Įkraunama...
Įkraunama...

Auskaras bamboje

Ir as turiu bet veriausi pas chirurga ir labai patiko nes kiek girdejus esu kad veriant su sautuvu veliau jis gali tabaluoti arba iskristi...niu bet baisu pamenu buvo ir dar girdejau kaip pokstelejo kai per oda vere biggrin.gif o paskui eidavau kas savaite kad pateptu ir apziuretu 4u.gif
Atsakyti
Ir as turiu kokius puse metu thumbup.gif Man grazu ir labai puikiai sugijo, tai labai patenkinta, bet dar vis esu su tuo auskariuku kuri ir ivere, kazkaip dar nedristu keist... O veriausi Paradizej. Man kai vere pasake kad tik po metu galima keist... Tai dar ir nekeiciau, bet jau metu tai tikrai neistversiu, vasarai koki truputi ryskesni noriu isivert..
Atsakyti
turejau, bet per nestuma teko issiverti, paskui skylute uzsitrauke, po gimdymo jau nebesiveriau, ir jau gal ir nenoriu ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
as jau prasiverus 5-a menesi. [jau rasiau kaip ir kur veriaus] ir viskas ciki! 4-a menesi pasikeiciau auskara i sidabrini ir jokiu problemu! galutinai isitikinau kad viskas priklauso nuo organizmo ir nereik cia visu klausyk kam kokios bedos iskilo visi mes esam skirtingi ir organizmai musu skirtingi bet labai dziaugiuos kad jau galiu savo bambyte laisvai dziaugtis ir grozetis... tai kad drasiau mergytes! jei norit tai ir verkites jei draugei blogai gijo nereiskia kad ir jums blogai gis ( zinoma gali but ir atviksciai).. Sekmes! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(shot @ 2006 11 04, 02:50)
antaky graziau wink.gif

Skonio reikalas man graziau bamboje wub.gif
Atsakyti
turiu jau apie keturis metus, negaliu pasakyti grazu ar ne, nes jau pripratau ir kaip kuno dalis atrodo biggrin.gif be auskrao kazkokia keista sau atrodau blink.gif
bet kaip jum visom ilgai gijo blink.gif man per pora savaiciu sugijo
Atsakyti
Merginos,turiu klausimeli viena...jau seniai gundausi isigyti auskariuka bamboj...kiek zinau,galima ir savo atsinesti...o jei as turiu auksini, tai jis tinka??? ar turi but spec. metalo kazkokio???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *mona*: 04 gegužės 2007 - 21:56
Ir as labai noriu auskariuko,tai mano svajone ir pagaliau siek tiek po gimdymo atsistate pilvukas. Tik va tiek daug turiu klauimu............

1.Koki salona geriau pasirinkti Klaipedoje 4u.gif
2.Ar tiesa jei nusiskausmino tai idurimo vieta ne labai grazi,lygi buna?? blush2.gif
3.Po kiek laiko galima eiti i soliariuma?? g.gif
4. Ar atsiprasau netrukdo myletis...pradziai??? blush2.gif
5.Ar galima sek.diena sportuoti????? Fitnesa turiu omeni ar skaudes?? schmoll.gif
6.Po kiek laiko galima sukti lanka....nes rosiuosi pagerinti savo liemeni.......
7.Ar tikrai reikes nesioti tik dzinsus su pazemintu liemeniu...nes kai kuri laika trukdys??? rolleyes.gif
8.Kiek laiko negalesiu meguoti ant pilvo..nes labai megstu>> unsure.gif
9.Kiek laiko negalesiu lankyti baseino??/saunos>>>>>>??? Kaip mauditys vonioj....po dusu... verysad.gif
10,.Ar reikia ta vieta uzklijoti pleistru>>??Kiek ilgai ta pleistra nesioti?? cool.gif
11.Kokia auskariuka reikia issirinkti kad butu su akmenuku ir grazu ir patogu priziureti???????? thumbup.gif
12.Kiek laiko skaudes ta vieta????kraujios????? doh.gif

Tiek kalusimu...kad teks dar viena tiemele uzvesti...labai lauksiu mergaiciu atsakymu kurie jau turi ta issvajota grozybe................. drinks_cheers.gif
nes man taip patinka auskariukas ...bamboj....taip noreciau....ehhhhhhh
Atsakyti
QUOTE(Simpatiaska @ 2007 05 05, 00:22)
Ir as labai noriu auskariuko,tai mano svajone ir pagaliau siek tiek po gimdymo atsistate pilvukas. Tik va tiek daug turiu klauimu............

