Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(pavasarine90 @ 2014 06 11, 15:29)
Na ir maniskis vienas darbelis, primenu, kad esu megeja....  4u.gif
user posted image
spalvos hg coco cabana banana, o melynos nepamenu siuo metu..

Sveikia, labai gražus darbelis., gal galėtumėt papasakot kokia yra eiga naudojant emi folija ir kokių priemonių reikia? doh.gif atrodo atidžiai forumą skaitinėju ir neužmačiau, kaip šitą technika tvarkingai nuo iki atlikti..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo padykus: 19 birželio 2014 - 09:40
QUOTE(Aistyte0724 @ 2014 06 18, 20:44)
Turėjau šiandien keistus negus, nežinau ar taip auga, ar taip sugadinti prieš tai buvusios meistrės  g.gif  Tik prasidėjus laisvam nago kraštui jie susiaurėja, o po to vėl platėja. Norint ištaisyti reikėtų labai trumpinti, ko negalėjau daryti. Jei visus sulygint su siauriausia vieta, išeitų tragiška forma.Ir ką tokiu atveju daryti? g.gif 

Aistyte, mano nagai tokie, jie tokie tampa, kai paauga gerokai 4u.gif Nieko čia nepadarysi, turi trumpinti iki tokio ilgio, kad tik vos vos už piršto galo išlįstų, arba grubokai šonus padildyti, jei jau ilgio labai gaila, o norisi gražios formos ax.gif Faktas kaip blynas, kad jei taip dildai šonus, tai pasižeidžia visas nagas, po gerų 2 savaičių tenka visus trumpinti, nes ima lūžinėti. Dar viena išeitis: šonų nelakuoti, bet tik iš toliau gražiai atrodo, arti pažiūrėjus labai krenta į akis laisva nenulakuota dalis ax.gif O ką pati mergina sakė? Ar neklausei, kodėl forma tokia?
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2014 06 19, 09:24)
UV lakas kieteja tik del vienos priezasties - UV spinduliu. Buteliuke teptukas negalejo ju gauti, greiciausiai tai atsitiko jau betepant topa. Jei UV lako nuemejas jo nesuminkstins, tai, manau, niekas nepades.

taip tiesa, as vakar nauja topa prasiemiau, ir zinokit staigiai nepastebint gavo tos dienos sviesos ir iskart pajutau jis tapo ciut kiestesnis,,,ikisau uzsukau, vakare paziurejau jis nebuvojau jau toks lankstus elastingas kaip pries tai, nu ir nebuvo labai sukietejas, bet jau jau imtas veikti tu uv spinduliuku, tai dabar nz labai jau saugosiu,,,
Atsakyti
QUOTE(Elenna @ 2014 06 19, 10:28)
taip tiesa, as vakar nauja topa prasiemiau, ir zinokit staigiai nepastebint gavo tos dienos sviesos ir iskart pajutau jis tapo ciut kiestesnis,,,ikisau uzsukau, vakare paziurejau jis nebuvojau jau toks lankstus elastingas kaip pries tai, nu ir nebuvo labai sukietejas, bet jau jau imtas veikti tu uv spinduliuku, tai dabar nz labai jau saugosiu,,,

Keista, kad prie dienos sviesos stingsta. Mano lakai stovi prie orchidariumo, kur nuolat sviecia T8 lempos, jos skleidzia ir UV spindulius. Lakuoju irgi ten, nieko iki siol neatsitiko. Einu dabar belsti i medi ir spjaudyti per peti biggrin.gif
Atsakyti
pukepuke, jei Jus laukiate butent kazkurios nares atsakymo tai ir kreipkites i ta nari paryskindama nika, nes as Jums atsakiau kad as rinkinio nepirkciau, o Jus toliau juos keliate ir laukiate matyt kol visos nares (nes visos gi cia neturi ka veikti) Jums atsakynes, ar tiesiog laukiat pritarimo pirk ir norite eiti tiesiausiu ir lengviausiu keliu. Cia visos daugiau maziau yra taupios , nes visa tai kainuoja ir pigiau gaunasi susideti rinkini, nei pirkti visa. Tarkim nuemejes ar clenseris tikrai nebutinas gelisho tai kam jam svaistyti pinigus?? Nors tiesa sakant pradejau pati nuo ju miniuku, o gyveni ir mokaisi, aisku buteliukai man dabar liux tarnauja , nes persipilu tai kas reikia i juos wub.gif ir ant stalo tvarkinga ir malonu.

