Persikraustome į naujus namučius....

Sena tema - čia
Papildyta:
QUOTE(Senti @ 2014 06 05, 14:03)
Praeitam kataloge akcija buvo, gal kiek buvo užvežta - išpirko viską...
nes mano pačios viena konsultantė pora puodų pirkosi, tai tikrai žinau, kad jų buvo....
jei ką - akcijinę keptuvę vis dar turiu
patikrinau sandėlius - visų puodų yra pardavime...
nes mano pačios viena konsultantė pora puodų pirkosi, tai tikrai žinau, kad jų buvo....
jei ką - akcijinę keptuvę vis dar turiu

patikrinau sandėlius - visų puodų yra pardavime...

QUOTE(Augė @ 2014 06 05, 16:44)
Dėkui,
Kaip jums tie puodai?
Niu va praleidau akcija
,
Turiu visai neblogus puodus, bet ant indukcines kazkaip keistai jie elgiasi, nors ir kaista, bet kazkas ne tep, tai kilo mintis paieškoti faberlice
Kaip jums tie puodai?
Niu va praleidau akcija

Turiu visai neblogus puodus, bet ant indukcines kazkaip keistai jie elgiasi, nors ir kaista, bet kazkas ne tep, tai kilo mintis paieškoti faberlice
QUOTE(Augė @ 2014 06 05, 17:08)
Geriau pasiknaisiojus radau, niekad nekreipiau i juos demesio, sakykit kokia geriausia kaina buvo?
Senti kiek kainuotu keptuvė?
Senti kiek kainuotu keptuvė?

Puodus jau naudoju daugiau nei metai laiko - tikrai patenkinta esu ..
tik prisipažystu, kad su kuo palyginti - nelabai ir turiu, nes iki tol naudojau paprastus puodus, tiesa, pora turėjau per maximos akcijas pirkusi , Thomas, berods vadinasi - tai man faberlic puodai geriau karštį laiko - sriubą išvirus, ar bulves kokias, tikrai maistas išlieka ilgai karštas...
Turių 5,2 ir 3,4 litro puodus ir tą "duršliką".. Pamastau, kad per akciją reiktų įsigyti ir 2,5 litro puoduką, sau košėms virti (šeimyna nėra košių mėgėjai, tai jei verduosi, tai ir kabliuoju jas viena pati)
Patinka, kad pilnai užsivirus, galima kaitrą primažinti iki minimumo, o maistas juose vistiek kunkuliuoja, verda (turiu didžiajam puodui iš tą termometrą nupirkusi, kad lengviau orentuotis butų, kada šilumą galima primažinti).
didžiajam puode aš ir kotletus kepu, ir mėsytę

beje, jei ir pritraukia, tai labai lengvai išsivalo ...
o geriausiai kaina - 50 proc nuo pilnos katalogo kainos....

o keptuvės savikaina - 228,70 lt
reikia prisijungti kaip konsultantei, ir matysi sandėlio kainas - https://faberlic.com...c...075&lang=lt