QUOTE(TuDa @ 2014 06 29, 17:03)
Tai, kad tamsios virtuvės niekada nebuvo praradusios savo populiarumo

čia, mūsų temoje, jų beveik nėra

pas daugelį šviesios.
Mano virtuvė juoda

tiksliau - apatinės spintelės juodos, iš medžio masyvo, filiguotos. Pirma svarsčiau, kad noriu baltos, bet tiek prisižiūrėjau baltų, kad net pabodo ir pasidariau juodą
Papildyta:
QUOTE(Iriska @ 2014 06 29, 21:40)
Pas mus dilema. Turim nisa krosnelei. Aplink ja bus smelio spalvos sienos ir raudonmedzio grindys. Krosnele speju bus juoda kietaus.
Raudonas plytu ar svesias, kad nesimatytu?
Tik atsižvelkit, kad yra rekomendacijos, kokios dangos ir kokiu atstumu gali būti šalia krosnelės, gali būti, kad nišos dažyti ir neišeitų, nebent specialiais dažais ir pan.
Nebent jūs tik apie plytas mąstot.
Papildyta:
QUOTE(Cererakennel @ 2014 06 29, 11:30)
o aš vis plyteles dėlioju

galvoju gal virtuvės plyteles papuošt tokiai apvadukais? kadangi pas mane pakabinamų spintelių nebus, tai visai smagiai turėtų atrodyt
Man gražu, daryčiau.
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 06 26, 11:33)
Bet noriu apsisaugoti.
Tai ir nepaaiskejo, ar 10 ar 12, tiek, kad 10 paprasciau uzsakyti.. gal 12 butu jau brangesni, tai kainos faktorius suveiktu, nes man ziauriai mistika 10 ar 12
Nėra balti tokie jau labai teplūs, man apsispardo gal daugiau prie laiptų ir tambūre, prie lauko durų.
O dėl aukščio patarisu pasiimti du pavyzdžius ir pasižiūrėti - kaip jums pačiai geriau atrodo jūsų aplinkoje.
Aš asmeniškai tokį pastebėjimą tik turiu dėl visai lygių baltų plintusų ir tų pabanguotų, tai visai lygūs vizualiai tokie didoki atrodo, o va su bangele to paties aukščio atrodo jau kitaip, tarsi žemesni.