Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbimo mašinos - 10

QUOTE(Enita @ 2014 08 28, 09:10)
O yra vertų dėmesio LG džiovyklių?

Yra tik modeliukas LG RC9055AP3Z
Papildyta:
QUOTE(Mylimukas @ 2014 08 28, 09:23)
Dar turiu klausimų ir labai ačiū už atsakymus 4u.gif
Turiu džiovyklę Mielę ir ieškau skalbimo mašinos. Išsirinkau Bosh WAQ24462SN. Bet dabar galvoju ar protinga pirkti 8kg mašiną, kai džiovyklė džiovina 5kg?
SM pardavinėja Miele Softtronic W430. Galvoju gal tada geriau rinktis naudotą Mielę (naujos neįperku doh.gif )? Tada galesiu jas pastatyt vieną ant kitos ir nesukt galvos.
Aplamai apie tą Miele Softtronic W430 nerandu jokios normalios techninės informacijos. Gal kas galit pagelbėt? 4u.gif
4u.gif

Nelabai suprantu kam pirkti 2008-2009 metų senieną doh.gif tai geriau jau šiai dienai pirkti Bosch WAQ24462SN ir nekrauti tų 8 kg o tiesiog stengtis plauti 5 kg 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2014 08 28, 09:49)
Nelabai suprantu kam pirkti 2008-2009 metų senieną doh.gif tai geriau jau šiai dienai pirkti Bosch WAQ24462SN ir nekrauti tų 8 kg o tiesiog stengtis plauti 5 kg 4u.gif

Bet gal ta gera seniena nėra tokia jau ir pasenusi. Nes kaip aš suprantu tai Miele yra tos srities lyderis. Bent jau pagal kainas tai tikrai ax.gif
Tai, bet tada tas 8kg talpa iškelia kainą. Tai gal nėra tikslo išmest papildomus kelis šimtus, o tiesiog pirkt 5-6 ir užteks?
Atsakyti
QUOTE(Mylimukas @ 2014 08 28, 10:01)
Bet gal ta gera seniena nėra tokia jau ir pasenusi. Nes kaip aš suprantu tai Miele yra tos srities lyderis. Bent jau pagal kainas tai tikrai ax.gif
Tai, bet tada tas 8kg talpa iškelia kainą. Tai gal nėra tikslo išmest papildomus kelis šimtus, o tiesiog pirkt 5-6 ir užteks?

Jūs teisi pagal kaina tai tikrai lyderė...bet kad turėti šiai dienai pagal geras technines sąvybęs MIELE reikėtu pirkti ne 2008-2009 metų bet jau naujasnę g.gif
Labai norisi paklausti o kokia turite džiovyklę Miele gal jau reikės ir ją keisti biggrin.gif
Bosch niekada nekelia kainos dėl talpos ......WAQ modeliukai jau nebegaminami
Nauji modeliukai BOSCH WAK28267SN-Turkija
http://www.bosch-hom...WAK28267SN.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikker: 28 rugpjūčio 2014 - 10:10
QUOTE(Kikker @ 2014 08 28, 10:06)
Jūs teisi pagal kaina tai tikrai lyderė...bet kad turėti šiai dienai pagal geras technines sąvybęs MIELE reikėtu pirkti ne 2008-2009 metų bet jau naujasnę g.gif
Labai norisi paklausti o kokia turite džiovyklę Miele gal jau reikės ir ją keisti biggrin.gif
Bosch niekada nekelia kainos dėl talpos ......

Jūs absoliučiai teisi. Džiovyklė dar didesnė seniena lotuliukas.gif Tiesiog popigiai gavau, tai ir pasiėmiau. T679C. Gal tikrai reikia išmest kol dar laikas? lotuliukas.gif
Vis dar neapsisprendžiu ar reikia man tų 8kg ar ne doh.gif
O Turkija tai gerai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mylimukas: 28 rugpjūčio 2014 - 10:12
QUOTE(Mylimukas @ 2014 08 28, 10:11)
Jūs absoliučiai teisi. Džiovyklė dar didesnė seniena lotuliukas.gif  Tiesiog popigiai gavau, tai ir pasiėmiau. T679C. Gal tikrai reikia išmest kol dar laikas? lotuliukas.gif
Vis dar neapsisprendžiu ar reikia man tų 8kg ar ne doh.gif
O Turkija tai gerai?

