Įkraunama...
Įkraunama...

Ar darėt mažylio nuotrauką "echoskopu"?

Sveikos,norejau paklausti,ar jums dare mazylio nuotrauka (jo pirma !) "echoskopu"?Nes mano ginekologe paskire sekanti vizita rugsejo 7d.,pasake,kad eisime paziureti,kaip ten "laikosi" vaikelis ir kai paklausiau,ar galima bus padaryti leliuko nuotrauka ji pasake,kad bus jau per velu,kad kudikis bus per didelis ir visas netilps i viena nuotrauka.O as taip svajojau apie jo nuotraukyte sad.gif .Taigi norejau jusu paklausti kelintam menesi jums dare nuotrauka,nes man bus 19 savaiciu per ta vizita.
Atsakyti
nei cia per velu nei ka... Tiesiog galima galva taskirai nufotografuori, kuna atskirai, kojyte, rankyte. Bet tas popierius brangus, nelabai valdiskose istaigose noriai tas nuotraukas dalyja, pasakyk kad susimokesi:)))
Papildyta @ [mergetime]1092267027[/mergetime]
As tai turiu abieju:)))
Atsakyti
As dariausi echoskopija kazkur po 20 sav. ir dabar 32 sav. Abu kartus gavau nuotraukeles. Tik pirmoj matesi beveik visas mazylis, o sioj tik profilis su rankyte, rodancia "liuks".
Atsakyti
Man irgi padare be jokiu problemu, nors lankausi valdiskoj istaigoj biggrin.gif pirma mazdaug keturiolikos savaiciu, tai mazulis visas kuo puikiausiai matosi, o kita mazdaug 20 savaiciu, tai matosi leliuko galvyte ir rankyte, kur liux rodo biggrin.gif
Atsakyti
32 savaiciu padare nuotrauka. Matosi galvyte ir kunelis.
Atsakyti
as turiu dvi foto- viena 5 savaiciu, kita 6 , pirmoje vaikiukas kaip aguonos grudelis, antroje kaip pupele thumbup.gif
Atsakyti
Kai echoskopavo Krikscioniskuose - fotke padare be problemu. O vat Kauno Klinikose... turejom issiprasyt rolleyes.gif Bet vis tiek gavom clap.gif
Atsakyti
Turim 7 sav taskelis , 12 sav burbuliukas ir miela veiduka 35 savaiteliu clap.gif
Atsakyti
Man echo dare 19 savaite, nuotraukytes negavau sad.gif sad.gif sad.gif nes valdiskoj istaigoj buvau sad.gif ruosiuosi eiti i privatu kabineta, ten tai tikrai turi duoti!!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zemfira: 12 rugpjūčio 2004 - 15:14
Man dare visai i pabaiga - kazhkur 37-38 sav. Labai puikios nuotraukytes gavosi smile.gif
Atsakyti
Man viena ginekologė sakė, kad gražiausios nuotraukos yra apie 20 nėštumo savaitę, tai tau vadinasi pamelavo. g.gif Valdiškose įstaigose nelabai noriai tas nuoraukas dalina, tik saviems kaip sakant. O tu pasakyk, kad susimokėsi, tai manau, tada problemų nekils. wink.gif
Atsakyti
Man pirmąjį echoskopą darė 5 savitę, paskui kažkur 9-10 savaitę, o dabar po savitėlės esim, kartu su vyru "skaičiuoti pirštukus" clap_1.gif Taip gydytoja sakė.
Tai dabar abu laukiam nesulaukiam clap.gif
Atsakyti