grįžtam prie temos
negąsdinkite žmonių be reikalo
minkštinimo filtrai dirba tokiu principu - vanduo filtruojamas per tam skirtą smėlį, o druskos tirpalas karts nuo karto tą smėlį praplauna. Druska, t.y NaCl
yra ta pati druska, kuri naudojama maistui gaminti, tik ne tokia smulki , bet kas mokinosi chemiją tikrai žino valgomosios druskos formulę .. taigi filtruotas vanduo iš tokio filtro kenkia nebent tiems kas iš viso nevartoja druskos 
grįžtam prie temos
susidūriau su problema .. norėjau laukinių durų kur iš abiejų varčios pusių būtų langiukai ar kažkas panašaus.. mūsų durų anga per maža tokiom... galvoju ar verta daryt dviveres, kur langiukai tik iš vienos pusės? kaži ar bus gražu
grįžtam prie temos
Prieš statant vandens filtrus visų pirma derėtų išsitirti vandenį, nes nugeležinimo ir vandens minkštinimo filtrai veikia skirtingai. Pirmi iš vandens išvalo geležį ir kietąsias daleles, o vandens minkštinimo filtrai padeda atsikratyti kalkių nuosėdų. Siekiant, kad teisingai būtų parinkti filtrai reiktų atlikti nepriklausomą lab. vandens tyrimą. Tik taip pavyks išvengti bereikalingų išlaidų ir platintojų atakų, kurie suokia apie vandens baisumą kurį naudojam kasdien 
Papildyta:
Aš, kai pritrūkstu indaplovių druskos, paimu vandens filtrams skirtos
Papildyta:
http://www.southshor...-all-white.html
Papildyta:
QUOTE(Cererakennel @ 2014 06 14, 20:24)
minkštinimo filtrai dirba tokiu principu - vanduo filtruojamas per tam tikrą smėlį, o druskos tirpalas karts nuo karto tą smėlį praplauna. Druska, t.y NaCl
yra ta pati druska, kuri naudojama maistui gaminti, tik ne tokia smulki , bet kas mokinosi chemiją tikrai žino valgomosios druskos formulę .. taigi filtruotas vanduo iš tokio filtro kenkia nebent tiems kas iš viso nevartoja druskos 
Papildyta:
QUOTE(Cererakennel @ 2014 06 14, 20:24)
grįžtam prie temos
susidūriau su problema .. norėjau laukinių durų kur iš abiejų varčios pusių būtų langiukai ar kažkas panašaus.. mūsų durų anga per maža tokiom... galvoju ar verta daryt dviveres, kur langiukai tik iš vienos pusės? kaži ar bus gražu 
Patarėja Feng shui iš vis nerekomenduoja dvivėrių paradinių durų
O čia šiaip pasižvalgymui
QUOTE(TuDa @ 2014 06 14, 22:11)
aš pati sau Feng shui
kažkaip taip

ne į temą
QUOTE(Cererakennel @ 2014 06 14, 21:24)
mūsų durų anga per maža tokiom... galvoju ar verta daryt dviveres, kur langiukai tik iš vienos pusės? kaži ar bus gražu
mūsų durų anga per maža tokiom... galvoju ar verta daryt dviveres, kur langiukai tik iš vienos pusės? kaži ar bus gražu
tai kad mane pirmą išgąsdino
man gražu
Papildyta:
QUOTE(TuDa @ 2014 06 14, 21:42)
[url=http://toneontoneantiques.blogspot.com/2014/05/storm-doors-ideas-and-inspirations.html[/url]
[url=http://toneontoneantiques.blogspot.com/2014/05/storm-doors-ideas-and-inspirations.html[/url]
o kai pritrūkstat mėsai marinuot?
aaaaaa, kaip gražu! Po 10 metų tikrai darysiu namukui makiažą
QUOTE(Cererakennel @ 2014 06 14, 21:23)
aš pati sau Feng shui
) .. o jei rimtai, tai dvivėrėm lietuviai jas vadina. angliškai jos - doors with frame.. tik man to frame vietoj pusėj tesigauna 
kažkaip taip

ne į temą
Tuda, jūsų avys superinės 
kažkaip taip

ne į temą
Mano laukines durys, norejau ir dydziasias duris daryti su dideliu stiklu, bet nerekomendavo, sako padaryti galim, bet tada garantijos neduosim. Bet dabar esu labai patenkinta (durys is Jundos)
QUOTE(femme @ 2014 06 15, 09:28)
man gražu
Dėkui femme
Juratele, aš noriu lango iki pusės manau
QUOTE(svelni @ 2014 06 13, 22:24)
berods sitos
juodos (bet realiai jos pilkos).
dbr ieskau patogiu baldu i terasa. ne stalo su kedem, o kokio minkstasuolio...bet visi vienodi
QUOTE(dea @ 2014 06 15, 16:52)
dbr ieskau patogiu baldu i terasa. ne stalo su kedem, o kokio minkstasuolio...bet visi vienodi
Man sitie Ikejiniai labai, bet LT Ikejoj ju kaip ir nematau
http://www.ikea.com/...s/series/22064/
LT yra toki, visai ir neblogi
http://www.ikea.com/...s/series/14213/
Patinka, kad galima sustatyt, kaip ,,lego,,
Papildyta:
Del terasos. Pas mus yra sudetos tos vadinamos ir ,, pusiau plastmase pusiau medis,,, tik tiek, kad jos nera tusciavisures, o pilnos, kaip lenta medine. Pora metu su jomis buvo viskas gerai, bet paskui spalva pablugo - man dar grazesnes tapo. Bet po ziemos isimete pelesis. Tai si pavasari tepeme su kazkokiu lurlalu. Pelesis dingo. Tai dabar impregnuosim. Tai sakau kaina kosmine mokejom, o vargti reikia kaip su medziu. Tikimes, kad daugiau pelesio nebeatsiras.
QUOTE(femme @ 2014 06 15, 08:28)
Einu pas gerąją kaimynę pasiskolint
kazkas klauset del orkaites, tai pas mus siemens
del plyteliu, tai dar karta aciu visoms pasisakiusioms, imetet dvejones i mano galva, permastysiu savo pasirinkima ir parodysiu galutini rezultata, kai issiklijuos (netgi ir jeigu pasiliksiu prie tu maximiniu
)
o beje kur akvilyte pradingus?
del plyteliu, tai dar karta aciu visoms pasisakiusioms, imetet dvejones i mano galva, permastysiu savo pasirinkima ir parodysiu galutini rezultata, kai issiklijuos (netgi ir jeigu pasiliksiu prie tu maximiniu
o beje kur akvilyte pradingus?
praverčiau tiek durų foto per savaitgalį
pasirinkau tokį modelį

ir tokią spalvą
dėl spalvosdar nesu 100 proc tikra

aplink duris darysiu baltą apvadą
pasirinkau tokį modelį

ir tokią spalvą

aplink duris darysiu baltą apvadą