Įkraunama...
Įkraunama...

Besiruošiančios svočiauti 2014

QUOTE(fantasyja @ 2014 06 13, 09:42)
Sveikos, galutinai mane pribaiginejat  doh.gif . Mano dalykai pradeda nebepatikti  doh.gif  kai pamatau tokius grozius  unsure.gif

Nagi nagi, kiekvienos musu darbai unikalus ir nepakartojami. Tai va ir Tavieji tikrai nei uz viena musu darba ne prastesni 4u.gif MAn patinka tas faktas, kad padek 2 darbstuolems tas pacias priemones, parodyk konkretu darbuka, pamokink kaip daryti ir vistiek visi darbai bus isskirtiniai ir unikalus thumbup.gif , nei vienas neatitiks matyto pavyzdzio. O fainiausia, kad ir pats negali padaryti lygiai tokio pacio kurinio laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikiuxas @ 2014 06 13, 11:40)
Aciu  4u.gif  Patinka jis man  wub.gif  Labai graziai gyvai atrodo. Ta lekste tokia juoda su aukso dulkem viduj, o ant lekstes visi tie blizgiukai labai graziai blizga. Galvoju grizus namo kazka panasaus pasidaryti sau, namams puosti. Man labai patinka originalumas. Va, pvz, pasidariau arbatai dezute

user posted image

, tai kai istraukiu tokia ir padedu ant stalo, tai zmones buna maloniai nustebe. Nebereik nei kavos, griebia ta juoda arbata  thumbup.gif  lotuliukas.gif

Kazkaip siemet as pasinesus ant tu geliu  doh.gif  Pasirodo ne tokia ir kietasikne as.. KAzkur dar like ir svelnumo  lotuliukas.gif

nu saunuolė tu thumbup.gif ne tik vestuvems grozius darai,bet ir namie turi thumbup.gif
o as vis laukiu dienos kada vyras paves iki didesnio miesto susipirkt viska,sarasiuka daug maz turiu,tai vis uzsiemes,nezinau kada cia atlaisves mano norams biggrin.gif zodziu itariu,kad teks panaktinėt... pries vestuves liepa dar sunu krikstysim,tai irgi galvosiukiu turiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(inevas @ 2014 06 13, 10:15)
Lietuviškai bigsmile.gif o galima ir rusiškai g.gif

Manau tik LT kalba yra toks irasas. Juk mergaite mazyte kalba, manau nelabai rusu kalba jai zinoma buvo tuo metu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Misis Vomband @ 2014 06 13, 10:20)
Aj, man jau velai, kita kart kai svociausiu tai padarysiu

KLAUSIK, KIEK TEN TO SMELIO YRA VIENAM MAISELYJE 400 AR 500ML NA APYTIKSLIAI?????????????
Papildyta:
va mano tas ipuods, dariau su vordu ant paprasto popieriaus bet karpimo doh.gif manikiurinemis zirklutemis reikejo, bet mano puodas nedidelis

http://www.part.lt/i...efc55526120.JPG

Patikesiu jumis biggrin.gif .
Wajej koks ipodas grazutis. Net nepagalvojau apie toki. Cia isventinimui i seimininkes? Ir kur man rasti ji tokia kaina biggrin.gif doh.gif .
Papildyta:
QUOTE(Monikiuxas @ 2014 06 13, 10:40)
Aciu  4u.gif  Patinka jis man  wub.gif  Labai graziai gyvai atrodo. Ta lekste tokia juoda su aukso dulkem viduj, o ant lekstes visi tie blizgiukai labai graziai blizga. Galvoju grizus namo kazka panasaus pasidaryti sau, namams puosti. Man labai patinka originalumas. Va, pvz, pasidariau arbatai dezute

user posted image

, tai kai istraukiu tokia ir padedu ant stalo, tai zmones buna maloniai nustebe. Nebereik nei kavos, griebia ta juoda arbata  thumbup.gif  lotuliukas.gif

Kazkaip siemet as pasinesus ant tu geliu  doh.gif  Pasirodo ne tokia ir kietasikne as.. KAzkur dar like ir svelnumo  lotuliukas.gif

labai grazi dezute wub.gif tokia miela wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrixe @ 2014 06 13, 10:48)
o as vis laukiu dienos kada vyras paves iki didesnio miesto susipirkt viska,sarasiuka daug maz turiu,tai vis uzsiemes,nezinau kada cia atlaisves mano norams biggrin.gif  zodziu itariu,kad teks panaktinėt... pries vestuves liepa dar sunu krikstysim,tai irgi galvosiukiu turiu smile.gif

Nu pilna reikaluose ir Tu smile.gif O Tu pabandyk nelaukti vyro malones, o kalbink kokia drauge palekt iki didmiescio. Juk taip ir smagiau, ir bus greiciau. Jau po biski susiruosi ir nereiks isvarvejusiom akim ir itemtais nervais vestuvese sokt. g.gif
Papildyta:
QUOTE(fantasyja @ 2014 06 13, 10:52)
labai grazi dezute  wub.gif tokia miela  wub.gif