Aistyte tikrai yra tokie nagai, mano galva niekas cia nera pagadinta 4u.gif

O man viena kliente aiskino kad jai priaugina nagus su gelish sistema, tai mes taip ir nesusikalbejome, nes man rodos gelish neturi priauginimui priemoniu ar turi bigsmile.gif g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lilget: 19 birželio 2014 - 10:33
QUOTE(lilget @ 2014 06 19, 10:33)
O man viena kliente aiskino kad jai priaugina nagus su gelish sistema, tai mes taip ir nesusikalbejome, nes man rodos gelish neturi priauginimui priemoniu ar turi  bigsmile.gif  g.gif  lotuliukas.gif

turi, kliente nenusisnekejo.
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2014 06 19, 11:38)
turi, kliente nenusisnekejo.

lotuliukas.gif o as isgirdus gelish jei bandziau sakyt kad galbut pas jus vistik gelinis lakavimas , o ne priauginimas, nes ji ir pati to neivardino kaip priauginimo doh.gif zodziu ko tik nepasitaiko ir kaip blogai kai pas pacia ziniu apie priauginima nulis verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2014 06 19, 10:42)
lotuliukas.gif  o as isgirdus gelish jei bandziau sakyt kad galbut pas jus vistik gelinis lakavimas , o ne priauginimas, nes ji ir pati to neivardino kaip priauginimo  doh.gif  zodziu ko tik nepasitaiko ir kaip blogai kai pas pacia ziniu apie priauginima nulis  verysad.gif

Tai skaitineti reikia, ir bus tu ziniu... ax.gif As irgi priauginimais neuzsiimu, tik sau palakuoju, bet nosi i visas temas ikisu.
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2014 06 19, 11:43)
Tai skaitineti reikia, ir bus tu ziniu...  ax.gif  As irgi priauginimais neuzsiimu, tik sau palakuoju, bet nosi i visas temas ikisu.

atvirai pasakius darbas jau stoga rauna verysad.gif gal rudeni daugiau laiko turesiu skaitynet kazka 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2014 06 19, 10:45)
atvirai pasakius darbas jau stoga rauna  verysad.gif  gal rudeni daugiau laiko turesiu skaitynet kazka  4u.gif

Jei darbas - ilgalaikis lakavimas, tai pavydziu.
Atsakyti
Ba Ha geltona spalvyte ir lipdukas

user posted image

IBD Mango (nieko mandro, bet kartais taip gera viska nutepti viena spalva ) wub.gif

user posted image
Papildyta:
QUOTE(andorinha @ 2014 06 19, 11:46)
Jei darbas - ilgalaikis lakavimas, tai pavydziu.

pati sau pavydziu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(padykus @ 2014 06 19, 09:37)
Sveikia, labai gražus darbelis., gal galėtumėt papasakot kokia yra eiga naudojant emi folija ir kokių priemonių reikia?  doh.gif  atrodo atidžiai forumą skaitinėju ir neužmačiau, kaip šitą technika tvarkingai nuo iki atlikti..

Sveiki,
Aš naudoju foliją ne su emi, bet su senses flex (juodais geliniais dažais). Nulakuoju nagą norimą spalvą, dedu topą, nuriebinu ir pašiausiu blokeliu (kad folija nelimptų, kur nereikia). Tada piešiu juodais dažais, ką noriu, kišu į lempą apie 90s, tada ištraukiu, palaukiu kol šiek tiek atvės (20-30s) ir kibdau foliją, tada dedu topą (į lempą aišku) ir viskas 4u.gif
Čia forumuose ir radau šitą instrukciją, tiesa su kitais dažais gali skirtis. Net ir su flex kartais per stipriai uždžiūna, tai įviariai palaikau tai UV lempoje nuo 60 iki 120s. Reikia tiesiog išsibandyti kaip geriausiai limpa smile.gif
O ir aš tada nesidrovėsiu užduoti kelių klausimų smile.gif
Ką darote su tirštais lakais? Na turiu kelias spalvytes, kurios žiauriai tirštis, ir nulakuoti labai plonai tikrai labai sunku ir nevisada pavyksta. Kai paprašo nulakuot tokia splava iškart išsigastu biggrin.gif gal skiesti ją kažkuo ?
Labai gražūs darbeliai paskutiniai, kartais ir pagalvoju, kaip taip lygiai prie odelių nulakuoti? bigsmile.gif su skystu laku dar dar , bet su tirštesniu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo username: 19 birželio 2014 - 11:01