dabar daryti, jaustis
blogiau, matai, kodel jums 2 nedave datu, tai jei taip idomu, skambinkit
ir klausikit, bene tos vietos jau laisvos, tai nebeverkit, ir
skambinkit  tos, kuriosm tikrai reikia  nes matai mums tai nereikia, mes
tik seip is neturejimo ka veik, ir kad mus vietu negautumete, jas
rezervavome smile.gif daugiau pozityvo, moterys, tai ir gyvenimas geresnis nors
kiek gal bus  lotuliukas.gif

Jusu zodziose nepastebejau nieko izeidziancio O del kambariu as jums pritariu tokiose gyvenam nes neturim pasirinkimo O del vietos uzemimo tai as esu irgi blogete nes uziemiau liepos 2 o paskui paskambinau ir paprasiau pakeisti data biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sirse2010 @ 2014 07 01, 23:38)
Visu pirma niekas cia is jusu nesitycioja smile.gif  kaip matau, jus cia tik labai nuskriausta ir izeista save laikote smile.gif as kaip ir visos kitos paklausiau kas mane domina, tai iskart pasipyle  tai jei nesat buvus, vaziuokit apziurekit, tipo mo cia klausineji, o kai kita paklausia ar virduli galima savo veztis, ko nesakot, ko cia nesamoniu klausineji, paskambink ir paklausk smile.gif matau, kad ne as cia jumis prastesnesnemis us save laikau, o jus pacios smile.gif jei man svarbu kur mano vaikas miegos, ka valgys, tai as dabar atseit jau blogesne jz jus, nes jums tokiu klausimu  nekyla? Tai cia ir parodo jusu issilavinimo lygi, ir poziuri i geriau gyvenancius, kurie gali sau leisti daugiau   nei jus.  Jei galiu sau leisti viska, tai ir leidziu, bet tai nereiskia, kad jau net dominancio klausimimo negaliu paklausti, ar savo nuomone issakyti, jei jums kitaip atrodo, tai cia jau jusu beda , ne  mano smile.gif
Kas del vietu, tai atsiprasau,ska binau kaip ir jus visos skambinate, tik neapsisprendziau deltos  visgi  darbdaviai isleidzia 3 savaitems sa o darbuotojus atostogu, tai pasakiau viena ir kita, sakiau patikslinsiu, mai susiderinsiu  o jei registraturoje man jas uzregistravo, vadinasi taip galima, ir taip yra daroma  tai kur cia tas izulumas? Kad man 2 vietas uzrase, o jums tik viena, tai ka man dabar daryti, jaustis blogiau, matai, kodel jums 2 nedave datu, tai jei taip idomu, skambinkit ir klausikit, bene tos vietos jau laisvos, tai nebeverkit, ir skambinkit  tos, kuriosm tikrai reikia  nes matai mums tai nereikia, mes tik seip is neturejimo ka veik, ir kad mus vietu negautumete, jas rezervavome smile.gif daugiau pozityvo, moterys, tai ir gyvenimas geresnis nors kiek gal bus  lotuliukas.gif

Man tai labai idomu, is kokiu jus ten rumu tuose Siauliuose esate? lotuliukas.gif Izulumui ribu nera, jei jau tokia ponia, ko isvis tada i sia tema atejote, del kazkokios ''varganos sanatorijos'', taigi pilna uzsienyje privaciu sanatoriju, vaziuok ir gydykis, bus ir prabangos ir konforto biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shiseido: 02 liepos 2014 - 11:27
QUOTE(shiseido @ 2014 07 02, 13:20)
Man tai labai idomu, is kokiu jus ten rumu tuose Siauliuose esate?  lotuliukas.gif  Izulumui ribu nera, jei jau tokia ponia, ko isvis tada i sia tema atejote, del kazkokios ''varganos sanatorijos'', taigi pilna uzsienyje privaciu sanatoriju, vaziuok ir gydykis, bus ir prabangos ir konforto  biggrin.gif

Ponia ne ponia, man ne rumai, jums gal rumai butu lotuliukas.gif matau, kad ne tik tik jusu vaikams , bet ir jums paciai sanatorija nepamaisytu, nes jau pavydas ir nebezinojimas ka rasyti lipa per krastas lotuliukas.gif
Ir nuo kada cia klausimai pinigais matuojami? Tai jei pinigu turi, nebegali e net nieko paklausti, del kaip jus sakote varganos sanatorijos??? lotuliukas.gif juokinga jus man ponia lotuliukas.gif su tokiu poziuriu i zmones toli nenueisite lotuliukas.gif
Papildyta:
Ir jau tik ne jums man aiskinti kur man vaziuoti, vaziuosiu kur noresiu, ne jusu nosiai tos keliones ir nurodineti man kur ka kaip daryti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sirse2010 @ 2014 07 01, 23:38)
Kad man 2 vietas uzrase, o jums tik viena, tai ka man dabar daryti, jaustis blogiau, matai, kodel jums 2 nedave datu,

siaip ir man nepatinka tokie dalykai, kad kai kurios rezervuoja po dvi datas, o kitiems nelieka ne vienos, del to piktinasi mamos, ne del to kad joms neuzrase dvieju.

QUOTE(xingx @ 2014 07 02, 06:44)

pernai as prasiau rezervuoti renovuota, buvo aiskiai atsakyta, kad renovuotu nerezervuoja doh.gif bet sanatorijoje sutikau mama, su 4vaikais, tai renovuota jiems pavyko rezervuotis is anksto. CIa irgi matyt laimes dalykas smile.gif

bet visgi manau kad ir renovuotu vietu nera, nes ten visuomet buvo norinciu vaziuoti.

MAMOS, BAIKIT tuos pykcius, nemalonu net skaityti. dalinkites patirtimi BET ir nepatingekite paskaityti keleta psl atgal, nes tie patys klausimai sukasi kas antra diena.
Atsakyti
QUOTE(Sirse2010 @ 2014 07 02, 13:01)
Ponia ne ponia, man ne rumai, jums gal rumai butu  lotuliukas.gif matau, kad ne tik tik jusu vaikams , bet ir jums paciai sanatorija nepamaisytu, nes jau pavydas ir nebezinojimas ka rasyti lipa per krastas  lotuliukas.gif 
Ir nuo kada cia klausimai pinigais matuojami? Tai jei pinigu turi, nebegali e net nieko paklausti, del kaip jus sakote varganos sanatorijos??? lotuliukas.gif  juokinga jus man ponia lotuliukas.gif  su tokiu poziuriu i zmones toli nenueisite  lotuliukas.gif
Papildyta:
Ir jau tik ne jums man aiskinti kur man vaziuoti, vaziuosiu kur noresiu, ne jusu nosiai tos keliones ir nurodineti man kur ka kaip daryti  lotuliukas.gif

Ziuriu vaiku darzelis prasideda, kaip sakoma duok durniui kelia biggrin.gif , sekmes jums, neturiu daugiau ka parasyt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shiseido: 02 liepos 2014 - 12:35