Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Gusha @ 2014 07 06, 12:38)
Papasakosiu eiga  rolleyes.gif

1. Pasalinu kutikules spec skysciu, siek tiek pasiausiu visa naga.
2. Nuriebalinu spiritu 96%
3. Tepu ibd Base coat, apgaubiu galiuka ir i lempa 30s (LED)
4. Tada dedu spalva, apgaubiu galiuka kiekvieno sluoksnio ir i lempa po 30s, paskutini spalvos sluoksni palaikau 60s
5. Ir ibd Top coat, taip pat apgaubiu galiuka ir 30s lempoje
6. Nuvalau lipnuma spiritu.

Dirbant su Ibd priemonėmis prieš bazę būtinas Bond'as... smile.gif
Atsakyti
Nezinau, ar svarbus tas faktas, bet paminesiu - nevaliau bazinio sluoksnio pertekliaus blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(rytorasa @ 2014 07 06, 13:38)
Dirbant su Ibd priemonėmis prieš bazę būtinas Bond'as...  smile.gif

Dekui, reiks isigyti 4u.gif , gal pageres situacija.

O gal kita spalva pabandyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gusha @ 2014 07 06, 14:10)
Nezinau, ar svarbus tas faktas, bet paminesiu - nevaliau bazinio sluoksnio pertekliaus  blush2.gif

Tai blogai,kad nevalai,todel lakas ir nuslysta.
Atsakyti
QUOTE(Jurgin@ @ 2014 07 06, 15:17)

Tik siandien 2012 metu temoje isskaiciau, kad reikia nuvalyti sausu popiereliu doh.gif Bet man nusilupa ne tik lakas, bet su visa baze. Jau uzsisakiau ta Bond, kol kas badysiu tadu jusu pasiulytus variantus, kol sulauksiu Bondo.
Atsakyti
QUOTE(Jurgin@ @ 2014 07 06, 15:17)

ibd bazės nereikia valyti.. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2014 07 06, 15:58)
ibd bazės nereikia valyti..  mirksiukas.gif

Tai jeigu rase kad yra perteklius tai ir parasiau,kad ji reikia nuvalyti as tai nematau kaip atrodo nagai rasant. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gusha @ 2014 07 06, 14:38)
Tik siandien 2012 metu temoje isskaiciau, kad reikia nuvalyti sausu popiereliu  doh.gif  Bet man nusilupa ne tik lakas, bet su visa baze. Jau uzsisakiau ta Bond, kol kas badysiu tadu jusu pasiulytus variantus, kol sulauksiu Bondo.

O nebus patys nagai silpnoki? g.gif Nes kiek merginų lakuoju, tai su ta pačia eiga ir tom pačiom priemonėm prasčiausiai laiko toms, kurių nagai silpni ir linkę sluoksniuotis. Vienai iš viso labai sunkiai laiko, bet aš tai gerokai jai nagus nusausinu su nuriebinimo skysčiu, tepu HG phBond ir PN primer, va tada laiko. Nors nuvalyti tragedija, kaip prilituoti.. Man pačiai būtina bent savaitės pertrauka po 3-4 lakavimų, nes patys galai taip pasisluoksniuoja ir iš karto nebelaiko.
Beje, labai negerai darot, jei atšokus nagų lakui nulupat jį kaip plėvelę, tokiu būdu nusilupat ir nago sluoksnelį, nematysit to plika akimi.
Atsakyti
Gal galite pasidalinti, kaip padaryti grazu prancuza, t.y. kurios firmos baltas gelinis lakas yra tinkamas pranzucui ir kaip padengti, kirstu teptuku ar naudojant formeles kokias? Labai aciu, kas padesite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cereza @ 2014 07 06, 17:33)
Gal galite pasidalinti, kaip padaryti grazu prancuza, t.y. kurios firmos baltas gelinis lakas yra tinkamas pranzucui ir kaip padengti, kirstu teptuku ar naudojant formeles kokias? Labai aciu, kas padesite  4u.gif

