Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(lilget @ 2014 06 20, 12:44)
pavasarine spalviskai lyg viskas ziurisi, truksta kruopstumo ar tvarkos lakavime, taip pat prancuzo linijoje  mirksiukas.gif  ale man pirma mintis buvo stampas kol neperskaiciau kad peista, pavarei  thumbup.gif  grybukai ten ar kas  g.gif  biggrin.gif
Antrame man perdaug blizgalo, nedaryciau pravedimu ties linija ir aplamai pernelyg daug nuvesta ta linija, nenaturalu mano akimis, bet kazkam gal patinka  4u.gif  Akmenukas grazus  mirksiukas.gif

na realiai viskas atrodo graziau. del pirmo darbelio tai ten tik nykstyje ta prancuzo linija nera tokia jau lygi. o siaip realybeje viskas lygu wink.gif be to, juk ir nesu profesionale smile.gif su laiku manau bus geriau ax.gif
o del antro darbo.. buvo raudonas prailgintas prancuziskas ar kaip jis vadinasi, neszinau kaip issireiksti., bet kai uzsidejo blizguciai, to prailginto neliko. nesimato jo net isvis smile.gif na bet merginai taip reikejo. rolleyes.gif
Atsakyti
Bet ka cia teisinuosi.... yr akaip yra smile.gif ir as manau, kad man, lakuojanciai puse metu ir tik laisvu laiku yra didziulis pasiekimas..... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pavasarine90 @ 2014 06 20, 15:17)
Bet ka cia teisinuosi.... yr akaip yra smile.gif ir as manau, kad man, lakuojanciai puse metu ir tik laisvu laiku yra didziulis pasiekimas..... ax.gif

zinoma nereikia teisintis, as tai pavyzdziui labai noreciau sulaukti pastabu, tai kartias nesupranti ko kitos ikele foto tikisi ax.gif Nekomentuoji - blogai, komentuoji ka is savo varpines taisytum - vel negerai, ai nezinau, dar tokia ligota siandien, nera nuotaikos, jei ka atleiskit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2014 06 20, 14:43)
zinoma nereikia teisintis, as tai pavyzdziui labai noreciau sulaukti pastabu, tai kartias nesupranti ko kitos ikele foto tikisi  ax.gif  Nekomentuoji - blogai, komentuoji ka is savo varpines taisytum - vel negerai, ai nezinau, dar tokia ligota siandien, nera nuotaikos, jei ka atleiskit  4u.gif

ne, baikit. viskas gerai. juk kai keliu foto ir noriu suzinoti kas blogai, kad tobuleciau wink.gif o del tos ne nuotaikos, tai ir man siandien diena nevykusi.... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pavasarine90 @ 2014 06 20, 15:47)
ne, baikit. viskas gerai. juk kai keliu foto ir noriu suzinoti kas blogai, kad tobuleciau wink.gif o del tos ne nuotaikos, tai ir man siandien diena nevykusi.... smile.gif

man pradzioj daug merginos pastabu dave, esu begalo dekinga visoms, nes tik sio forumo deka galima sakayti pataisiau klaidas, aisku but gerai ir dabar dar sulaukt kazkokiu komentaru, nes tai ziauriai veda i prieki, lyg ir karteli pajauti, bet nuryji ir po laiko supranti kad esi dekingas kiekvienam uz tai kad nepatingejo pakomentuoti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2014 06 20, 13:13)
man pradzioj daug merginos pastabu dave, esu begalo dekinga visoms, nes tik sio forumo deka galima sakayti pataisiau klaidas, aisku but gerai ir dabar dar sulaukt kazkokiu komentaru, nes tai ziauriai veda i prieki, lyg ir karteli pajauti, bet nuryji ir po laiko supranti kad esi dekingas kiekvienam uz tai kad nepatingejo pakomentuoti  wub.gif

