Įkraunama...
Įkraunama...

Šaldytuvai - 11

QUOTE(speedy @ 2014 07 12, 11:29)
Jūsiškis baltas, A+++ ir su nepriklausomu (elektroniniu) šaldiklio ir šaldytuvo temperatūros valdymu  g.gif  sudėtinga.
Su "NoFrost", baltas ir su nepriklausomu šaldiklio ir šaldytuvo temperatūros valdymu KGN36VW31. Bet A++, be termometro, be kvapų filtro ir t,t ...

sunki užduotis šaldytuvas... norisi, kad kuo mažiau elektros eikvotų, bet už tai mokėti bent 1000 daugiau ar tikslinga, jei per metus su A+++ susitaupo apie 50 lt. dar žiūriu KGN39XI42. kaip ir viskas jau jame ko mums reikia, bet ir kaina kanda
Atsakyti
QUOTE(MSimutute @ 2014 07 12, 11:48)
sunki užduotis šaldytuvas... norisi, kad kuo mažiau elektros eikvotų, bet už tai mokėti bent 1000 daugiau ar tikslinga, jei per metus su A+++ susitaupo apie 50 lt. dar žiūriu KGN39XI42. kaip ir viskas jau jame ko mums reikia, bet ir kaina kanda

Paziurekite modeliuka su NoFrost BOSCH KGN36VW32
http://www.bosch-hom.../KGN36VW32.html
Bet man labai patinka tiek kaina bet be NoFrost sistemos BOSCH KGE39AW42
http://www.bosch-hom.../KGE39AW42.html
bijau kad tikrai nebus sudetiga per 1,5-2 metus isvalyti saldikli g.gif
Atsakyti
QUOTE(agniusee @ 2014 07 09, 13:49)
sveikos merginos, norėjau paklausti patarimo dėl šaldytumo samsung
http://www.imarket.l...te1l1-xeo-.html

ar verta tokį pirkti?
ar geriau įmontuojamą siemens arba bosch?

ačiū smile.gif

Nusižiūrėjau ir aš šitą šaldytuvą,tik dar norėčiau jūsų patarimo mergaitės.Ar vertas jis tiek pinigų ir ar neveikia garsiai?O gal dar kokį galit patart su no frost ir artima 0 zona ir pats svarbiausias dalykas yra kad tyliai veiktų.Mokėti galėčiau iki 3000,ir spalva domintų tik balta.
Atsakyti
Sveikos ir cia smile.gif Mums reikia imontuojamo saldytuvo su no frost saldikliu. Norim kuo aukstesnio (kuo talpesnio). Nu kazkaip visi Liebherr siulo, o man kazkodel visiskai nesinori uz saldytuva tokius pinigus moketi, tuo labiau kad pas mama Liebherr ir jokio stebuklo. Musu Samsungas (neimontuojamas) 100 kart man geresnis... Is ko rinktis? Kas valgo mazai elektros ir atitiktu lukescius?
Atsakyti
QUOTE(LiLady @ 2014 07 12, 18:24)
Nusižiūrėjau ir aš šitą šaldytuvą,tik dar norėčiau jūsų patarimo mergaitės.Ar vertas jis tiek pinigų ir ar neveikia garsiai?O gal dar kokį galit patart su no frost ir artima 0 zona ir pats svarbiausias dalykas yra kad tyliai veiktų.Mokėti galėčiau iki 3000,ir spalva domintų tik balta.

Dar siulau pasiziueti BOSCH KGN36AW22
http://www.bosch-hom.../KGN36AW22.html
Papildyta:
QUOTE(JEma @ 2014 07 13, 08:20)
Sveikos ir cia smile.gif Mums reikia imontuojamo saldytuvo su no frost saldikliu. Norim kuo aukstesnio (kuo talpesnio). Nu kazkaip visi Liebherr siulo, o man kazkodel visiskai nesinori uz saldytuva tokius pinigus moketi, tuo labiau kad pas mama Liebherr ir jokio stebuklo. Musu Samsungas (neimontuojamas) 100 kart man geresnis... Is ko rinktis? Kas valgo mazai elektros ir atitiktu lukescius?