Aciu blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(Misis Vomband @ 2014 06 13, 09:20)

KLAUSIK, KIEK TEN TO SMELIO YRA VIENAM MAISELYJE 400 AR 500ML NA APYTIKSLIAI?????????????
Papildyta:
va mano tas ipuods, dariau su vordu ant paprasto popieriaus bet karpimo doh.gif manikiurinemis zirklutemis reikejo, bet mano puodas nedidelis

Gerulis biggrin.gif sedziu ir zvengiu thumbup.gif biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikiuxas @ 2014 06 13, 11:56)
Nu pilna reikaluose ir Tu  smile.gif  O Tu pabandyk nelaukti vyro malones, o kalbink kokia drauge palekt iki didmiescio. Juk taip ir smagiau, ir bus greiciau. Jau po biski susiruosi ir nereiks isvarvejusiom akim ir itemtais nervais vestuvese sokt.  g.gif
Papildyta:

drinks_cheers.gif zinok ir as jau panasu plana kuriu... nes laiko nebedaug,o man jau nerimas ima,viskas tik galvoje...
Atsakyti
QUOTE(sandrixe @ 2014 06 13, 11:07)
drinks_cheers.gif  zinok ir as jau panasu plana kuriu... nes laiko nebedaug,o man jau nerimas ima,viskas tik galvoje...

Puikiai Tave suprantu. MAn liko tik supirkti kelis apdovanojimus ir viskas. O va esu priklausoma nuo vyro ir jo masinos, tai erzina tas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Misis Vomband @ 2014 06 13, 10:20)

Papildyta:

Puodas thumbup.gif thumbup.gif o už įdėją 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikiuxas @ 2014 06 13, 03:03)
verysad.gif  agnemonas, sveik  4u.gif 

O va as, merginos, panaktinejau, bet pagaliau padariau tai, kas senai galvoj sukosi. Buvau uzsiminus ir Jums apie toki pacios gamybos namu zidini mamytei. Tiesa, gaila, bet nuotraukoj niekaip nejo perteikti to, kas istikro atrodo ispudingai gyvai  :

Aciu, cia tavo kojai 4u.gif.
Nu tikrai naktinetoja, bet ideja super, labai grazu, mamukas turetu labai dziaugtis, kad turi tokia dukra wub.gif

Papildyta:
QUOTE(Misis Vomband @ 2014 06 13, 06:58)
Tai, kad nebuvo ir spalvotu piliu, nu jo majo negaliu surasti i vsio, ot bus linksma jei leksiuvel pirkti smelio, beje kiek ten tame senuku maiselyje smelio kiekio mal ml jei galima ax.gif

Nezinau kiek ten ml, bet tu lygtais buvai minejus, kad pas tave buteliukai tie is Ikea su iskilusiais taskiukais, tai as saviskius kai pyliau, pripyliau pilnus ir dar maiselyje smeliuko liko.
Papildyta:
QUOTE(Lemona` @ 2014 06 13, 09:13)
Oho, gudruolė tu kokia  bigsmile.gif
Pas mane ir kvadračiukais, sudėlioti vienas prie kito. Bet galvojau žirklėm karpyt.
Db būsiu gudresnė  thumbup.gif

Tik reikia, kad butu lygiai lygiai sudeti, nes jei tik koks mm zemiau, tas pats, darbelio kruva doh.gif.
Papildyta:
QUOTE(Misis Vomband @ 2014 06 13, 10:39)
SURADAU SMELI clap.gif  clap.gif  clap.gif  clap.gif  clap.gif  clap.gif  clap.gif  clap.gif

Kur buvo??????

Erzinates cia s tais puodais g.gif, as tai jaunajai iteiksiu karolius (ant virveles suvertus plauku suktukus) ir dar oi uzstrigo dabar, na retis, kiaurasamtis, bet puodas, nu zodziu, fiskars kur suvaziuoja i viena linija, o uzvardinsiu, kad iteikiu vedokle, kaip tikrai poniai, pasku ireceptu knyga ir lentute gyvenimo pradziai, na kur anksciau buvau ikelus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnemonas: 13 birželio 2014 - 10:42
QUOTE(Monikiuxas @ 2014 06 13, 10:40)
Aciu  4u.gif  Patinka jis man  wub.gif  Labai graziai gyvai atrodo. Ta lekste tokia juoda su aukso dulkem viduj, o ant lekstes visi tie blizgiukai labai graziai blizga. Galvoju grizus namo kazka panasaus pasidaryti sau, namams puosti. Man labai patinka originalumas. Va, pvz, pasidariau arbatai

Šaunuolė thumbup.gif ir aš iš tokios norėčiau arbatėlės blush2.gif
Atsakyti
O as nuo vakar delioju "Patarimus jauniesiems" worde, nu ir nelabai man kas itinka, jau buvau sumasciusi imesti i pastuka ir klausti jusu nuomones, kuris cia geriausias, graziausias, bet siandien galvoju, kad reikia kazka sudelioti gal vel su ju logo g.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnemonas: 13 birželio 2014 - 10:47