Bijau kad Jūs teisi...
Aš visgi siūlau pirkti šiai dienai naujausią skalbimo mašiną ir kai tik bus galimybė pirkti naują džiovyklę kurios elektros sąnaudos ne B klasės o jau A++ 4u.gif Taip sutaupysite ant sunaudojamos elektros sąnaudų. 4u.gif
Nėra ko bijoti Turkijos kaip niekas nebijojo WAQ gamintos Ispanijoje. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikker: 28 rugpjūčio 2014 - 10:21
QUOTE(Kikker @ 2014 08 28, 11:21)

O ko tuomet bijoti? Lenkijos?
Atsakyti
QUOTE(Enita @ 2014 08 28, 10:37)
O ko tuomet bijoti? Lenkijos?

Oj ne ir Lenkijos nereikia bijoti:)
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2014 08 28, 10:21)
Bijau kad Jūs teisi...
Aš visgi siūlau pirkti šiai dienai naujausią skalbimo mašiną ir kai tik bus galimybė pirkti naują džiovyklę kurios elektros sąnaudos ne B klasės o jau A++ 4u.gif Taip sutaupysite  ant sunaudojamos elektros sąnaudų. 4u.gif

Na taip siūlomos naujausios. Bet ar tikrai ta visa tecnika taip jau sparčiai tobulėja? Nes manoji džiovyklė turi tikrai tas pačias funkcijas kaip ir dabartinės. Taip suprantu ji nėra ekonomiška. Jos energijos klasė netgi C. Bet aš už ją sumokėjau 300lt. Už naują dabar sumokėčiau 2000lt minimum. Tai aš turiu 1700lt elektros sąnaudom padengt biggrin.gif Manau, tas nėra taip jau ir blogai. Kadangi pirkau neplanuotai, tai bus puiki proga pažiūrėt ar mums jos reikia aplamai. Ar mano šita skaičiavimo logika teisinga ar ne?
Nžn man kažkodėl Ispanija geriau skamba nei Turkija. Kokybiškiau ta prasme. Ispanija bent jau ES. Vis daugiau kontrolės.
Atsakyti
QUOTE(Mylimukas @ 2014 08 28, 10:48)
Na taip siūlomos naujausios. Bet ar tikrai ta visa tecnika taip jau sparčiai tobulėja? Nes manoji džiovyklė turi tikrai tas pačias funkcijas kaip ir dabartinės. Taip suprantu ji nėra ekonomiška. Jos energijos klasė netgi C. Bet aš už ją sumokėjau 300lt. Už naują dabar sumokėčiau 2000lt minimum. Tai aš turiu 1700lt elektros sąnaudom padengt biggrin.gif  Manau, tas nėra taip jau ir blogai. Kadangi pirkau neplanuotai, tai bus puiki proga pažiūrėt ar mums jos reikia aplamai. Ar mano šita skaičiavimo logika teisinga ar ne?
Nžn man kažkodėl Ispanija geriau skamba nei Turkija. Kokybiškiau ta prasme. Ispanija bent jau ES. Vis daugiau kontrolės.

Bijau kad gamintojai tik tobulina džiovinimo programas sugalvoja papildomas funkcijas pvz 2-3 garų programos ,Vilna, Mišrūs, Rankšluoščiai, Šiltas džiovinimas pagal laiką, Šaltas džiovinimas pagal laiką, Sporto drabužiai, Apatiniai, Itin greita 40', Marškiniai/Verslo drabužiai ir t.t
C kasės sunaudoja grubiai 6kWh dabar galite paskaičiuoti kiek laiko užtrunka džiovinimo programa ir kiek kartų per savaitę džiovinate taip paskaičiuosite metines išlaidas....Ar gerai ar blogai tai tik Jums spręsti...Bijau kad visose Bosch-Siemens gamyklose tvarka ir kokybė Vokiška 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikker: 28 rugpjūčio 2014 - 11:20
Gal galite parekomenduoti patikimą skalbyklę,pakraunamą iš viršaus?Biudžetas ~1000-1200 lt.
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2014 08 28, 14:06)
Gal galite parekomenduoti patikimą skalbyklę,pakraunamą iš viršaus?Biudžetas ~1000-1200 lt.

Pasižiūrėkite modeliuką EWT1266TDW
http://www.electrolu...aus/EWT1266TDW/
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2014 08 28, 10:49)
Yra tik modeliukas LG RC9055AP3Z

Bet kaip erzina tokie gamintojų nurodyti paskaičiavimai "Energijos suvartojimas 259 kWh per metus". Nu kas čia per matas? Kaip įmanoma palygint su kitais? Iš viso iš kur jie žino kiek aš per metus kartų naudosiu? Briedas kažkoks doh.gif Kodėl negali tiesiog nurodyt energijos suvartojimo vienam džiovinimo ciklui su maksimalia įkrova medvilnės režimu. O dabar kas kaip sugalvoja.
Atsakyti