na mano anyta, toli. mes gyvenam anglijoj, o ji lietuvoj, kaip ir mano mama. tai istikro nera blogai. maniau, kad anyta gera. zadejo atvaziuot kai vaikas gims, padet pora savaiciu, bet jai buvo operaciaj, akmenlige.
zodziu birzeli sventem sunaus krikstynas ir vestuves. sunus dalyvavo visame sventime. kai pavargo, buvo paguldytas miegot kambaryje, o tada visi paeiliui nubegdavome paziuret kaip miega. mano mama ir taip ji priziurejo, ir pamaitino ir pagulde, leido man kaip nuotakai svente dziaugtis.
kai buvo jau gan velu, mano mama paprase, mano anytos, kad truputi pabutu su anuku, kol miega. o ji isreze "Einu kitu anuku suguldyt" taip ismove namo.
nuvaziavom antra diena pas ja, lauktuviu nuvest, yra dar vienas jauniausias anukas (dukters sunus) 3metu. aplink ji sokineja. gerai, na jis jau vaikas dydelis, jo kilnot nereikia, nes jai po operacijos nieko sunkiai kelt negalima. zodziu. vaiko dvirati kilnoja, ir nieko.

kuri dar ir man reikia sveikatos ji pakelt. nes ratus reikejo nuplaut.
kai paklausiau, kad atvaziuosit i svecius i anglija, pareiske, kad mums vaiko neziures, nes neturi sveikatos
o dabar kai mes isvaziavom, dukra paliko savo 3metu sunu Lietuvoj, nors ji taip pat gyvena anglijoj. anyta 3meciui turi sveikatos, bet ne sunaus vaikui. teisingai sakoma, kad anytos- velnio pramanytos. man tai, kas man ji anyta, bet stai vyras tai labai uzsigavo, kad taip elgiasi motina, o dar pries tai aiskino, kaip ji pades mums vaika paziuret.

:
tai, ka gali daugiau tokiai mielai anytai sakyt, ir kaip elgtis reikia???
mano mama dar ir dabar supykusi del vestuviu, kaip ji isreze, kad kitu anuku eina guldyt...