Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew gerbėjoms ir mylėtojoms!

QUOTE(Lyn @ 2014 07 04, 08:19)
su  94-74-96  ir  placiais  turiu  8 R  dydi.  man  labai gerai.  ties  liemeniu ciut  laisvoka, bet  bijau,  kad  mazesnio dydzio  del  krutines  liemuo butu  per  aukstai.  8  dydzio  liemuo  man atrodo kaip manikenei  paaukstintas,  bet tikrai  neatrodo  per aukstai,  kaip dauguma  kitu  jcrew  sukneliu su  liemens  linija.

Koks Jūsų ūgis?

Aš vis dar nerimstu dėl tos suknelės. doh.gif lotuliukas.gif Kažkaip susigalvojau naktį miegodama, kad man reikia palyginti išmatavimus su savo viena turima panašia suknele. Išsitraukiu ryte ją, matuoju krūtinės liniją tarp pažastų ir man metras rodo 45 cm. blink.gif Apsirengiu aš ją, nu - neveržia... g.gif Na, ką gi, vyniojuosi vėl metrą ant savęs. Tai aš, matyt, nemoku gerai savęs išmatuoti, gal per daug įkvėpiau, ar kaip, nžn... Bet per krūtinę šiandien radau 90 cm (nebe 92), o per juosmenį 71 cm (o ne 73). Tik per klubus vis dar 98 cm, matyt dėl to, kad jie nekvėpuoja. lotuliukas.gif
Paprašiau, kad ta mergina iš ebay dar pamatuotų pečių liniją, ir jaučiu, kad vis tik imsiu 6T. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(audronyyyte @ 2014 07 04, 10:30)
Mergaites, o kas jums uzsakineja dabar is jcrew, nes Taure atostogauja  blush2.gif O as labai noriu sortu, sijono ir svako....
Beje, tas populiarusis svarkelis ... kokio dydzio reiketu su ismatavimais 104-84-104  4u.gif

Laureta ir MM užsakinėja šiuo metu smile.gif
Dėl švarkelio dydžio nepatarsiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2014 07 04, 08:35)
Aš vis dar nerimstu dėl tos suknelės. doh.gif  lotuliukas.gif Kažkaip susigalvojau naktį miegodama, kad man reikia palyginti išmatavimus su savo viena turima panašia suknele. Išsitraukiu ryte ją, matuoju krūtinės liniją tarp pažastų ir man metras rodo 45 cm. blink.gif Apsirengiu aš ją, nu - neveržia... g.gif Na, ką gi, vyniojuosi vėl metrą ant savęs. Tai aš, matyt, nemoku gerai savęs išmatuoti, gal per daug įkvėpiau, ar kaip, nžn... Bet per krūtinę šiandien radau 90 cm (nebe 92), o per juosmenį 71 cm (o ne 73). Tik per klubus vis dar 98 cm, matyt dėl to, kad jie nekvėpuoja. lotuliukas.gif
Paprašiau, kad ta mergina iš ebay dar pamatuotų pečių liniją, ir jaučiu, kad vis tik imsiu 6T. rolleyes.gif

Aš su 92-75-93 turiu 2 dydį, tai idealiai gula. 6 manau jums bus tiesiog laisva suknelė. Per klubus jos tikrai platokos. Bet man director dress labiau patiko. Šita tokia grubesnė, "kietesnė", o director, truputį tempiasi, malonesnė, bet irgi gerai laikanti formą.
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2014 07 04, 00:00)
Nieko pries neturiu, tik sakau, kad kartais kai kurie rubai vyresnems damoms labiau tinka nei jauniklems. biggrin.gif

ale gi ir pataikei apie ta silkine bliuskyte taip sakydama, ziu kiek komplimentu is merginu susilaukiau lotuliukas.gif
Atsakyti
O sakykykit, kuo skiriasi schoolboy blazer in navy ir classic schoolboy blazer in navy... Aciu! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Soffyyy @ 2014 07 04, 10:08)
Aš su 92-75-93 turiu 2 dydį, tai idealiai gula. 6 manau jums bus tiesiog laisva suknelė. Per klubus jos tikrai platokos. Bet man director dress labiau patiko. Šita tokia grubesnė, "kietesnė", o director, truputį tempiasi, malonesnė, bet irgi gerai laikanti formą.

Tai kaip tuomet vertinti man atsiųstus išmatavimus?
Bust - 18 inches across the front of the dress armpit to armpit - 45,72 cm
Waist - 14 inches - 35,56 cm
Hips - 20 inches with material laying flat but there is some play in this area because of the darts in the dress
Length - 40 3/4 inches
Atsakyti
Mergaitės, o man su ūgiu 178 cm, ir 36C biggrin.gif krūtine kokį dydį reiktų imti "schoolboy blazer"? Ar reikia Tall žiūrėti? Ačiū! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(swarcas @ 2014 07 04, 10:38)
Mergaitės, o man su ūgiu 178 cm, ir 36C  biggrin.gif  krūtine kokį dydį reiktų imti "schoolboy blazer"? Ar reikia Tall žiūrėti? Ačiū! 4u.gif

168 cm 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyn: 04 liepos 2014 - 10:09
QUOTE(swarcas @ 2014 07 04, 11:38)
Mergaitės, o man su ūgiu 178 cm, ir 36C  biggrin.gif  krūtine kokį dydį reiktų imti "schoolboy blazer"? Ar reikia Tall žiūrėti? Ačiū! 4u.gif

As su tokia pat krutine ir ugiu 167 cm turiu 8 reg dydi. Tinka puikiai.
Atsakyti
QUOTE(Julie @ 2014 07 04, 11:19)
O sakykykit, kuo skiriasi schoolboy blazer in navy ir classic schoolboy blazer in navy... Aciu! 4u.gif

Mano supratimu pirmasis labiau iliemenuotas ir yra papildoma "ticket" biggrin.gif kisenele, lyg ilgesnis pats svarkelis keliais cm g.gif
Papildyta:
QUOTE(bakardi @ 2014 07 03, 20:16)

uzsakiau, o dabar paklausiu su 93 cm per klubus 2 dydis sijono geras bus? ar labai trumpi j.crew mini sijonai, galvojau i darba deveti.
ir kokia bliuskyte rinktis prie sijono, kuiciu po j.crew puslapi niekaip nesugalvoju biggrin.gif

Del dydzio nzn, bet pats sijonukas labai grazus, ir nera labai trumpas.
Man cia labai neblogi variantai rolleyes.gif
user posted image
As su vienspalve kad ir visai paprastute maikyte derincau wub.gif
Atsakyti
Lyn, labai gražiai Jums atrodo ta suknelė, kiek matosi. 4u.gif
Tai vis tiek man keista kažkaip, kad Soffyyy su pora centimetrų mažesniais duomenimis turi net trim dydžiais mažesnę suknelę. mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2014 07 04, 10:58)
Lyn, labai gražiai Jums atrodo ta suknelė, kiek matosi. 4u.gif
Tai vis tiek man keista kažkaip, kad Soffyyy su pora centimetrų mažesniais duomenimis turi net trim dydžiais mažesnę suknelę. mastau.gif

na pas mane platus peciai.... ties krutine ir peciais tikrai nzn ar ilisciau i mazesne suknele (nors paprastai is silkinuke ir svarkus jcrew perku 6 dydi), bet per liemeni ir klubus, tikrai tilpciau i mazesni dydi
Atsakyti