Pasiziurekite modeliuka KI86NKD31 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JEma @ 2014 07 13, 10:20)

"nesinori uz saldytuva tokius pinigus moketi"
O kokie tie pinigai g.gif
Atsakyti
koki modeli galima isigyti iki 2000lt (kuo pigiau tuo geriau aisku) su automatiniu saldiklio atsitirpinimu, talpiasne kamera, na ir siaip geresni smile.gif

Šaldytuvas SAMSUNG RL52VEBIH1/XEO ka manot? gal yra geresniu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emeira: 14 liepos 2014 - 08:52
QUOTE(Emeira @ 2014 07 14, 08:19)
koki modeli galima isigyti iki 2000lt (kuo pigiau tuo geriau aisku) su automatiniu saldiklio atsitirpinimu, talpiasne kamera, na ir siaip geresni smile.gif

Šaldytuvas SAMSUNG RL52VEBIH1/XEO ka manot? gal yra geresniu?

Visada yra gerenių bet tada kainos didesnės
Jūsų žiūrėtas RL52VEBIH1 ar RL55VEBIH visai neblogi šaldytuvai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2014 07 14, 07:42)
"nesinori uz saldytuva tokius pinigus moketi"
O kokie tie pinigai  g.gif

4000 ir daugiau Lt wink.gif Kadangi kokybe kainuoja tai smagu butu bent jau i 2000-3000 isitekti... g.gif
Ir isvis kuom tie Liebherr tokie vertinami? Ar cia tiesiog vardas gerai issuktas sioje srityje?
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2014 07 07, 15:48)
Pradžiai pažiūrėkite brėžinį:
<..>
ir įvertinkite savo konkrečias sąlygas.

QUOTE(Kikker @ 2014 07 07, 17:44)
Jūsų atveju siūlau pasižiūrėti GORENJE NRK6192JX tai šaldytuvas kuris turi galimybę patalpinti į virtuvėje esančią 60 cm nišą thumbup.gif
http://www.gorenje.l...ikliai?c=419618

Dėkui už komentarus!
Kikker siūlytas Gorenje skamba išties patraukliai, tik norėtųsi pasvarstyti ir kiek biudžetiškesnius variantus.
Visgi apsisprendžiau likti prie 55 cm pločio šaldytuvo. Tačiau kiek pavarčiau internete, nedaug siaurų šaldytuvų turi NoFrost/nulinę zoną - kol kas aptikau tik SHARP SJ300VSL su NoFrost.
Ar čia tokia "taisyklė", kad mažiau siaurų šaldytuvų su tokiomis funkcijomis, ar tiesiog nepakankamai atidžiai ieškojau? Ar reikėtų sumažinti savo sąlygas ir nesvajoti apie jokiu NoFrostus smile.gif?
Atsakyti
QUOTE(pavirstu_vovere @ 2014 07 14, 11:08)
Dėkui už komentarus!
Kikker siūlytas Gorenje skamba išties patraukliai, tik norėtųsi pasvarstyti ir kiek biudžetiškesnius variantus.
Visgi apsisprendžiau likti prie 55 cm pločio šaldytuvo. Tačiau kiek pavarčiau internete, nedaug siaurų šaldytuvų turi NoFrost/nulinę zoną - kol kas aptikau tik SHARP SJ300VSL su NoFrost. 
Ar čia tokia "taisyklė", kad mažiau siaurų šaldytuvų su tokiomis funkcijomis, ar tiesiog nepakankamai atidžiai ieškojau? Ar reikėtų sumažinti savo sąlygas ir nesvajoti apie jokiu NoFrostus smile.gif?

Siūlytas NRK6192JX nėra jau toks brangus g.gif (+/-1899 Lt)
Dauguma yra 60 cm pločio su NoFrost sistema.
Jai mažinsite savo sąlygas tada ir nėra jau tokio plataus asortimento g.gif 55 cm pločio
LIEBHERR CUPsl3021
Atsakyti
QUOTE(pavirstu_vovere @ 2014 07 14, 13:08)
......
......

O kas Jums pažadėjo, kad ten yra "nulinė zona" blink.gif
Atsakyti