Pries savaitele klausiau apie snaiges spalvotus saldytuvus. Saket, kad pabrangimas nezymus. Paskambinau i Snaiges parduotuve Alytuje, pasake, kad jei nori spalvoto saldytuvo, kaina padvigubeja.
QUOTE(julala @ 2014 06 20, 15:11)
....nusižiūrėjau šaldytuvą KGN39VL31E, tačiau man pardavėjas pasakė, kad šis modelis oficialiai į Lietuvą nevažiuoja..... Kaip tada su garantijomis?....
Su garantijomis viskas gerai.
Kas ko neturi/neužsiima - jų bėdos.
Ir KGN39VL31E gaminamas Ispanijoje. Bosch šaldytuvas - visada gerai.
QUOTE(Amelita @ 2014 06 20, 14:00)
Pries savaitele klausiau apie snaiges spalvotus saldytuvus. Saket, kad pabrangimas nezymus. Paskambinau i Snaiges parduotuve Alytuje, pasake, kad jei nori spalvoto saldytuvo, kaina padvigubeja.
žinau tik tiek kai deda lipdukus pvz tokius
http://www.snaige.lt...rt_gallery/2172 kaina nėra didelė
sveiki
renkuosi lyginu bosch šaldytuvus. Liko keli parametrai dėl kurių negaliu apsispręsti. Gal galite išreikšti savo nuomonę?
1. Greito užšaldymo jungtukas - reikalingas/nereikalingas?
2. Temperatūros reguliavimas šaldiklyje - reikalingas/nereikalingas?
3. Šaldytuvo temperatūros rodymas - reikalingas/nereikalingas? Skaitmeninis ar analoginis - kaip atrodo skaitmeninis ekanėlis žinau, o ką reiškia analoginis?

1. Greito užšaldymo jungtukas - reikalingas/nereikalingas?
2. Temperatūros reguliavimas šaldiklyje - reikalingas/nereikalingas?
3. Šaldytuvo temperatūros rodymas - reikalingas/nereikalingas? Skaitmeninis ar analoginis - kaip atrodo skaitmeninis ekanėlis žinau, o ką reiškia analoginis?

Sveiki,
renkuosi tarp BOSH KGN36XI40 ir Electrolux EN3488MOX. Man tinkantys parametrai Bosh'e - 185 aukštis, 2 nulinės zonos stalčiai, A+++, No Frost. Bet patampius stalčius supratau, kad norisi jų ant bėgelių - taip atsirado Electroliux'as. Ar daug skiriasi šių šaldytuvų kokybė? Kurį patartumėte pirkti?
renkuosi tarp BOSH KGN36XI40 ir Electrolux EN3488MOX. Man tinkantys parametrai Bosh'e - 185 aukštis, 2 nulinės zonos stalčiai, A+++, No Frost. Bet patampius stalčius supratau, kad norisi jų ant bėgelių - taip atsirado Electroliux'as. Ar daug skiriasi šių šaldytuvų kokybė? Kurį patartumėte pirkti?
Sveiki,ka galit pasakyt apie Dviejų durų Šaldytuvas BOSCH KAN58A45 ir Šaldytuvas Whirlpool WSF 5552A+NX ,pliusai minusai ,gal ka geresnio pasiulysit uz panasia kaina

Kaip sis saldytuvas ar vertas demesio ir savo kainos? Siemens KI86NKD31
QUOTE(Dzinte @ 2014 06 23, 05:27)
Kaip sis saldytuvas ar vertas demesio ir savo kainos? Siemens KI86NKD31
Vertas.
Laba diena,
Visada padedate apsispresti renkantis buitine technika, gal pavyks ir si karta. Mamai reikia nupirkti saldytuva.
Biudzetas: 1500 +-200 Lt
Spalva: metalo.
Norai: nuline zona.
Pradzioje buvo susiradusi beko, bet pavyko atkalbeti, dabar ziuri i Samsung RB31FERNCSA/EF. Ciupinejo parduotuvej, tai tiko ir patiko. Man tik klausimas ar uz tuos pinigus negalima atrasti kazko geresnio, gal apskritai nereikia ziureti i si modeli?
Dekoju uz nuomones
Visada padedate apsispresti renkantis buitine technika, gal pavyks ir si karta. Mamai reikia nupirkti saldytuva.
Biudzetas: 1500 +-200 Lt
Spalva: metalo.
Norai: nuline zona.
Pradzioje buvo susiradusi beko, bet pavyko atkalbeti, dabar ziuri i Samsung RB31FERNCSA/EF. Ciupinejo parduotuvej, tai tiko ir patiko. Man tik klausimas ar uz tuos pinigus negalima atrasti kazko geresnio, gal apskritai nereikia ziureti i si modeli?
Dekoju uz nuomones