Aš parduotuvėje pirkau širdies (juk kartais reikia). Pasvėręs mėsininkas tarė: Rublis dvi kapeikos. Tik tiek? - Išgirdęs klausimą ilgai stebėjos, Mat nežinojo jis, kad už kiaulės širdį aš daug brangiau esu mokėjus...
N.V.
Papildyta: Pratimas laimei prišaukti
Norite būti laimingi? tai būkite
arba mes padarysime jus laimingus
įdėmiai klausykitės: jei norite būti laimingi, šypsokitės
šypsokitės žmonai šypsokitės šuniui šypsokitės televizoriui šypsokitės rūgščiam dirvožemiui šypsokitės kėdei spintai veidrodžiui šypsokitės sudegusiam troškiniui šypsokitės troleibusui ir ledų pardavėjui šypsokitės psichoanalitikui šypsokitės atmosferiniams reiškiniams šypsokitės kelnių sagai šypsokitės šv. Antano medalikėliui jei pavyks, šypsokitės kurmiams gnomams kirminams ir kt. chtoninių klasės atstovams šypsokitės aukštyn ir žemyn šypsokitės kairėn dešinėn
Neklausk, kas atsitiko. Tikriausiai nieko. Tiesiog pušies viršūnėj paukštukas nusišovė. Nes jis žinojo viską, nes jis žinojo viską. Ir viską jis suprato. /V. Kernagis "Tu neklausk, kas atsitiko"/
Tikras draugas - kaip kompiuteris. Jis įeina (Enter) į tavo gyvenimą, išsisaugo (Save) tavo širdyje, sukuria (Format) viską, ko tau reikia, kontroliuoja (Ctrl) tavo nuotaiką, suteikia (Shift) tau daug galimybių, ištrina (Delete) blogus atsiminimus ir niekada neišmeta tavęs į šiukšlių dėžę (Recycle bin)... /Anonimas/