Įkraunama...
Įkraunama...

Sanatorija "Palangos Gintaras"

QUOTE(pirštų flirtas @ 2014 07 16, 10:40)
mergytės, ar šiomis dienomis kas nors gavot iš ligonių kasų dokumentus
važiuoti? man poliklinika (Kaune) pasakė, kad ligonių kasos atmetė
prašymą ir nefinansuoja. tikrai žinau, kad su poliklinika nėra problemų,
tikrai tikiu kad tai TLK trukdžiai.
ką daryti? sanatorijoje vieta rezervuota, atostogos susiderintos  doh.gif

su kokia diagnoze atmete Mes irgi kaunui priklausom
Atsakyti
QUOTE(ingulite @ 2014 07 16, 21:00)
su kokia diagnoze atmete Mes irgi kaunui priklausom

BA 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pirštų flirtas @ 2014 07 16, 11:56)
taip, nes man nelabai įdomios TLK taupymo programos. moku mokesčius, vaikai turi diagnozes, pagal kurias jiems reikalingas sanatorinis gydymas. ir man visai neįdomu, kad kažkas kažkur kažką taupo. tiesiog dėliojuosi, kaip toliau elgtis. dar mėginsiu aiškintis su poliklinika, jei ne-skambintis į ligonių kasas, žiūrėti.
spėju kad sveikatos apsaugos sistemoje dabar apskritai chaosas, reformos ministerijoje ir pan. nelabai laikas ieškoti tiesos kažkur...

sveikos mamytės, na aš čia ir iš tų kovotojų, jau kelia pramyniau : kreipiausi į polikliniką- sako ligonių kasos nefinansuoja, tada į ligonių kasas- jie kaltina polikliniką iššvaisčius lėšas, galų gale prisiskambinau į ministeriją- tai apkaltino mus- mamas, kad neva mes norime važiuoti tik liepos ir rugpjūčio mėnesiais o juk metuose ne vien šie mėnesiai, bet kaip pasakiau, kad iki metų galo yra sustabdytas važiavimas ( čia taip Radviliškio poliklinikoje apšvietė), tai man atsakė, kad turi siūsti ir siunčia EXTRA atvejus, tai pasak ministerijos darbuotojos, kai vaikas jau merdėja taip galima buvo suprasti). ir diagnozės mūsų paklausė, pasakiau, kad bronchinė astma, tai žodžiu tiek, nėra teisybės ir net nebežinau kur kreiptis, sakau gal tiesiai į prezidentę, nes vieni nuo kitų čia mėto ir vieni kitus kaltina.
Atsakyti
QUOTE(epati @ 2014 07 16, 20:19)
sveikos mamytės, na aš čia ir iš tų kovotojų, jau kelia pramyniau :
kreipiausi į polikliniką- sako ligonių kasos nefinansuoja, tada į
ligonių kasas- jie kaltina polikliniką iššvaisčius lėšas, galų gale
prisiskambinau į ministeriją- tai apkaltino mus- mamas, kad neva mes
norime važiuoti tik liepos ir rugpjūčio mėnesiais o juk metuose ne vien
šie mėnesiai, bet kaip pasakiau, kad iki metų galo yra sustabdytas
važiavimas ( čia taip Radviliškio poliklinikoje apšvietė), tai man
atsakė, kad turi siūsti ir siunčia EXTRA atvejus, tai pasak ministerijos
darbuotojos, kai vaikas jau merdėja taip galima buvo suprasti). ir
diagnozės mūsų paklausė, pasakiau, kad bronchinė astma, tai žodžiu tiek,
nėra teisybės ir net nebežinau kur kreiptis, sakau gal tiesiai į
prezidentę, nes vieni nuo kitų čia mėto ir vieni kitus kaltina.

