Mergaitės, kiek kainuoja tūtelėje lyginamasis lūpų balzamas? kas naudojot, patinka?
QUOTE(ugniesdeive @ 2014 08 22, 13:46)
Ar Faberlic turi lupu dazu meginelius? Kokia ju kaina? Noreciau atsiliepimu apie lupu dazus laimes paukste ir jaudinanti prabanga. Gal kas bandet?
Idomi nuomone apie rutuliukus saldytuvui kvapams sugerti. Ar padeda?
Koki patartume paakiu krema is Faberlic trisdesimtmetei?
Aciu uz pasidalinima

Idomi nuomone apie rutuliukus saldytuvui kvapams sugerti. Ar padeda?
Koki patartume paakiu krema is Faberlic trisdesimtmetei?
Aciu uz pasidalinima

1. "Laimės paukštės" tikrai mėginėliai yra... o "Jaudinantis prabanga" kaip ir neužmačiau

Apie "Laimės paukštę" tikrai geri atsiliepimai, nes pas mane kelios klientės pirkusios yra, tai patenkintos (o internete irgi geri atsiliepimai)
o "Jaudinanti prabanga" lyg ir nepamenu, kad butš pirką kas pas mane... bet internete kiek skaičiau, jie labiau tinka rudens-žiemos laikotarpiui, nes gerai lupas nuo tų visų nušalimų, šerpetojimų saugo...
2. Rutuliukus turiu

3. Paakių kremų pasirinkimas - https://faberlic.com...mp;pagescount=2
Šiaip rekomenduočiau Prolixir kremuką su hialiurono rugštim, tik neišsigaskit, kad prirašyta jog nuo 35+, nes jei odai reikia drėkinimo, jį tikrai galima naudoti ir esant jaunesnei (nes įdomiai su juo yra - kataloguose rašo 25+, o internete jau 35+) ...
o "Verbenos" linija - nors daugeliui ji patinka, man asmeniškai jos kvapas perdaug intensyvus yra..

QUOTE(jurgina@ @ 2014 08 26, 11:21)
Mergaitės, kiek kainuoja tūtelėje lyginamasis lūpų balzamas? kas naudojot, patinka?
šį katalogą lupų balzamui truputėlį akcija yra - po 17,57 lt. Turiu, visą žiemą naudojau, man jis kažkoks "ilgai grojantis" pasirodė

Kuo skiriasi Serija BIO KISLOROD Paakių kremas-kaukė nuo Paakių odos kremas gelis?
ar tą kaukę nuplauti reikia?

BIO KISLAROD paakių gelis - jis toks skystesnis yra, o BIO KISLAROD kremas-kaukę - jau kaip kremukas, tirštesnis šiek tiek.. naudojant kremą vakarais, jį galima tepti kaip įprastą kremuką, arba tepant truputį daugiau, pasidaryti kaip paakių kaukę (ir bent po 20-30 min nuvalyti kremo perteklių), tačiau dauguma kaip įprastą kremą naudoja... beje, mano klientės kažkaip labiau gelį perka, nei kad kremą...
Šaldytuvo rutuliukai tai man baisiai pasiteisinęs dalykas

QUOTE(Cioperiuke @ 2014 09 04, 10:54)
Kuo butent patiko?
Įkeliu "rutuliukų" aprašymą, iš www.faberlic.com tinklapio
Nemalonus kvapas šaldytuve plačiai paplitęs reiškinys, kurį įveikti gana nelengva. Šaldytuve pašalinių kvapų paprastai atsiranda laikant tokius produktus kaip žuvis, mėsa, sūris, rūgštaus pieno produktai, rauginti produktai.
Šaldytuvo kvapų gėriklis (rutuliukai) naikina pačias kvapų susidarymo priežastis. Jie greitai ir kokybiškai pašalina net ir sunkiausiai neutralizuojamus, įsisenėjusius kvapus.
Aprašymas:
Visiškai panaikina nemalonų kvapą.
Naikina pelėsį ir bakterijas.
Pailgina produktų galioją laiką iki dviejų kartų.
Sterilizuoja šaldymo kamerą.
Rutuliukai yra kompaktiško dydžio.
Kiekviename rutuliuke yra mineralinių medžiagų, sugeriančių produktų skleidžiamą nemalonų kvapą.
Galiojimo laikas 1 rutuliuko - nuo 2 iki 4 mėnesių (priklausomai nuo šaldytuvo dydžio ir produktų, skleidžiančių stiprų kvapą, kiekio).
Galiojimo laikas neaplėštus pakuotės: 2 metai.
Rekomendacijos kaip naudoti:
Atplėškite pakuotę tik prieš pat naudojimą, kad išsaugotumėte kvapų gėriklio savybes. Kvapų gėriklį (rutuliukus) sudėkite į šaldytuvą. Neatidarykite pačių rutuliukų!
Jei nutarėte nenaudoti iš karto visų 3 rutuliukų, likusius sudėkite į polietileno maišelį ar kitą talpą, apsaugotą nuo drėgmės ir oro.

