Įkraunama...
Įkraunama...

Besiruošiančios svočiauti 2014

QUOTE(bambambuzas @ 2014 06 07, 10:47)
antrai dienai
basutes nuspirkau prie sito reikalo

Nu man tai labai grazu wub.gif Isskirtinis rubelis smile.gif Basutes grazios thumbup.gif

Lemona` , suknyte man tai grazi, bet gal blankoka kaip svociai, ka? As kazkaip ant Taves matau ryskia suknia. Tokia grazi moteris, turi svyteti. Juk mes antros po nuotakos drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(bambambuzas @ 2014 06 07, 12:14)
nea, cia kita procedura, alia veido valymas, bet ne visai tai.

lotuliukas.gif thumbup.gif Vo blyn, skirtingos proceduros, o pavadinimas tas pats doh.gif Gerai as cia susimoviau, ania??? thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Dabar dar vienas bairis... Akys skaito tai, ka nori matyti... As perskaiciau ne Mikrodermabrazija, o mikropigmentacija lotuliukas.gif lotuliukas.gif Neuzmusama as doh.gif
Va ir sakau, kad man su skaitymu sunku, akys mato viena, o burna sneka kitka lotuliukas.gif
Atsakyti
labukas, visoms!
kiek imat dezuciu tu LOVE is ?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikiuxas @ 2014 06 07, 12:24)

Neuzmusama as  doh.gif
  Va ir sakau, kad man su skaitymu sunku, akys mato viena, o burna sneka kitka  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
QUOTE(Ziedlapiux @ 2014 06 07, 12:31)
labukas, visoms!
kiek imat dezuciu tu  LOVE is ?smile.gif

as imu viena, uzteks ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikiuxas @ 2014 06 07, 12:24)
Nu man tai labai grazu  wub.gif  Isskirtinis rubelis smile.gif Basutes grazios  thumbup.gif

Lemona` , suknyte man tai grazi, bet gal blankoka kaip svociai, ka? As kazkaip ant Taves matau ryskia suknia. Tokia grazi moteris, turi svyteti. Juk mes antros po nuotakos  drinks_cheers.gif
Papildyta:

jei uzsides rysku makiaza ir koki akcenta i plaukus isisegs turetu pagyvint vaizda, dabar kai nieko ner zinoma blakoka g.gif dar batus kokius raudonus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziedlapiux @ 2014 06 07, 11:31)
labukas, visoms!
kiek imat dezuciu tu  LOVE is ?smile.gif

Ir aš vieną. Ir tai galvoju atleikėt mamai, į krikštyas eis, tiks. Jug neisim visi kramtydami lotuliukas.gif bo t lotuliukas.gif i geros foto būtų su burbulais visa palyda doh.gif bigsmile.gif

Gal kokių žaidimų turit krikštynom netyč? biggrin.gif reiks paieškot kažką g.gif
Atsakyti
Lemona, man irgi kiek blankoka, noretusi ryskesnes, arba tada ryskaus aksesuaro, kaip agne_vvr, sako raudonus batus lotuliukas.gif
RaNita, paieskok krikstynu temoj, mazu rasi kazka, as dariau sunui be proto daug visko, puses jau neprisimenu doh.gif vienas is ju buvo "protmusis", kai sveciai turejo atspet, koks sunaus antras vardas ir t.t. uz kiekviena teisinga atsakyma buvo prizai, pvz.: bilietai i prabangia kelione (autobuso talonelis), satinines patalynes komplektas (vienkartine palute) ir t.t. biggrin.gif ai, dar dariau, kas patiko visiems sveciams, padekas. kol buvom gamtoj ir sodinom azuoliuka, visi sveciai turejo nusifotkint su mano sunum, o su fotografu buvom susitare, kad padarys tas kelias fotkes ir atves i sventes vieta. kai atveze, as greitai per kelias minuets suklijavau tas fotkes i jau paruostas padekas, ireminau ir iteikiau sveciam. Visi tikrai buvo nustebe ir suzaveti tokiom "dovanom" ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bambambuzas @ 2014 06 07, 12:07)
Lemona, man irgi kiek blankoka, noretusi ryskesnes, arba tada ryskaus aksesuaro, kaip agne_vvr, sako raudonus batus  lotuliukas.gif
RaNita, paieskok krikstynu temoj, mazu rasi kazka, as dariau sunui be proto daug visko, puses jau neprisimenu  doh.gif vienas is ju buvo "protmusis", kai sveciai turejo atspet, koks sunaus antras vardas ir t.t. uz kiekviena teisinga atsakyma buvo prizai, pvz.: bilietai i prabangia kelione (autobuso talonelis), satinines patalynes komplektas (vienkartine palute) ir t.t. biggrin.gif ai, dar dariau, kas patiko visiems sveciams, padekas.  kol buvom gamtoj ir sodinom azuoliuka, visi sveciai turejo nusifotkint su mano sunum, o su fotografu buvom susitare, kad padarys tas kelias fotkes ir atves i sventes vieta. kai atveze, as greitai per kelias minuets suklijavau tas fotkes i jau paruostas padekas, ireminau ir iteikiau sveciam. Visi tikrai buvo nustebe ir suzaveti tokiom "dovanom"  ax.gif

