Įkraunama...
Įkraunama...

Besiruošiančios svočiauti 2014

QUOTE(Misis Vomband @ 2014 06 11, 08:18)
Mergaites mano vakarikstis darbas bus naudojamas ant antspaudu medzio uzrasyti palinkejima

http://www.part.lt/i...6b9ee91b858.JPG

thumbup.gif
as gal neduosiu rasyt, nes dar ne visi grazei raso, pritempliot gali ant medzio ax.gif
Atsakyti
agne_vyr , parasiau i AZ
Papildyta:
Merginos aws tai va puosiu savo ir jaunosios kasika va tokiom gelytem, kal gam praves

http://www.madmuazel...i-mk/#more-1866
Atsakyti
QUOTE(agne_vvr @ 2014 06 11, 08:05)
ech, ir ko as per savo vestuves pries 9-rius metus nieko panasaus neturejau 

ka nusprendei del suknutes?

Aš prieš 5is ir to neturėjau drinks_cheers.gif biggrin.gif

Kad pasimetus dar.. doh.gif Vakar vėl nuėjau pardėn, pačiupinėjau.. biggrin.gif Pažiūrėjau dar aksesuarų plaukam, ką galėčiau įsegt..

Mergaites mano vakarikstis darbas bus naudojamas ant antspaudu medzio uzrasyti palinkejima

Kaip fainai bigsmile.gif thumbup.gif

QUOTE(Misis Vomband @ 2014 06 11, 08:26)
Merginos aws tai va puosiu savo ir jaunosios kasika va tokiom gelytem, kal gam praves

O ačiū bigsmile.gif
Aš jokių gėlių nemoku daryt, tai labai pravers!!! thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes žiūriu pokalbiai bangomis lotuliukas.gif Tai kuri peerims forumą prižiūrėt:D
QUOTE(bambambuzas @ 2014 06 10, 19:53)
siandien gavau jau kramtoske, ir gandro laiska. nu labia fainai, esu patenkinta, nors brangusis rekia, kad permokejau uz CD. gavo velniu, kad gali pats irasyt jei moka  cool.gif tada kalba baigesi  cool.gif

Na Cd tikrai brangokas,bet negaila man pinigėlių buvo,aš dar ir ateičiai pasinaudosiu,jei tektų piršliautio aš optimistė,kad teks ir ne kartą

QUOTE(agnemonas @ 2014 06 10, 20:04)
man vyras siandien parveze isgraviruota torto lopetele, dabar lauksiu plyteles smile.gif, taip pat baigiu savo kudikiu vardu projekta, truksta keliu smulkmeneliu, bandysiu ryt jas nusipirkti ir parodysiu kas gavosi.

Ji dar sako,kad nieko nesiruošia ax.gif Gražu wub.gif lauksim vardų projektėlio,nepamirški pasirodyt:)
QUOTE(agne_vvr @ 2014 06 11, 07:53)
  darbu nemazai pries kelione, savaitelei ismaunam pailset  smile.gif

kur lekiat?į pajūrį?mes irgi ruošiamės rolleyes.gif
QUOTE(Misis Vomband @ 2014 06 11, 07:56)
Oj kaip graziai gavosi thumbup.gif
zvigsne , na kaip grazu spalvota smelio ceremonija, pas mane dabar 2-ju spalvu jei kada dar tektu irsliauti tai butu keliu kaip pas tave thumbup.gif

pernai aš dariau vyro sesei iš 2spalvų,šiemet kita vyro sesuo tai darau iš daugiau,tuo labiau,kad spalvų reikšmės yra tai lengviau rolleyes.gif

Kažkada kalbėjot,kur nusivalyti pirštus po antspaudų padarymo,Norfoje akcija rankų drėgnų servetėlių 15vnt.- 0,59ct.

Čia mano
kašikas:)
Atsakyti
QUOTE(žvilgsnė @ 2014 06 11, 08:47)
Sveikutes žiūriu pokalbiai bangomis lotuliukas.gif Tai kuri peerims forumą prižiūrėt:D

kur lekiat?į pajūrį?mes irgi ruošiamės rolleyes.gif

As balsuoju uz LEMONA ji jau viena kart kure foruma, tad patirties turi mirksiukas.gif

As i Norvegina smile.gif

kasikas tavo thumbup.gif cia pati darei gelytes?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agne_vvr: 11 birželio 2014 - 07:52
QUOTE(Misis Vomband @ 2014 06 11, 07:56)
Oj kaip graziai gavosi thumbup.gif

zvigsne , na kaip grazu spalvota smelio ceremonija, pas mane dabar 2-ju spalvu jei kada dar tektu irsliauti tai butu keliu kaip pas tave thumbup.gif

Merginos,KLAUSIMAS, ka jus, t.y. koki alkoholi naudosite meiles eleksirui , kuri pateiksite kartu su suriu antra diena, as tai galvoju martini su kokiu raudonos spalvos sirupu sumaisyti, tik gal kas nors patartu koki skanesni geresni, nes buvo pas mane granatu skonio is Egipto parsiveziau tai jau viskas baigiasi verysad.gif

Aš tai galvojau apie čepkeles raudonas, o duoti ragauti sugalvojau iš pirtinio samčio smile.gif

Papildyta:

Super, labai gražu thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:

Čia mano
kašikas:)

Mielai padėčiau, tik mano žinios per skystos tokiam reikalui cool.gif
Kašikas Tavo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
O kokios spalvų reikšmės? gal turi kokį sarašiuką ?
Atsakyti

kaip super wub.gif thumbup.gif

žvilgsnė kasikas labai labai grazus wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fantasyja: 11 birželio 2014 - 08:28
Merginos, labai didelis aciu uz komplimenta, jei patiko Jums tai patiks ir sveciams bei Jauniesiems thumbup.gif

Zvilgsne , kasikas superinis, as irgi poros dienu begyje savo ir jaunosios papuosiu ir rgi parodysiu, gal kam prireiks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agne_vvr @ 2014 06 11, 08:50)
kasikas tavo  thumbup.gif  cia pati darei gelytes?