Nemalonus kvapas šaldytuve plačiai paplitęs reiškinys, kurį įveikti gana nelengva. Šaldytuve pašalinių kvapų paprastai atsiranda laikant tokius produktus kaip žuvis, mėsa, sūris, rūgštaus pieno produktai, rauginti produktai.
Šaldytuvo kvapų gėriklis (rutuliukai) naikina pačias kvapų susidarymo priežastis. Jie greitai ir kokybiškai pašalina net ir sunkiausiai neutralizuojamus, įsisenėjusius kvapus.
Aprašymas:
Visiškai panaikina nemalonų kvapą.
Naikina pelėsį ir bakterijas.
Pailgina produktų galioją laiką iki dviejų kartų.
Sterilizuoja šaldymo kamerą.
Rutuliukai yra kompaktiško dydžio.
Kiekviename rutuliuke yra mineralinių medžiagų, sugeriančių produktų skleidžiamą nemalonų kvapą.
Galiojimo laikas 1 rutuliuko - nuo 2 iki 4 mėnesių (priklausomai nuo šaldytuvo dydžio ir produktų, skleidžiančių stiprų kvapą, kiekio).
Galiojimo laikas neaplėštus pakuotės: 2 metai.
Rekomendacijos kaip naudoti:
Atplėškite pakuotę tik prieš pat naudojimą, kad išsaugotumėte kvapų gėriklio savybes. Kvapų gėriklį (rutuliukus) sudėkite į šaldytuvą. Neatidarykite pačių rutuliukų!
Jei nutarėte nenaudoti iš karto visų 3 rutuliukų, likusius sudėkite į polietileno maišelį ar kitą talpą, apsaugotą nuo drėgmės ir oro.
Sveikos, kaip su indų plovikliais, ar geri? Kaip supratau, tai juos skiesti reikia? Papasakokit plačiau, domina va šis: Koncentruotas indų ploviklis, su alijošiaus ekstraktu.

QUOTE(ugniesdeive @ 2014 09 08, 09:24)
Kuo butent patiko?
Nes saldytuvo kamputyje buvo netycia pamirsti kaulai sunims, kurie isemus ojej koki kvapeli turejo, o paciam saldytuve - jokio nemalonaus kvapo.
QUOTE(Kikavaida @ 2014 09 12, 16:00)
Sveikos, kaip su indų plovikliais, ar geri? Kaip supratau, tai juos skiesti reikia? Papasakokit plačiau, domina va šis: Koncentruotas indų ploviklis, su alijošiaus ekstraktu. 

Naudoju nuo pat atsiradimo (tai jau kokie 2 metai gal), skiedžiu iš akies, ploviklio koks trečdalis arba arti pusės. Kolkas dar turiu ir naudoju ankstesnį, tokį:

Tų naujesnių dar nebandžiau, bet, manau, kad jie skirsis tik aromatu.
Man patinka švelnus, neįkyrus kvapas, mažai reikia, gerai plauna, o kadangi dar rašoma, kad suyra ir nekenkia aplinkai, tai man to visai pakanka, kad būčiau jam tiek laiko ištikima

Dar didžiausi pagyrimai virtuviniam muilui 11205 ir 11206

Tikrai labai gerai panaikina kvapus, pvz. silkės

Bandžiau abu, bet kitus kartus jau pirksiu tik su obuoliais, tas lelijų kvapas, man šiek tiek "pagrabinis"

P.S. Nerandu faberlic išparduotuvės temos... Įdomu, ar yra dar tokia, ar jau ištrinta?

BUvo ištrinta eilinį kart...
prieš pora savaičių naujai padariau - http://www.supermama...;#entry67335266
QUOTE(Senti @ 2014 09 15, 11:19)
BUvo ištrinta eilinį kart...
Dėkui