o jus taip ir nesusitvarket sanatorijos?
Atsakyti
QUOTE(epati @ 2014 07 16, 21:19)
sveikos mamytės, na aš čia ir iš tų kovotojų, jau kelia pramyniau : kreipiausi į polikliniką- sako ligonių kasos nefinansuoja, tada į ligonių kasas- jie kaltina polikliniką iššvaisčius lėšas, galų gale prisiskambinau į ministeriją- tai apkaltino mus- mamas, kad neva mes norime važiuoti tik liepos ir rugpjūčio mėnesiais o juk metuose ne vien šie mėnesiai, bet kaip pasakiau, kad iki metų galo yra sustabdytas važiavimas ( čia taip Radviliškio poliklinikoje apšvietė), tai man atsakė, kad turi siūsti ir siunčia EXTRA atvejus, tai pasak ministerijos darbuotojos, kai vaikas jau merdėja taip galima buvo suprasti). ir diagnozės mūsų paklausė, pasakiau, kad bronchinė astma, tai žodžiu tiek, nėra teisybės ir net nebežinau kur kreiptis, sakau gal tiesiai į prezidentę, nes vieni nuo kitų čia mėto ir vieni kitus kaltina.

įdomu, koks TLK skirtumas, liepos ar gruodžio mėnesį skirti lėšas siuntimams? doh.gif
gal tada galima liepos-rugpjūčio mėnesį ir mokesčių nemokėti? bigsmile.gif mes irgi norim pataupyt, kaip TLK bigsmile.gif
Atsakyti
Paaiskinkit man kas suprantat tas naujas kainas...Atvykstu su 1 siuntimu,neturiu kur palikt antro vaiko,tai atsivezu ir ji ,tad noriu imti 4 korpuse trivieti kambari su virtuvele.Kiek man 1 naktis tada kainuoja ?
Atsakyti
QUOTE(prilijo @ 2014 07 16, 21:10)
Paaiskinkit man kas suprantat tas naujas kainas...Atvykstu su 1
siuntimu,neturiu kur palikt antro vaiko,tai atsivezu ir ji ,tad noriu
imti 4 korpuse trivieti kambari su virtuvele.Kiek man 1 naktis tada
kainuoja ?

naktis kainuos tiek kiek parasyta su vienu kelialapiu plius papildomai uz dar viena vaika
Atsakyti
QUOTE(prilijo @ 2014 07 16, 21:10)
Paaiskinkit man kas suprantat tas naujas kainas...Atvykstu su 1 siuntimu,neturiu kur palikt antro vaiko,tai atsivezu ir ji ,tad noriu imti 4 korpuse trivieti kambari su virtuvele.Kiek man 1 naktis tada kainuoja ?

Su virtuvele brungus kambarys, seniau 65 kainavo, dabar gi pabrango (cia parAi)
Atsakyti
QUOTE(prilijo @ 2014 07 16, 22:10)

na bet tai dar nereiskia kad jus ji gausit doh.gif mes irgi renovuoto prasemes, deja... ale vietu nera... nors vis girdziu kad ju yra, tik kazkam matyt reikia i kisene pamoket kad ta kambari geresni gaut. arba mes nemokam reikalaut. gal kazkaip kitaip prasyt reikia? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ingulite @ 2014 07 16, 21:53)
o jus taip ir nesusitvarket sanatorijos?

labai gaila, bet negavom mes, kur besikreipčiau vis kai į sieną atsimušu.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pirštų flirtas @ 2014 07 16, 11:40)
mergytės, ar šiomis dienomis kas nors gavot iš ligonių kasų dokumentus važiuoti? man poliklinika (Kaune) pasakė, kad ligonių kasos atmetė prašymą ir nefinansuoja. tikrai žinau, kad su poliklinika nėra problemų, tikrai tikiu kad tai TLK trukdžiai.
ką daryti? sanatorijoje vieta rezervuota, atostogos susiderintos  doh.gif

blink.gif eina sau blink.gif dar ir tokių dalykų būna, nenuleiskit rankų, bandykit aiškintis 4u.gif įdomu taip stringa tik su BA diagnoze ar ir su kitomis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristiniux @ 2014 07 17, 10:21)
blink.gif  eina sau blink.gif dar ir tokių dalykų būna, nenuleiskit rankų, bandykit aiškintis 4u.gif įdomu taip stringa tik su BA diagnoze ar ir su kitomis g.gif

O kaip jums atrodo, labai jau didelis TLK skirtumas ar jūs BA sergate ar kokiu obstr. bronchitu? doh.gif Vistiek pinigus reikia skirti.
Atsakyti