Aš pati berankė,nieko nemoku,bet turiu drauges auksarankes,mano kašikas legendinis,jau per rankas eina 6 metus nuo mano vestuvių,tik juostelių spalva ir dizainas keičiasi lotuliukas.gif
QUOTE(diana79 @ 2014 06 11, 09:04)
O kokios spalvų reikšmės? gal turi kokį sarašiuką ?

Prašom:
1)zalia-kantrybes spalva
geltona- tai saule, tai kiek sauletu dienu bus jusu gyvenime
zydra- tai giedras dangus
oranzine- tai vaiku spalva
balta- tai patis sviesiausios ir geriausios dienos Jusu gyvenime
raudona- tai Jusu meiles aistra
rozine- tai jusu abieju meile
2)Mėlyna - ištikimybės simbolis. Skatina norų įkvėpimą ir įgyvendinimą.
Žalia - vilties simbolis; Tai šviežia, natūrali spalva simbolizuojanti gyvybę ir harmoniją.
Geltona - saulės ir džiaugsmo simbolis. Geltona - kūrybos spalva.Optimizmo, laisvės ir raginimo imtis veiksmų, spalva.
Raudona - gyvenimo energijos spalva. skatinti ir stimuliuojanti spalva. Raudona tai gyvenimo spalva.

gal iš dviejų gausi vienąsmile.gif
Atsakyti
Sveikos mielosios, mes su vyru pirsliausime 06-28, turiu prisirinkusi visokiu zodziu, lyg mintyse jau apsideliojau scenariju, bet realiai dar nelabai ka padariau. Laikas paudzia, kaip studente vis atideliojau, vis kazkaip tikejausi, kad su vyru pradesim deliotis is to ka surinkau, bet pas ji darbai, darbiniai rupesciai ir vis jis bega nuo tos temos, tad sesiu as viena uz abu ruostis, ne ir taip naktim teks pasedeti, kaip matau. Mes ireminsime didele jaunuju bendra nuotrauka su platesniu pasportu ir pirmieji parasysime palinkejimus, ta nuotrauka nuves tevai i pokyliu sale ir kol sveciau lauks musu , tai surasys palinkejimus, o veliau uzdesime stikla ir padovanosime jauniesiems.

Musu vestuves bus 2 dienu su pirslio korimu, tai niekur nerandu pirslio testamento, gal kuri turi ir galetu pasidalinti. Taip pat norejau paklausti kiek vaisiu ( buteliu, saldainiu) jus perkates ir kur juos naudosite? Dar norejau pasitaurauti del stalo ispirkimo, kokius produktus ar daiktus jam ruosiate ( as kol kas suplanavusi saldainiu virve, kad viniotusi kaip ta virve nuo stalo salin smile.gif)
Atsakyti
Merginos kaip konservuojate pavardę? Aš galvoju būtų gerai duoti kaladėles su raidėmis sudėlioti jaunosios pavardei, lai jaunasis dėlioja, paskui sumesti į stiklainį ir perduoti tėčiui. Bet niekaip nesugula žodžiai perduodant stiklainį tėčiui g.gif Gal kuri darėk ką panašaus ir galite pasidalinti?
Papildyta:
QUOTE(žvilgsnė @ 2014 06 11, 10:59)

Prašom:
1)zalia-kantrybes spalva
geltona- tai saule, tai kiek sauletu dienu bus jusu gyvenime
zydra- tai giedras dangus
oranzine- tai vaiku spalva
balta- tai patis sviesiausios ir geriausios dienos Jusu gyvenime
raudona- tai Jusu meiles aistra
rozine- tai jusu abieju meile
2)Mėlyna - ištikimybės simbolis. Skatina norų įkvėpimą ir įgyvendinimą.
Žalia - vilties simbolis; Tai šviežia, natūrali spalva simbolizuojanti gyvybę ir harmoniją.
Geltona - saulės ir džiaugsmo simbolis. Geltona - kūrybos spalva.Optimizmo, laisvės ir raginimo imtis veiksmų, spalva.
Raudona - gyvenimo energijos spalva. skatinti ir stimuliuojanti spalva. Raudona tai gyvenimo spalva.
gal iš dviejų gausi vienąsmile.gif

Ačiū dideliai dideliai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

Super bigsmile.gif thumbup.gif

QUOTE(agne_vvr @ 2014 06 11, 08:50)
As balsuoju uz LEMONA ji jau viena kart kure foruma, tad patirties turi  mirksiukas.gif

Ačiū ačiū už pasitikėjimą 4u.gif
Aš galiu, tik darbo turiu nemažai, tai ir vestuves visai numečiau..
Tai jei jum nebaisu, kad galiu kartais nesužiūrėt ir pavėluot su nauja tema, galiu perimt 4u.gif
Atsakyti