Įkraunama...
Įkraunama...

Nauja priėmimo tvarka į darželius, 13 tema

QUOTE(Kleckeee @ 2014 06 12, 15:13)
HM, įdomu... mes pasakoje į 3-4 m. stovime 3, bet nepakilome  g.gif

gali būt, kad gavo daržą kažkas iš 4-5, nes manoji buvo 6, patapo - 5
Atsakyti
QUOTE(Deimantuke* @ 2014 06 12, 15:04)
O tai papasakokit kaip gavot. Kelinti eilėje buvot? Matyt, kazkas atsisake

Buvom pries patenkant 5, bet kai buvau savivaldybej sake , kad realiai 1 , nes kiti pasirinko ta darzeli ne pirmu numeriu , ir sake pateksit , nes grupe dar nepilnai suformuota.
Atsakyti
QUOTE(tasha2 @ 2014 06 12, 15:53)
Buvom pries patenkant 5, bet kai buvau savivaldybej sake , kad realiai 1 , nes kiti pasirinko ta darzeli ne pirmu numeriu , ir sake pateksit , nes grupe dar nepilnai suformuota.

nu va, pas mus ta pati istorija, todėl laukiu atsirandant bent vienos vietos smile.gif sveikinu dar sykį
Atsakyti
QUOTE(tasha2 @ 2014 06 12, 14:53)

Faina. Sveikinimai. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimantuke* @ 2014 06 12, 15:48)
Kaip ir 5 turetumem buti. Man eile nesokineja.
Pasakoje irgi viskas liko savo vietose.
Papildyta:

Panasu, kad Jus sukeicia vietomis su kazkuo, nes pries Jus, nei po Jusu niekas niekam nesikeicia

Bet ir eilė sutrumpėjo.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Puika* @ 2014 06 12, 15:30)
Bet ir eilė sutrumpėjo..  g.gif

Jo, keista.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deimantuke*: 12 birželio 2014 - 15:37

Įdomiai. Man 1dienį savivaldybėj sakė, kad lopšelinukų visos grupės suformuotos ir laukt rugpjūčio. Tada važiuot į savivaldybę klaust laisvų vietų (sakė, kad tiems, kas tam daržely, kur atsilaisvino vieta, už brūkšnio buvo likę, nesiūlo - neskambina ir laiškų nerašinėja - kas pirmesnis atvažiuoja, tas ir gauna, jei tinka pasiūlyti darželiai)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sudovia: 12 birželio 2014 - 15:48
QUOTE(sudovia @ 2014 06 12, 16:46)
Įdomiai. Man 1dienį savivaldybėj sakė, kad lopšelinukų visos grupės suformuotos ir laukt rugpjūčio. Tada važiuot į savivaldybę klaust laisvų vietų (sakė, kad tiems, kas tam daržely, kur atsilaisvino vieta, už brūkšnio buvo likę, nesiūlo - neskambina ir laiškų nerašinėja - kas pirmesnis atvažiuoja, tas ir gauna, jei tinka pasiūlyti darželiai)

tai čia jau iš vis kaip turguj kokiam, nesamonė doh.gif net nelabai, tikiu, kad taip gali būti.

kažkas klausė apie nepopuliarius darželius, tai prieš porą metų nepopuliarus buvo Aušrelė, Gerosios viltiesg, ten mano pora pažįstamų gavo vietas, visai iš kitų rajonų. kaip dabar ten nežinau.
Atsakyti
QUOTE(sudovia @ 2014 06 12, 15:46)

Tai gal jau dabar kazkas atsisakė ir pranešė g.gif

O kas Jus taip pakonsultavo - prie langelio, telefonu ar kitaip?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deimantuke*: 12 birželio 2014 - 16:26

Na va, ir tvirtinasi, kad darzeliu eiliskumas turi reiksme smile.gif Mes siame darzelyje vis dar pirmoje vietoje, bet ne pirmu numeriu nurodytas darzelis. Taip, kad galima rasyti ilgiausius postus su nuorodomis i Taisykliu punktus, bet praktika yra kitokia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimantuke* @ 2014 06 12, 17:11)
Tai gal jau dabar kazkas atsisakė ir pranešė g.gif

O kas Jus taip pakonsultavo - prie langelio, telefonu ar kitaip?

Prie langelio. Edita Petrulevic (specialiai paklausiau smile.gif )
Atsakyti
QUOTE(Basikute @ 2014 06 12, 17:44)
Na va, ir tvirtinasi, kad darzeliu eiliskumas turi reiksme smile.gif Mes siame darzelyje vis dar  pirmoje vietoje, bet ne pirmu numeriu nurodytas darzelis. Taip, kad galima rasyti ilgiausius postus su nuorodomis i Taisykliu punktus, bet praktika yra kitokia  4u.gif

Apie ta darzeliu eiliskuma ne pacios mamos sugalvojo ar isskaiciavo. taip kalba savaivaldybes darbuotojos. ir realybeje matosi, kad butent taip ir yra.

as pati pirma karta apie toki darzeliu dalinima perskaiciau sitam forume. nepatikejau. galvojau, kad jau kazkam stogas nuciuoze, kad tokias nesamones raso... Bet kaip tik siunciau vyra i savaivaldybe klaust kiek liko laisvu vietu ir tuo paciu paprasiau isklausineti darzeliu skirtymo principa. tai kai vyras papasakojo kokia siemet nesamone doh.gif zliumbiau is nevilties, maniau kad jau negausim darzo (nes pirma uzrasem labai populiaru).
Atsakyti