1.Koki salona geriau pasirinkti Klaipedoje 4u.gif
2.Ar tiesa jei nusiskausmino tai idurimo vieta ne labai grazi,lygi buna?? blush2.gif
3.Po kiek laiko galima eiti i soliariuma?? g.gif
4. Ar atsiprasau netrukdo myletis...pradziai??? blush2.gif
5.Ar galima sek.diena sportuoti????? Fitnesa turiu omeni ar skaudes?? schmoll.gif
6.Po kiek laiko galima sukti lanka....nes rosiuosi pagerinti savo liemeni.......
7.Ar tikrai reikes nesioti tik dzinsus su pazemintu liemeniu...nes kai kuri laika trukdys??? rolleyes.gif
8.Kiek laiko negalesiu meguoti ant pilvo..nes labai megstu>> unsure.gif
9.Kiek laiko negalesiu lankyti baseino??/saunos>>>>>>??? Kaip mauditys vonioj....po dusu... verysad.gif
10,.Ar reikia ta vieta uzklijoti pleistru>>??Kiek ilgai ta pleistra nesioti?? cool.gif
11.Kokia auskariuka reikia issirinkti kad butu su akmenuku ir grazu ir patogu priziureti???????? thumbup.gif
12.Kiek laiko skaudes ta vieta????kraujios????? doh.gif

Tiek kalusimu...kad teks dar viena tiemele uzvesti...labai lauksiu mergaiciu atsakymu kurie jau turi ta issvajota grozybe................. drinks_cheers.gif
nes man taip patinka auskariukas ...bamboj....taip noreciau....ehhhhhhh

Pasistengsiu kelis klausimelius astakyti bigsmile.gif
3. i soliariuma nerekomenduojama eiti savaite.
4.myletis netrukdo biggrin.gif bet reikia siektiek atsargiau, kad neuzkabintum mirksiukas.gif
5. sportuoti sekancia diena tikrai negalima ir dar ateinancias kelias savaites nerekomenduojama.
6.sukti lanka manau irgi negalima tiek pat kiek sportuoti, bet patikek manim ir pati nenoresi schmoll.gif
7. dzinsus aukstu liemeniu ir kitus aptemptu dalykus nerekomenduotina iskart nesioti, nes tai trinantis leciau gis ta vieta.
8. del miegojimo ant pilvo, tai manau, tai itakos netures g.gif bet irgi reiks saugot, kad neuzkabintum.
9. baseina ir sauna teks pamirst kokiam menesiui. maudytis galesi po dusu ir tai tik po kokiu 5 dienu nuo pradurimo.
10. ta vieta teks klijuoti pleistru savaite laiko, pravalyti zaizdele 4-5 kartus dienoj.
11. auskariuka tau pasiulys manau kosmetolige, jis buna trumpu koteliu ir su akute.
12. siaip skaudeti ilgai neturetu, kokias kelias dienas nebent. Priklausys viskas nuo to kaip gis. Kraujuoj, nekraujuos schmoll.gif

Tiuosiu, kad siektiek aiskumo inesiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo barskuoleee: 05 gegužės 2007 - 07:28
[quote=barskuoleee,2007 05 05, 08:27]
Pasistengsiu kelis klausimelius astakyti bigsmile.gif
3. i soliariuma nerekomenduojama eiti savaite.
4.myletis netrukdo biggrin.gif bet reikia siektiek atsargiau, kad neuzkabintum mirksiukas.gif

.....dekui labai 4u.gif siek tiek paaiskejo.. biggrin.gif ......................zodziu kokiam men.reiks atsisakyti daugeliu dalyku............ doh.gif
Atsakyti
Merginos,turiu klausimeli viena...jau seniai gundausi isigyti auskariuka bamboj...kiek zinau,galima ir savo atsinesti...o jei as turiu auksini, tai jis tinka??? ar turi but spec. metalo kazkokio???
is anksto dekui uz ats ax.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Turėjau ir aš auskarą bamboj, nu kaip gražu man wub.gif bet po poros mėnesiukų pastojau ir išsivėriau, kažkaip man keista būtų nešiotį auskarą bamboje kai pilvas didėja, tai dabar vėl galvoju įsiverti, nes ten kur buvo anksčiau įvertas auskaras jau užgijo ta vieta verysad.gif
Atsakyti