QUOTE(=maza= @ 2007 04 24, 22:53)
Ir pas mus beveik ta pati situacija, savaite darze, 1-2 sav. sergam. Gydytoja, kaip pamato mus tai uz galvos susiemia. Siulo mums nueit i drusku kambari. Matau ir tu su vaikuciu lankeisi, ar kiek nors padejo?
Taip, buvom drusku kambari, mums ispuole ziema, kaip tik siaute gripas, tai mes paejom 5 dienas, sako reikia bent 10 siansu pora kartu per metus. Tai va, pasigavom nauja bacija ir apsirgom. Vel buvau uzsirasius pavasari (laukiau 3 savaites) kai atejo eile, suluzo mano masinukas, orai nekokie su visuomeniniu transportu pabijojau vaziuoti. Dar buvau praeitais metais, po ligos, tai buvau patenkinta, tikrai nesirgo,nezinau,pratempem ir ziema ir pavasari su mazom keliu dienu slogikem, tada dar nevedziau i darza
Siaip sako labai padeda. Drauge po ligonines,plauciu uzdegimo, su vaikuciu buvo. Isvaiksciojo visa 10 kartu, tuo metu i darza nevede. Po kurso darze 2 savaites isbuvo be slogos ir kosuliuku, o po to susirado mociute (tikrai pasiseke, as nesuradau) kuri vos vaikas pradeda sloguot buna su juo namuose.. .
Siaip tai verta pabandyti. Na, siuo metu laiku, jei yra galimybe nulekti prie juros vaikscioti su vaikais, natur jodas, druska