Sveikos mamytės

Niu va pati tos temos iniciatorė buvau, tai vis laiks nuo laiko užsuku paskaitinėt

Kažkaip įdomu apie tas uošvienes paskaitinėt, palygint, pagirt, o kartais ir bjauriu žodeliu paminavot

Teiva nuo to laiko kada kūriau temukę praėjo nepilni 3 metai

O va niekas ir nepasikeitė iš uošvių pusės

Tik dar labiau santykiai pašliję

Nu situacija gal ir nėra iš blogiausių, bet......Kaip ir kiekviena marti norim šiek tiek privatumo, kaip ir kiekviena mama norim savaip vaikus augint... Na o apie savąją ,,brangenybę'' galiu papasakot begales anekdotų...Gyvų - nebetkokių

Per tuos tris metus visko esu mačius ir girdėjus...O geriausias bajeriukas buvo šį rudenį...Taigi turėjau trim dienelėms išvykt.Tame tarpe į aukles buvo paimta močiutė(uošvienė).Kas jau kas, bet nakties miegas, mano manymu, vaikui svarbiausias vien dėl to kad jis turi miegot savoj lovytėj, savuos patuoluos, su savo žaisliuku...Svetima teritorija, tai čia jau kaip sakoma tik tokiu atveju, jei ne savam mieste svečiuojies

Nu ir ką man tik išvažiavus iš namų, suuodžiau, kad vaikas atsidūręs pas senelius

Ale velnias nemato, gi vaikų ant kiemo ten yra, tegul palaksto, pažaidžia

Bet matai uošvienei to per maža, ji ir nakčiai vaiką pas save parsivedė...O ta naktis iš pirmų lūpų pasirodio buvo labai nebloga, tipo vaikas miegojo kaip užmušta(čia jau uošvienės komentaras), bet va netyčiom taip išėjo, kad kieme uošvį užtikau rūkantį, tai ir užklausiau, kaip mažoji naktį miegojo.Nu sako, matyt ne savas kampas, ne savi namai, tai blaškės, verkšleno

Nu žinokit va čia ir pagavau kažkurį meluojant

, įtariu toji melagė moteriškosios lyties

Taiva kažkaip ir nėra to pasitikėjimo apskritai abiem uošviais...
Va dar kas jau kas, bet labai mane biesina senio(uošvio) blevyzgos

Nu jis man yra tokių nesamonių pametęs, kad sveikas žmogus taip tikrai nekalbėtų...Savaitgalį(labai retai taipo išeina) jei tenka palikt mergaičiukę priežiūroj, tai po visų aukliavimų abu seniai(uošviai)p[areiškia savo nuomonę,,anot tai Kamilei(dukrai) tėvų visai nereikia.Ji labai gerai gyventų su seneliais''

Vien už tokias mintis galėčiau aš juos iššaudyt...Ir dar būna numeta frazių, kad tipo mama(tipo aš) mažai laiko turi kada su vaiku būt, tipo ale vos ne atiduok vaiką augint
Nu žinokit po tokių jų keliamų nesamonių nusprendžiau daugiau jokių aukliavimų neprašyt...geriau samdysiu moteriškę, bet bus rami galva.Nieks man neūš į ausis.Viena laimė kad atskirai gyvenam, o kitaip papjaučiau aš ten juos už daromus cirkus

Vieną sūnų užaugino, vienturtėlį, tai nebežino kaip per galvą bepersiverst dėl to vaiko.
Va būtų galimybė, tai savo mamukui palikčiau paną retkarčiais...Ji tai moteris ne moteris,o AUKSAS

Švelnumo įsikūnijimas