Ir as taip galvoju. Tik pradejus lakuot rupejo kaip cia, kad ilgiau lakavimas laikytu.Poto jau ir i tvarka prie odeliu pradejau ziuret (sitai jau kaip liga atrodo truputi nelygiai ir as jau kompleksuoju, nes net menkiausias nelygumas ant nuaugusio lakavimo negraziai ziuris) Vat cia is merginu ir visokiu dizaino gudrybiu prisimokiau. Atrodo ir nagus apsidildziuot ismokau merginu kritikos prisiklausius...
Lilget kad ner ka kritikuot, dailiai nulakuota,dizainai neperkrauti, skoningi. Imesk prancuza... Pakritikuosim biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki, turiu klausimeli toms, kurios namie pacios sau atlieka ilgalaiki lakavima. Ar jus ji darotes pastoviai, t.y. po 2-3 sav. nuemusios sena laka iskart ir vel lakuojate, ar leidziate nagams pailseti? rolleyes.gif ar nagai nuo slifavimo neisploneja ir nenusilpsta? doh.gif kaip juos galima pastiprinti? gal ta Harmony Vitagel Recovery arba Vitagel Strength naudojat ir jei taip, tai kaip? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dievinanti vaikucius @ 2014 06 20, 14:28)
Sveiki, turiu klausimeli toms, kurios namie pacios sau atlieka ilgalaiki lakavima. Ar jus ji darotes pastoviai, t.y. po 2-3 sav. nuemusios sena laka iskart ir vel lakuojate, ar leidziate nagams pailseti?  rolleyes.gif  ar nagai nuo slifavimo neisploneja ir nenusilpsta?  doh.gif kaip juos galima pastiprinti? gal ta Harmony Vitagel Recovery arba Vitagel Strength naudojat ir jei taip, tai kaip?  unsure.gif

Darausi sau tik kelis mėnesius. Šiuo metu nagai greitai auga,tai kažkur kas pusantros savaitės persilakuoju smile.gif Neišplonėjo ir nenusilpo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dievinanti vaikucius @ 2014 06 20, 13:28)
Sveiki, turiu klausimeli toms, kurios namie pacios sau atlieka ilgalaiki lakavima. Ar jus ji darotes pastoviai, t.y. po 2-3 sav. nuemusios sena laka iskart ir vel lakuojate, ar leidziate nagams pailseti?  rolleyes.gif  ar nagai nuo slifavimo neisploneja ir nenusilpsta?  doh.gif kaip juos galima pastiprinti? gal ta Harmony Vitagel Recovery arba Vitagel Strength naudojat ir jei taip, tai kaip?  unsure.gif

As neisvaikscioju 2 savaiciu (nusibosta man ziauriai ta pati spalva). Na aisku jei labia neturiu laiko, tai ir vaikstau smile.gif
O siaip rekomenduoja kas 6men leisti nagui nuaugt. Na manau cia nuo jusu pacios naguciu priklauso ir kaip su jais "elgiates". Niekas ju neslifuoja, as vos vos tik blizgesi nuo galiuku su svelniu bafiku nuimu. (ne per visa naga). As 2 metus be jokiu pertrauku issilakavau ax.gif Bet mano nagai buvo pavarge jau (tyngejau su aliejuku tepinetis ir nuo bondo issausejo bei pradejo baisiai sluoksniuotis) Atrode, kad laikymas taip pat sutrumpejo. Saziningai beveik tris men jokiu lakavimu. Ir vel atrodo viskas puikiai...
Na jei jusu nagai stiprus, nenudroziat ju su astria dilde, teisingai sena laka nuiminejat (nenulupat su virsutiniu lako sluoksniu) nemanau kad jiems kazkas atsitiks...
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2014 06 20, 15:13)
man pradzioj daug merginos pastabu dave, esu begalo dekinga visoms, nes tik sio forumo deka galima sakayti pataisiau klaidas, aisku but gerai ir dabar dar sulaukt kazkokiu komentaru, nes tai ziauriai veda i prieki, lyg ir karteli pajauti, bet nuryji ir po laiko supranti kad esi dekingas kiekvienam uz tai kad nepatingejo pakomentuoti  wub.gif

pilnai sutinku. As jau is jusu komentaru zinokit pati patobulejau smile.gif kritikos reikia ir ji tkr nekenkia, o tik dar labiau stengiuosi... Tikiuosi su laiku ir as be priekaistu laisvamegiausiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lindrukas @ 2014 06 20, 15:27)
Lilget kad ner ka kritikuot, dailiai nulakuota,dizainai neperkrauti, skoningi. Imesk prancuza... Pakritikuosim biggrin.gif

biggrin.gif drinks_cheers.gif Lengviausia prikibti prie prancuzo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2014 06 20, 18:48)
biggrin.gif  drinks_cheers.gif  Lengviausia prikibti prie prancuzo  biggrin.gif

Tai jau tikrai smile.gif
As del to jo ir bijau biggrin.gif Reikia ir tobulu nagu ir tobulo ilgio (ne per ilgu ne per trumpu) ir tolula smaila isdrebint (ne per platu ne per siauria) ir moket ji reikiamoj vietoj nusipiest (kad trumpa nago plokstele optiskai pailgetu) Ir dar paziuret kad visi 10 nagu butu vienodi biggrin.gif
Vat tobulas prancuzas jau menas man wub.gif
Atsakyti