QUOTE(Monikiuxas @ 2014 06 13, 03:03)

agnemonas, sveik
O va as, merginos, panaktinejau, bet pagaliau padariau tai, kas senai galvoj sukosi. Buvau uzsiminus ir Jums apie toki pacios gamybos namu zidini mamytei. Tiesa, gaila, bet nuotraukoj niekaip nejo perteikti to, kas istikro atrodo ispudingai gyvai :
Aciu, cia tavo kojai

.
Nu tikrai naktinetoja, bet ideja super, labai grazu, mamukas turetu labai dziaugtis, kad turi tokia dukra
Papildyta:
QUOTE(Misis Vomband @ 2014 06 13, 06:58)
Tai, kad nebuvo ir spalvotu piliu, nu jo majo negaliu surasti i vsio, ot bus linksma jei leksiuvel pirkti smelio, beje kiek ten tame senuku maiselyje smelio kiekio mal ml jei galima
Nezinau kiek ten ml, bet tu lygtais buvai minejus, kad pas tave buteliukai tie is Ikea su iskilusiais taskiukais, tai as saviskius kai pyliau, pripyliau pilnus ir dar maiselyje smeliuko liko.
Papildyta:
QUOTE(Lemona` @ 2014 06 13, 09:13)
Oho, gudruolė tu kokia
Pas mane ir kvadračiukais, sudėlioti vienas prie kito. Bet galvojau žirklėm karpyt.
Db būsiu gudresnė
Tik reikia, kad butu lygiai lygiai sudeti, nes jei tik koks mm zemiau, tas pats, darbelio kruva

.
Papildyta:
QUOTE(Misis Vomband @ 2014 06 13, 10:39)
Kur buvo??????
Erzinates cia s tais puodais

, as tai jaunajai iteiksiu karolius (ant virveles suvertus plauku suktukus) ir dar oi uzstrigo dabar, na retis, kiaurasamtis, bet puodas, nu zodziu, fiskars kur suvaziuoja i viena linija, o uzvardinsiu, kad iteikiu vedokle, kaip tikrai poniai, pasku ireceptu knyga ir lentute gyvenimo pradziai, na kur anksciau buvau ikelus.