Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(SNIKERIUKAS @ 2014 06 09, 12:38)
Mergaitės, reikia pagalbos  ax.gif
Noriu dovanų krikštasūniui nupirkti kuprinę. eis į pirmą klasę. domina šitos (large backpack)
http://www.potteryba...a...-backpacks
ar jos tinkamos į kaip mokyklinės? ar yra ten kažkos rėmas (nelabai suprantu kas čia tokio - bet sakė kad turi būti rėmas)? Apšvieskit please  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Tinka mokyklai, bet ta su remu nereikalinga mazam mokslininkui, nes su ratukais ir bus sunkesne nei be.
Atsakyti
Hautelook Reebok išpardavimai moterims ir vyrams...

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AstaRaud: 09 birželio 2014 - 22:51
Labas rytas, na kuri dabar prašlavėt berniukui man CP maikutes, nei vienos neliko blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2014 06 10, 06:56)
Labas rytas, na kuri dabar prašlavėt berniukui man CP maikutes, nei vienos neliko  blink.gif  blink.gif

ir man neliko tu be petneseliu.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(anerita* @ 2014 06 09, 17:17)
Vilnietės prašyčiau suskubti atsiimti savo siuntinius iki penktadienio 4u.gif

tipo gal atostogausi? cool.gif

QUOTE(ggrass @ 2014 06 09, 20:28)
Noriu. Oda mano labai šviesi, bet vasarą gerokai įdegu, todėl nežinau, kokią spalvą imt. Kažkas komentavo, kad medium l tamsi.
Junkitės prie ON -30% nuo 100$

dėl spalvų nelabai patarsiu, aš šviesiaodė ir net nelabi degu, tai ėmiau šviesiausią. Ir po sezono tokį imsiu

QUOTE(bu_bu @ 2014 06 09, 21:54)
Koks čia CC kremas? Kaiptik reiktų  bigsmile.gif

http://www.drugstore...62?catid=183551 šitas. Man jau vakar užsakė, bet tai manau dar susirinks drugstore. ten visad kam nors kokių nors vitaminų reikia biggrin.gif.
Atsakyti
merginos junkites prie www.yankeecandle.com 4u.gif dideles nuolaidos,zvakes tikrai ilgai ir skaniai kvepiancios thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(TrioSSS @ 2014 06 10, 08:07)
ir man neliko tu be petneseliu..  doh.gif

aš be rankovyčių siunčiau ir krūva buvo 4T jau net gailiuosi reikėjo siųst kokia 6 tai gal nors viena būt kliuvus, dabat išsiunčiau 3 tai nei veinos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(anzius @ 2014 06 10, 08:16)
merginos junkites prie www.yankeecandle.com  4u.gif dideles nuolaidos,zvakes tikrai ilgai ir skaniai kvepiancios thumbup.gif

jungiuos biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, kas dirbat ofisuose ir privalot elegantiškai atrodyt, jajam talbots, ten nuo nuolaidinės kainos dar 30-40% duoda (įsimetus į krepšį pasimato papildoma nuolaida)
Atsakyti
QUOTE(anzius @ 2014 06 10, 07:16)
merginos junkites prie www.yankeecandle.com  4u.gif dideles nuolaidos,zvakes tikrai ilgai ir skaniai kvepiancios thumbup.gif

o masinoms kavpus perkate? jei taip kokius pvz?
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2014 06 09, 19:52)
visai ne tamsi ta medium, vasarai pats tas

man tai Medium visgi per tamsi, mielai perleisciau kuriai kaunietei, kelis kartus naudota 4u.gif
Atsakyti
Laba diena. Norejau paklausti kada Klaipedoje jau bus galima pasiimti " 0612" dienos siunta? Saskaitele apmokejau ax.gif
Atsakyti