As irgi dabar baltos spalvos paieskose. Kadangi renkuosi is Harmony gelish tai ziurinejuosi tarp sleek white ir artic freeze. Tai Arctic spalvyte yra baltesne, ryskesne. O Sleek white tokia ''ramesne'' jei mane supratote biggrin.gif As labiau linkstu ties Sleek white. O del technikos. Tai siulyciau ziureti video kaip daroma. Ziureti, ziureti ir ziureti biggrin.gif kuom as dabar ir uzsiemu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2014 07 06, 15:58)
ibd bazės nereikia valyti..  mirksiukas.gif

4u.gif Reiks visus nagus skirtingai jauciu bandyti ir susirasyti koki ir kaip dariau, kad rasti tokio nusilupimo priezasti unsure.gif

QUOTE(Jurgin@ @ 2014 07 06, 17:15)
Tai jeigu rase kad yra perteklius tai ir parasiau,kad ji reikia nuvalyti as tai nematau kaip atrodo nagai rasant. smile.gif

Na as tik parasiau, kad pertekliaus nenuvalau, nes isskaiciau senose temose, kad dauguma valo popiereliu po bazes iskepimo, tai galvojau, kad visada reikia ta daryti blush2.gif , tai ir paminejau, kad nedarau taip. O siaip tepu baze gerai sepeteli nubraukusi, kartais net per sausas atrodo, tai vizualiai pradinuko akioms kaip ir nera jokio pertekliaus, bet jei ismananti akia paziuretu, bala zino, kaip pasirodytu. Vaje, kiek cia visokiu dar niuansu... Zodziu supratau, kad nebus taip, jog lakuojiesi ir dziaugiesi, na bent jau dabar doh.gif

Dar siandien maciau pardavineja kazkoks pardavejas ibd gelini laka komplekte su tokios pat spalvos paprastu laku. Tai pagalvojau, kam cia reikia to paprasto tokio pat, bet dabar galvoju gerai vistik, pvz. rankas geliniu lakuoji, kojas paprastu tokia pat spalva wub.gif Ka grazu butai visada ir suderinta.

QUOTE(Tikrė @ 2014 07 06, 17:16)
O nebus patys nagai silpnoki? g.gif Nes kiek merginų lakuoju, tai su ta pačia eiga ir tom pačiom priemonėm prasčiausiai laiko toms, kurių nagai silpni ir linkę sluoksniuotis. Vienai iš viso labai sunkiai laiko, bet aš tai gerokai jai nagus nusausinu su nuriebinimo skysčiu, tepu HG phBond ir PN primer, va tada laiko. Nors nuvalyti tragedija, kaip prilituoti.. Man pačiai būtina bent savaitės pertrauka po 3-4 lakavimų, nes patys galai taip pasisluoksniuoja ir iš karto nebelaiko.
Beje, labai negerai darot, jei atšokus nagų lakui nulupat jį kaip plėvelę, tokiu būdu nusilupat ir nago sluoksnelį, nematysit to plika akimi.

Vat cia gali buti, nes mano nagai tokie minksti, lankstus. Del sluoksniavimosi sunku pasakyti, bet gal ir taip, nes kai odeles tvarkau tuo nuemeju, tai buna, kad jei stipriau paspaudziu su tuo gramduku, tai ir nago virsutinis sluoksnelis kartais toje vietoje atsiplesia.

Kad taip laka nuplesiau, tai zinau, kad negerai, bet kai taip atsoko gerai, nebenorejau merkti i acetona. Plesiau labai letai ir atsargiai.
Atsakyti
QUOTE(Gusha @ 2014 07 06, 18:29)

Strukturinio nebandete?
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2014 07 06, 19:25)
Strukturinio nebandete?

Ne dar, tik tik pradejau bandyti ax.gif O jis padetu? Ar pats tas strukturinis neatsokinetu kazi?

Cia toks kur idetas pirmame lape Gelish'o, kur dezuteje?

Jei taip, kazi ibd irgi turbut turi, reiks pasidometi gal 4u.gif
Atsakyti