Įkraunama...
Įkraunama...

Be kaltės kalta

QUOTE(Leiton @ 2014 06 18, 10:26)
primena ta jasemin buvusi suzadetini kuris lindo lindo kol negavo per snapa

Oi, anas tik gelytes palyginus su siuo cool.gif
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2014 06 18, 10:44)
As vis dar nepersiverciu,man dar vis Giunejus jis  rolleyes.gif

Tai tas Fatmagiul brolis is tiesu atsilikes? Nes as maniau,kad jau cia lt. vertimas toks  g.gif

Medikai nenustatys, kad jis atsilikes., bet man jis turi sioki toki atsilikima, nors man kartais perbegdavo mintis, kad jei jis gyvenima ne su Mukades butu susiejes, gal butu buves kitos. Ka gali zinot.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raimusiuxxx: 18 birželio 2014 - 11:04
Kiek seriju sito filmo? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurida @ 2014 06 18, 11:06)
Kiek seriju sito filmo? 4u.gif

80
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 06 18, 12:00)
Medikai nenustatys, kad jis atsilikes., bet man jis turi sioki toki atsilikima, nors man kartais perbegdavo mintis, kad jei jis gyvenima ne su Mukades butu susiejes, gal butu buves kitos. Ka gali zinot.

Na dar tik antra serija,pagyvensim pamatysim,bet man jis toks geruolis-naivuolis,bet neatsilikes rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2014 06 18, 11:11)
Na dar tik antra serija,pagyvensim pamatysim,bet man jis toks geruolis-naivuolis,bet neatsilikes  rolleyes.gif

Na as nzn kaip tiksliai lietuviskai ivardinti, buna tokie zmones, kai pvz. jiems mokytis neiseina, adaptuoti man atrodo skaitosi. Bet rusiskai tai ji ten pavadindavo ne karta palaumnai. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raimusiuxxx: 18 birželio 2014 - 11:25
Fatmagules brolis brolis ten kazkoki sutrikima turi, jo protas kaip vaiko 4u.gif blush2.gif
jo o Mukades vien judesiai , zvilgsniai , lupos nu isijautus i vaidmeni tobulai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziedlapiux @ 2014 06 18, 09:59)
labas rytas, gal pamenat kurioj serijoj abu suzinos kad jis jos neprievartavo?

Kerimas visada zinojo kad jos neliete, tik abejojo, nes neprisimine, jam visa tai patvirtins Vuralas. Lyg ir 10 berods.

QUOTE(širlė @ 2014 06 18, 10:37)
As su klausimu maciusiom i prieki, * ko tas mustafa ten ieskos fatmagul, kai jie issikraustys? ka persigalvos, ir jau meile jam sugrys? nes ziuriu turkiskai, tai nieko nesuprantu, is veiksmo tik galiu suprast kas vyksta biggrin.gif ** ir dar idomu, Keremas vis ziuri  i Fatmagul, ji irgi vis i  ji zvilgcioja, jis vis bando pakalbet, o ji bega nuo jo, bet valtyje kazka kalbejosi, kai jau jis per prievarta nusiplukde ja, toks jausmas, kad ar jis kazka paaiskinti norejo, ar taip issikalbet norejosi, tai idomu ka ten jie kalbejo smile.gif

* Jo, kai viska jis suzinos, kai Kerimas jam apie viska pasakys, tada jis prisimins kad "mylejo" Fatmagul, ir kad jinai ji mylejo, kad ji del nieko neklata, kad jis nesuprato, kad visi kiti jam iteige kad jinai ji apgavo su Kerimu ir bla bla bla... Zodziu prikres jis eibiu nemazai noredamas susigrazint fatmagul...

** Kerimas bandys jai pasakyt tiesa, kad jos nenuskriaude fiziskai, bet ji nesiklausys jo, begs nuo jo, ir kai ten po kazkokio ginco galu gale truks jam kantrybe, jis nusiplukdys ja valtimi kad galetu ramiai be pasaliniu pasikalbet, paaiskinti viska...

Man labai grazus buvo jo laiskas, toks nuosirdus... Kelis kartus klausiausi rusiskai kai skaite, paskui angliskai ziurejau su titrais ir lyginau ar atitinka biggrin.gif Idomu kaip lietuviai isvers
Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2014 06 18, 12:17)
[

Man labai grazus buvo jo laiskas, toks nuosirdus... Kelis kartus klausiausi rusiskai kai skaite, paskui angliskai ziurejau su titrais ir lyginau ar atitinka  biggrin.gif  Idomu kaip lietuviai isvers[/color]

Man irgi cray.gif cray.gif as kai sentimentali tokiems dalykams, man visi laiskai jo buvo kazkas tokio... wub.gif
Atsakyti
o ji pati neprisimena, kad vienintelis ilgaplaukis neliete jos?
Atsakyti
QUOTE(Leiton @ 2014 06 18, 12:28)
o ji pati neprisimena, kad vienintelis ilgaplaukis neliete jos?

nea verysad.gif apalpus ji buvo tuo metu.
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 06 18, 10:59)

aisku, aciu 4u.gif

QUOTE(lauravala @ 2014 06 18, 11:44)
As vis dar nepersiverciu,man dar vis Giunejus jis  rolleyes.gif

Tai tas Fatmagiul brolis is tiesu atsilikes? Nes as maniau,kad jau cia lt. vertimas toks  g.gif

atsilikes jis, net vakar gi advokatas tas sake,kad brolis atsilikes, tipo viska sbus lengva smile.gif o ir veliau matysis juk, kad jis turi kazkoki atsilikima smile.gif

QUOTE(Milagra @ 2014 06 18, 11:56)
Oi, anas tik gelytes palyginus su siuo  cool.gif

kazkas ji terminatorium pavadino, tai toki jis man veliu ir atitiks biggrin.gif biggrin.gif jau vien jo zvilgsnis terminatoriskas biggrin.gif
Atsakyti