Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

QUOTE(xinax @ 2014 06 30, 07:38)
Šiemet pirmą kart ruošiamės keliaut į Turkiją 2 savaitėm. Paskaičiau, kad visko galima vežtis po 100ml. O kaip darote su kremu nuo saulės? Pagalvojau, ar užteks 100ml. 2 svaitėm? Gal kas gali pasidalinti tokia patirtim?  smile.gif

Registruotam bagaze (ne rankiniam, o tam, kuri atiduodat) tie apribojimai negalioja, galima veztis tiek kiek norisi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Coollux @ 2014 06 30, 09:00)
Registruotam bagaze (ne rankiniam, o tam, kuri atiduodat) tie apribojimai negalioja, galima veztis tiek kiek norisi smile.gif

Dėkui už atsakymą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(xinax @ 2014 06 30, 07:38)
Šiemet pirmą kart ruošiamės keliaut į Turkiją 2 savaitėm. Paskaičiau, kad visko galima vežtis po 100ml. O kaip darote su kremu nuo saulės? Pagalvojau, ar užteks 100ml. 2 svaitėm? Gal kas gali pasidalinti tokia patirtim?  smile.gif

O tai Jus ,tik su rankiniu skrisite,kad Jums taip aktualu tas litras po 100 mililitru?
Atsakyti
QUOTE(pukepuke @ 2014 06 29, 23:04)
Tai mums sekasi tada, nes vienaip ar kitaip, visad vandens turejome ne pagal taisykles, o kelioniu apie 10 musu saskaitoje ax.gif

Aš visada paimu vaikams vandens su ta mintim, kad jei lieps, tai išmesim, negaila biggrin.gif Ir niekada neatėmė, šiemet Vilniuj tikrai galvojau, kad lieps dičkiui išmest, nes jis jau mano ūgio biggrin.gif , bet ne, išėmė iš kuprinės, įkišo į kažkokį aparatą ir įdėjo atgal į kuprinę biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga777 @ 2014 06 29, 22:08)
hmmm... o toki faina viesbuti nusiziurejau, netoli Izmiro, Kusadasio....
apie lietus girdejau, kad spalio menesi nestebina tokie orai....kaip loterija..
Oi, kemeras visai kitoj pusej, arciau Antalijos....o mane domina Bodrumo regionas daugiau : Izmiras, Kusadasis....nesinoretu tiek pinigeliu ismest, ir vaiksciot su striuke biggrin.gif
tada paklausiu taip, gal kuri buvote Kusadasi ar Ozderej?? O skrendam mes, tiksliau planuojam rugsejo 30-spalio 7...

Kada ten ruošiatės? Sexono metu ten karšta it niekas su striukėm nevaikšto.
Atsakyti
QUOTE(Inga777 @ 2014 06 29, 23:08)
hmmm... o toki faina viesbuti nusiziurejau, netoli Izmiro, Kusadasio....
apie lietus girdejau, kad spalio menesi nestebina tokie orai....kaip loterija..
Oi, kemeras visai kitoj pusej, arciau Antalijos....o mane domina Bodrumo regionas daugiau : Izmiras, Kusadasis....nesinoretu tiek pinigeliu ismest, ir vaiksciot su striuke biggrin.gif
tada paklausiu taip, gal kuri buvote Kusadasi ar Ozderej?? O skrendam mes, tiksliau planuojam rugsejo 30-spalio 7...

Buvau kusadasyje, bet liepa. Kusadasis wub.gif
O jus ne is LT skrendat? nes bent pries pora metu i ta puse tik nuo geguzes 1 iki rugsejo pab skraidino. kitu metu tipo nebesezonas g.gif Nors ir i Antalija 'prailgino' sezona, tai gal ir i sita puse pridejo...
Susalti diena tikrai nesusalsit, bet ar nesulis, tai cia jau klausimas, vakare tikrai noresis megstuko ar striukes lengvesnes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Martyna @ 2014 06 30, 09:05)
Aš visada paimu vaikams vandens su ta mintim, kad jei lieps, tai išmesim, negaila biggrin.gif Ir niekada neatėmė, šiemet Vilniuj tikrai galvojau, kad lieps dičkiui išmest, nes jis jau mano ūgio  biggrin.gif , bet ne, išėmė iš kuprinės, įkišo į kažkokį aparatą ir įdėjo atgal į kuprinę biggrin.gif

Man arbatos irgi neišpylė, nors jau ruošiausi išmest, pauostė ir praleido, užtat vaikui žurnalą(pirkom jau pridavę bagažą) su vaikišku pistoletu supakuotą išplėšė ir "ginklą" konfiskavo doh.gif bigsmile.gif .
Atsakyti
Laba diena 4u.gif liepos 11 skrendam į Eken resort hotel Bodrume smile.gif gal kažkas jau lankėsi en? labai laukčiau atsiliepimų smile.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kazkam teko keliauti su Eco Travel? Vakar uzsisakem kelione liepos galui. Laukiam dabar ar ryt patvirtins ar ne. Kazkaip niekur nerandu atsiliepimu apie sia imone. Tikiuosi nenusivilsim...Kaina labai gundanti pasirode, nieko gernesio kaip ir neradom
Atsakyti
QUOTE(Siukas4 @ 2014 06 30, 14:50)
Sveikos, gal kazkam teko keliauti su Eco Travel? Vakar uzsisakem kelione liepos galui. Laukiam dabar ar ryt patvirtins ar ne. Kazkaip niekur nerandu atsiliepimu apie sia imone. Tikiuosi nenusivilsim...Kaina labai gundanti pasirode, nieko gernesio kaip ir neradom

Eco travel Novaturo dukterinė įmonė, viskas bus ok smile.gif

http://www.delfi.lt/...l.d?id=31068327
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti