Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbimo mašinos - 10

Sveiki 4u.gif
renkuosi ir as skalbykle ir negaliu apsispresti ar imti Electrolux EWF1408WDL ar BOSCH WAS28465SN. O gal dar kazkokia kitokia pasiulysit?
Reikalavimai, kad galimu butu isskalbti ir kokia didesne antklode (kad bugnas didelis butu), del triuksmo nesvarbu koks (stoves rusyje), ismatavimai irgi nesvarbus, butu gerai,kad skalbiant tik kelis rubus vandeni ir elektra naudotu irgi atitinkamai, o ne kaip pilnai ikrovai, na ir aisku, kad butu bent 1400 apsuku, nes turime ir dziovykle atskirai.
Papildyta:
QUOTE(Jadzka @ 2014 08 25, 09:58)
Rekomenduokit skalbyklę su džiovykle. Skalbinių kiekis nėra labai svarbu, vis tiek neprikraunu pilnos dažniausia.
Kaina... nėr per daug svarbu. Nereikia, kad tarnautų 15 metų smile.gif Aš galiu ir po 5 pasikeisti. Dabar turiu Samsung skalbyklę pirktą prieš kelis metus. Visisškai tenkina. Tik reikia dar ir džiovyklės. O dėl tingėjimo perktauri iš vienos į kitą - norim aparato 2 in 1.

Žiūrinėjau AEG
http://www.elektroma...dziovinimu.html

Samsung:
http://www.samsung.c.../WD806U4SAWQ/LE

Ar tikrai AEG verta beveik dvigubos kainos?

Man atrodo pirkite geriau tik dziovykle atskirai, nes kai skalbykle ir dziovykle viename tai vistiek reiks po skalbimo isimineti ir papurcius atgal sudeti, nes kitaip bus ziauriai susiglamze rubai 4u.gif ir siaip jei yra vietos visada yra geriau atskirai skirtingu paskirciu daiktai.
Atsakyti
QUOTE(Jadzka @ 2014 08 25, 08:58)
Rekomenduokit skalbyklę su džiovykle. Skalbinių kiekis nėra labai svarbu, vis tiek neprikraunu pilnos dažniausia.
Kaina... nėr per daug svarbu. Nereikia, kad tarnautų 15 metų smile.gif Aš galiu ir po 5 pasikeisti. Dabar turiu Samsung skalbyklę pirktą prieš kelis metus. Visisškai tenkina. Tik reikia dar ir džiovyklės. O dėl tingėjimo perktauri iš vienos į kitą - norim aparato 2 in 1.

Žiūrinėjau AEG
http://www.elektroma...dziovinimu.html

Samsung:
http://www.samsung.c.../WD806U4SAWQ/LE

Ar tikrai AEG verta beveik dvigubos kainos?

Didelę klaidą darote pirkdami 2 in 1.Kaip bebūtų skalbykleje su džiovykle modeliuke AEG L99695HWD skalbinių įkrova 9 kg ,džiovinamų skalbinių įkrova 6 kg bet kokiu atveju reikės skalbinius išimti ir palikti 6 kg ,nebent plausite 6 kg ir iš jungsite džiovinimą...Turint šiuo metu skalbykle rekomenduoju visgi pirkti džiovyklę.
Kodėl tokios didelės kainų skirtumas ?
Todėl kad yra skalbimo mašinu su džiovinimu kurios džiovinimui naudoja vandenį todėl sąnaudos būna iki 100 litrų doh.gif
Modeliukas AEG L99695HWD nenaudoja džiovinimui vandens todėl sąnaudos tik 69 litrai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(DaivaVe @ 2014 08 25, 09:14)
Sveiki  4u.gif
renkuosi ir as skalbykle ir negaliu apsispresti ar imti Electrolux EWF1408WDL ar BOSCH WAS28465SN. O gal dar kazkokia kitokia pasiulysit?
Reikalavimai, kad galimu butu isskalbti ir kokia didesne antklode (kad bugnas didelis butu), del triuksmo nesvarbu koks (stoves rusyje), ismatavimai irgi nesvarbus, butu gerai,kad skalbiant tik kelis rubus vandeni ir elektra naudotu irgi atitinkamai, o ne kaip pilnai ikrovai, na ir aisku, kad butu bent 1400 apsuku, nes turime ir dziovykle atskirai.
Papildyta:

Man atrodo pirkite geriau tik dziovykle atskirai, nes kai skalbykle ir dziovykle viename tai vistiek reiks po skalbimo isimineti ir papurcius atgal sudeti, nes kitaip bus ziauriai susiglamze rubai  4u.gif ir siaip jei yra vietos visada yra geriau atskirai skirtingu paskirciu daiktai.

Na jai reikia skalbinių įkrovos 10 kg tada Electrolux EWF1408WDL pagaminta Italijoje
bet jai pakanka skalbinių įkrovos 8 kg tada siūlau pasižiūrėti modeliuką BOSCH WAS32465SN -Vokietija
http://www.bosch-hom...WAS32465SN.html
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2014 08 25, 11:20)
Didelę klaidą darote pirkdami 2 in 1.Kaip bebūtų skalbykleje su džiovykle modeliuke AEG L99695HWD skalbinių įkrova 9 kg ,džiovinamų skalbinių įkrova 6 kg bet kokiu atveju reikės skalbinius išimti ir palikti 6 kg ,nebent plausite 6 kg ir iš jungsite džiovinimą...Turint šiuo metu skalbykle rekomenduoju visgi pirkti džiovyklę.
Kodėl tokios didelės kainų skirtumas ?
Todėl kad yra skalbimo mašinu su džiovinimu kurios džiovinimui naudoja vandenį todėl sąnaudos būna iki 100 litrų doh.gif
Modeliukas AEG L99695HWD nenaudoja džiovinimui vandens todėl sąnaudos tik 69 litrai 4u.gif

Tai, kad nelabai sugalvoju kur statyti tik džiovyklę. DAbar skalbyklė stovi virtuvėje, o daugiau nesinori apsikrauti.
Dėl kiekio, matyt dažniausia bus skalbiama kokie 4 kg (max 5 kg. ) rūbų. Ekonomiškumas... ne neesminis dalykas. Dabar skalbykl4je galima skalbti 7, bet tikrai prakti6kai niekada neskalbiu pilnos. Na i6skirtiniai atvejai kai patalynę ir rankšluosčius sudedu.

O dėl susilamdymo... Jei neiškedenami rūbai tai tikrai susilamdo ?
Jei skalbti vaikiškus rūbus, marškinisu ir pan? Kiek tas iškedenimas duoda realiai ?
Atsakyti
QUOTE(Jadzka @ 2014 08 25, 12:16)
Tai, kad nelabai sugalvoju kur statyti tik džiovyklę. DAbar skalbyklė stovi virtuvėje, o daugiau nesinori apsikrauti.
Dėl kiekio, matyt dažniausia bus skalbiama kokie 4 kg (max 5 kg. ) rūbų. Ekonomiškumas... ne neesminis dalykas. Dabar skalbykl4je galima skalbti 7, bet tikrai prakti6kai niekada neskalbiu pilnos. Na i6skirtiniai atvejai kai patalynę ir rankšluosčius sudedu.

O dėl susilamdymo... Jei neiškedenami rūbai tai tikrai susilamdo ?
Jei skalbti vaikiškus rūbus, marškinisu ir pan? Kiek tas iškedenimas duoda realiai ?

Na jai nėra vietos tada taip belieka skalbyklė su džiovykle
Siulau štai šiuos modeliukus
AEG L99695HWD
http://www.aeg.lt/Pr...tomos/L99695HWD

BOSCH WVH28540SN

http://www.bosch-hom...WVH28540SN.html
Arba
SIEMENS WD14H540DN
http://www.siemens-h...WD14H540DN.html
Kedenti rūbų tikrai nereikia.
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2014 08 25, 12:20)
.....Kodėl tokios didelės kainų skirtumas ?

OMG doh.gif
Sutaupote 31 litrą vandens, kurio kaina būtų koks 0,2 LIETUVIŠKO CENTO! Tai tokia ekonomija, kad už džiovyklę verta permokėti kokį 1000 litų. rolleyes.gif
O gal vis tik mokame už tai, kad ši skalbyklė-džiovyklė su šilumos siurblio technologija ir realiomis A klasės elektros energijos sąnaudomis.
Atsakyti
Šiandiena Litas po naujų euras todėl kam pirkti skalbyklę kuri sunaudoja 100-110 litų vandens jai yra kurios sunaudoja tik 60-65 litrus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2014 08 25, 18:35)
Šiandiena Litas po naujų euras todėl kam pirkti skalbyklę kuri sunaudoja 100-110 litų vandens jai yra kurios sunaudoja tik 60-65 litrus 4u.gif

Kam permokėti 1000 litų, jei tas vandens sutaupymas atsipirks po 50 metų (iš kurių 40 gulės šiukšlyne)? rolleyes.gif
Atsakyti
Dėkui dar kartelį už patarimus, nusipirkau šią LG skalbyklę:

http://www.bigbox.lt...CFQcHwwod3VgAFw

esu tikrai patenkinta kainos ir kokybės santykiu ir labai tikiuosi kad tarnaus ilgai.
Skalbia ir gręžia tikrai tyliai, kompaktiška. O funkcijų ir programų po senutės Hoover tikrai sočiai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monalli: 25 rugpjūčio 2014 - 16:46
QUOTE(speedy @ 2014 08 25, 17:16)
OMG  doh.gif 
Sutaupote 31 litrą vandens, kurio kaina būtų koks 0,2 LIETUVIŠKO CENTO! Tai tokia ekonomija, kad už džiovyklę verta permokėti kokį 1000 litų. rolleyes.gif
O gal vis tik mokame už tai, kad ši skalbyklė-džiovyklė su šilumos siurblio technologija ir realiomis A klasės elektros energijos sąnaudomis.

drinks_cheers.gif
O jei jau kalbėtį mano atveju, tai man svarbu skalbimo ir džiovinimo kokybė, kurią galima gauti su 2 in 1 aparatu.
Jei ta 1000 Lt. brangesnė tikrai labiau tausos audinius ir efektyvesnė bus, tai tikrai svarstyčiau, o jei tik "mandresnės technologijos", leidžiančios taupyti vandens ir elektros už 50 lt. per metus, tai ką aš žinau ar verta permokėti.

O kalbant apie skalbykles, tai mano patirtis su matyt kokiomis 7 skirtingomis. Ir firmos buvo įvairios: AEG, Bosh, Gorenje, 2 samsungai, dar Amerikoje kažkokia buvo jau nebepamenu, ir Becko. Ir galiu pasakyt, kad Samsungas man asmeniškai labiausiai patiko dėl valdymo. Labiausiai nepatiko - pakraunama iš viršaus kuri buvo. O pačio skalbimo kokybė - tai sakyčiau labiau priklauso nuo būdo kaip skalbi (su mirkymu ar be...) ir nuo priemonių kokias naudoji. Šiaip tai technologijos nuolat keičiasi, tai aš mieliau po 5 metų pakeisiu skalbimo mašiną, nei džiaugsiuosi, kad Miele man tarnauja 10 metų...

Vakar perėjom skirtingas parduotuves: TopoCentrą, Avitelą, Senukus ir užvakar Elektromarktas. Ką galiu pasakyt... kompetencijos pas konsultantus absoliutus NULIS.
Paklausus apie garų funkciją, ką realiai ji duoda, kaip su pūkų surinktuvais, tai irgi sugebėjo tik parodyt ar mašina turi, kitur išvis vos ne aprėkė, kad nebūna tokių du viename ir t.t. Arba paklausus ar kažką duoda, tai vienas išpūtęs akis paaiškino, kad jau skalbimo metu visi pūkai nuplaunami į kanalizaciją. O TopoCentre konsultantas atsistojęs pasakojo, kad vienintelė Miele yra gera firma, visa kita nieko gero. Ir jis NIEKADA gyvenime nesirinktų 2in1, nes čia tokia religija ir pasiskundė, kad neturi pinigų Mieles komplektui dėl to ir neperka jokios skalbimo mašinos. MEs aišku su MB pasijuokėm, kad niekada ir neturės pinigų... nes su tokiu požiūriu tai neįmanoma kitaip...

Tai po įžangos užduosiu čia savo klausimus:

1. Ar ta garų funkcija tikrai reikalinga?
2. Ar pūkų surinkėjas kurį turi AEG tikrai geriau nei be jos, ar tikrai kažkoks efektas yra? Ar daugiau marketinginis triukas?
3. Ar yra kažkurie modeliai, kurie tikrai mažiau sulamdo, efektyviau džiovina ir pan. Ar išvis yra tokie palyginimai ar tik išskaitoma iš techninių parametrų, kuriuos rekomendavo Kikker ?
4. Ar skalbykles su džiovyklėmis galima dėti į spintutę? Ar džiovinimu metu reikalinga oro cirkuliacija? (ar skiriasi nuo modelių? ).
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Jungiuosi i paieskas ir ieskau taip pat skalbimo masinos ir dziovykles 2 in 1 . patiko modeliukas rodytas Jadzka samsung WD806U4SAWQ/LE Kazi gal kas is patieties papasakotu, kaip realiai ji tarnauja? ax.gif
Atsakyti
Sveiki,
Renkuosi visą buitinę techniką, todėl biudžetas ribotas. Reikia ekonomiškos patikimos, skalbyklės, kurios kaina iki 1100Lt. Šiuo metu turiu siaurą Candy. Patenkinta. Yra greitas skalbimas, ranku skalbimo režimas, virinimas ir t.t. smile.gif Skalbiamų skalbinių kiekis iki 6kg. daugiau nematau tikslo. Norisi stabilios, tylios, patikimos už tokią kainą, mažesnę irgi tinka smile.gif

Žiūrėjau į šias:
AWSX 63213 Whirlpool
AWS 63213 Whirlpool
Samsung WF60F4E0W0W
SAMSUNG WF60F4E0W0W/LE
Samsung WF70F5E5W4W
SAMSUNG WF-70F5E0W2W/ LE
LG F1296NDA3

Gal ne į tą temą, bet tuo pačiu renkuosi šaldytuvą, indukcinę kaitlentę, įmontuojamą orkaitę, indaplovę ir garų surinkėją.. uch... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pienas: 26 rugpjūčio 2014 - 09:29
QUOTE(Jadzka @ 2014 08 26, 08:21)
drinks_cheers.gif
O jei jau kalbėtį mano atveju, tai man svarbu skalbimo ir džiovinimo kokybė, kurią galima gauti su 2 in 1 aparatu.
Jei ta 1000 Lt. brangesnė tikrai labiau tausos audinius ir efektyvesnė bus, tai tikrai svarstyčiau, o jei tik "mandresnės technologijos", leidžiančios taupyti vandens ir elektros už 50 lt. per metus, tai ką aš žinau ar verta permokėti.

O kalbant apie skalbykles, tai mano patirtis su matyt kokiomis 7 skirtingomis. Ir firmos buvo įvairios: AEG, Bosh, Gorenje, 2 samsungai, dar Amerikoje kažkokia buvo jau nebepamenu, ir Becko. Ir galiu pasakyt, kad Samsungas man asmeniškai labiausiai patiko dėl valdymo. Labiausiai nepatiko - pakraunama iš viršaus kuri buvo. O pačio skalbimo kokybė - tai sakyčiau labiau priklauso nuo būdo kaip skalbi (su mirkymu ar be...) ir nuo priemonių kokias naudoji. Šiaip tai technologijos nuolat keičiasi, tai aš mieliau po 5 metų pakeisiu skalbimo mašiną, nei džiaugsiuosi, kad Miele man tarnauja 10 metų...

Vakar perėjom skirtingas parduotuves: TopoCentrą, Avitelą, Senukus ir užvakar Elektromarktas. Ką galiu pasakyt... kompetencijos pas konsultantus absoliutus NULIS.
Paklausus apie garų funkciją, ką realiai ji duoda, kaip su pūkų surinktuvais, tai irgi sugebėjo tik parodyt ar mašina turi, kitur išvis vos ne aprėkė, kad nebūna tokių du viename ir t.t. Arba paklausus ar kažką duoda, tai vienas išpūtęs akis paaiškino, kad jau skalbimo metu visi pūkai nuplaunami į kanalizaciją. O TopoCentre konsultantas atsistojęs pasakojo, kad vienintelė Miele yra gera firma, visa kita nieko gero. Ir jis NIEKADA gyvenime nesirinktų  2in1, nes čia tokia religija ir pasiskundė, kad neturi pinigų Mieles komplektui dėl to ir neperka jokios skalbimo mašinos. MEs aišku su MB pasijuokėm, kad niekada ir neturės pinigų... nes su tokiu požiūriu tai neįmanoma kitaip...
Tai po įžangos užduosiu čia savo klausimus:

1. Ar ta garų funkcija tikrai reikalinga?
2. Ar pūkų surinkėjas kurį turi AEG tikrai geriau nei be jos, ar tikrai kažkoks efektas yra? Ar daugiau marketinginis triukas?
3. Ar yra kažkurie modeliai, kurie tikrai mažiau sulamdo, efektyviau džiovina ir pan. Ar išvis yra tokie palyginimai ar tik išskaitoma iš techninių parametrų, kuriuos rekomendavo Kikker ?
4. Ar skalbykles su džiovyklėmis galima dėti į spintutę? Ar džiovinimu metu reikalinga oro cirkuliacija? (ar skiriasi nuo modelių? ).

Sveiki,
Garų funkcija visada visose džiovyklėse naudojama po džiovinimo kaip atskira programa tačiau niekada nedžiovinama kartu su jais. Garų funkcija turi nemažai privalumų kurių įprastinėje džiovyklėje be šios funkcijos nebūtų įmanoma padaryti. Garais galite pašalinti nemalonius kvapus atsiradusius nuo laužo ar rūkymo neskalbiant ko pasekoje audiniai išliks ilgiau nepakeitę savo struktūros ir spalvos. Pats svarbiausias privalumas naudojant garo funkciją yra tas kad audiniai ne taip susilamdo ir jų nereikia lyginti. Tiesa reikia žinoti kad lyginimo funkcija garais veiks tik su tam tikru kiekiu audinių, t.y. iki 2,5 ar 3 kg maksimaliai. Įdėję didesnį kiekį audiniai paprasčiausiai nebus išlyginti kadangi garas neprasibraus į audinių vidų o bus paduodamas tik į jų paviršių.
Modeliukas AEG L99695HWD turi dvi garų programas tai yra atšviežinimas ir lyginimas garais.
Pūkų filtras tai specialus filtras, apsauganti kondensatorių nuo užsiteršimo.Ir tikrai būtinas.
Matyt ne visus 50 metų mes mokėsime už- vandenį tokiu tarifu....
Papildyta:
QUOTE(pienas @ 2014 08 26, 09:26)
Sveiki,
Renkuosi visą buitinę techniką, todėl biudžetas ribotas. Reikia ekonomiškos patikimos, skalbyklės, kurios kaina iki 1100Lt. Šiuo metu turiu siaurą Candy. Patenkinta. Yra greitas skalbimas, ranku skalbimo režimas, virinimas ir t.t. smile.gif Skalbiamų skalbinių kiekis iki 6kg. daugiau nematau tikslo. Norisi stabilios, tylios, patikimos už tokią kainą, mažesnę irgi tinka smile.gif

Žiūrėjau į šias:
AWSX 63213 Whirlpool
AWS 63213 Whirlpool
Samsung WF60F4E0W0W
SAMSUNG WF60F4E0W0W/LE
Samsung WF70F5E5W4W
SAMSUNG WF-70F5E0W2W/ LE
LG F1296NDA3
Gal ne į tą temą, bet tuo pačiu renkuosi šaldytuvą, indukcinę kaitlentę, įmontuojamą orkaitę, indaplovę ir garų surinkėją.. uch...  doh.gif

Norite grožio tada Samsung ,norite kokybės tada LG F1296NDA3
Atsakyti