Super idėjos. thumbup.gif nu šaunuolės jūs visos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RaNita @ 2014 06 07, 12:57)
Gal kokių žaidimų turit krikštynom netyč? biggrin.gif reiks paieškot kažką g.gif

As tik 2 zaidimus tedariau, nes nebuvo kada zaisti. Buvo taip visokiu niekuciu, prizu be zaidimu(atsiminimui kad liktu) ir pan. Tai abu zaidimai krikstateviams ir abu labai patiko thumbup.gif Juoko buvo iki asaru visiems lotuliukas.gif
1. Ir pats nerealiausias, tai krikstateviui uzdeti pampersa, uzmauti kepuryte, o kriktamotei duoti buteliuka su tute ir ipilt ka i vidu. Pastatomi abu kokiu 2m atstumu ir Krikstatevis, tai jo kriksto sunus, o krikstamote, tai Tu(mama). Krikstatevis turi ateiti iki krikstamotes kaip leliukas ir kazkokiu budu paprasyti is jos to buteliuko. Oi, sita zaidima dariau 2 kartus ir abu kartai buvo nerealus, abu skyresi zmoniu fantazija thumbup.gif

2. Abiems krikstateteviams duodama po vienoda buteliuka su tute ir su vienodu gerimu viduj. Po starto abu turi isgert ta turi buteliuke per tute. Laimi tas, kuris pirmas isgeria. Tai irgi vaizdu buvo geru thumbup.gif

Abu zaidimukai is SM forumuko. Ten tikrai yra is ko rinktis pas damu smile.gif
Atsakyti
Ir aš vieną. Ir tai galvoju atleikėt mamai, į krikštyas eis, tiks. Jug neisim visi kramtydami lotuliukas.gif  bo t lotuliukas.gif i geros foto būtų su burbulais visa palyda  doh.gif  bigsmile.gif 

Oj mergaitės su ta kramtoške, priminėt man senus laikus bigsmile.gif , aš per savo vestuves kramčiau guma doh.gif kai atvarėm į zaksa vyras sako spjauk, o aš, tuoj ax.gif ir pamiršau doh.gif tai filmuotoj medžiagoj vaizdas geras blush2.gif , stovim zakse, skaito kaip vyras ims mane į žmonas,o aš( jaunoji) stoviu tokia rimta ir kramtau guma doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Ir aš vieną. Ir tai galvoju atleikėt mamai, į krikštyas eis, tiks. Jug neisim visi kramtydami lotuliukas.gif  bo t lotuliukas.gif i geros foto būtų su burbulais visa palyda  doh.gif  bigsmile.gif 

o as butinai fotografui pasiulysiu pafotkint bent jau pamerges su pabroliais su karmomos gumos burbulais rolleyes.gif vis kazkas kitaip negu iprastos pozos smile.gif

Per savo vestuves cukraus vata su vyru valgem biggrin.gif irgi smagiai buvo tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(inevas @ 2014 06 07, 12:57)
Oj mergaitės su ta kramtoške, priminėt man senus laikus bigsmile.gif , aš per savo vestuves kramčiau guma doh.gif kai atvarėm į zaksa vyras sako spjauk, o aš, tuoj ax.gif ir pamiršau doh.gif  tai filmuotoj medžiagoj vaizdas geras blush2.gif , stovim zakse, skaito kaip vyras ims mane į žmonas,o aš( jaunoji)  stoviu tokia rimta ir kramtau guma doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Gaila vaikas miega, negalėjau garsu nusikvatot lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif Tai va, imam ne po dėžę, o po dvi, visa svita kramtys doh.gif clap_1.gif
Papildyta:
QUOTE(RaNita @ 2014 06 07, 13:17)
Gaila vaikas miega, negalėjau garsu nusikvatot  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif  Tai va, imam ne po dėžę, o po dvi, visa svita kramtys  doh.gif  clap_1.gif

Mes per savo žvejojom blush2.gif su gumoniais ir meškerėm varinėjom lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inevas @ 2014 06 07, 13:57)
stoviu tokia rimta ir kramtau guma doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

thumbup.gif Oi geras thumbup.gif Senai taip skaniai besijuokiau lotuliukas.gif
Atsakyti