Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbimo mašinos - 10

QUOTE(Kikker @ 2014 09 08, 18:19)
Jūs ponas speedy kartais skaitykite kas yra rašoma.....niekas nesiūlo naujos o tik rašoma kad bus nauji modeliukai....kokie bus skirtumai...

O Jūs, ponia, pasigilinkite apie ką rašote ir ar tai verta dėmesio ...
(... jei jau pradedame vienas kitą mokyti ...)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 08 rugsėjo 2014 - 16:23
Ner cia ko pyktis wink.gif reiks tada ziuret ir imt sita biggrin.gif Nes 5lt metams man negaila biggrin.gif O del lyginimo maniau, kad gal jau kokiu pazangesniu technologiju atsirado. Nes galvoju ar as cia tokia reikli ar aplink mane visos moterys tokias geras dziovykles turi, kad gyvenime rubu nebelygina biggrin.gif
Atsakyti
Aš tai nepykstu, atvirkščiai - linksma skaitant kokių nesąmonių žmonės prirašo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2014 09 08, 09:43)
Ar senesnes ar naujasnės skalbyklės  reikia žiūrėti pagal modeliuką,ne visos ir šiai dienai galima pastatyti po stalviršiu nes ne visuose nusiima skalbyklės dangtis.

Bosch Maxx4 WFC2060? Ar nusiimtų dangtis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xde: 08 rugsėjo 2014 - 16:40
QUOTE(JEma @ 2014 09 08, 18:28)
Ner cia ko pyktis wink.gif reiks tada ziuret ir imt sita biggrin.gif Nes 5lt metams man negaila biggrin.gif O del lyginimo maniau, kad gal jau kokiu pazangesniu technologiju atsirado. Nes galvoju ar as cia tokia reikli ar aplink mane visos moterys tokias geras dziovykles turi, kad gyvenime rubu nebelygina biggrin.gif

Keliant aukštesnius reikalavimus, Jums gali praversti lyginimo sistemos. Bet tai brangus malonumas ir "nepridėjus rankų" vis tiek neisilygins...
Aš jau antrą džiovyklę naudoju, tai drabužių nelabai lyginame, nebent garais vieną kitą rūbą "praeiname" jei susigulėjo kaip nors nevykusiai.
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2014 09 08, 16:35)
Keliant aukštesnius reikalavimus, Jums gali praversti lyginimo sistemos. Bet tai brangus malonumas ir "nepridėjus rankų" vis tiek neisilygins...
Aš jau antrą džiovyklę naudoju, tai drabužių nelabai lyginame, nebent garais vieną kitą rūbą "praeiname" jei susigulėjo kaip nors nevykusiai.

O geras dar is tarybiniu laiku pas mama toks metesi - ismetem lauk biggrin.gif nelabai supratom kokiu budu jis gali graziai rubus islyginti biggrin.gif O va gariniai lygintuvai tikrai puiki iseitis po dziovykles norint patobulinti... reiks isigyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2014 09 08, 17:31)
Aš tai nepykstu, atvirkščiai - linksma skaitant kokių nesąmonių žmonės prirašo  biggrin.gif

Man tai nelinksma, kai temos "ekspertų" nuomonės išsiskiria ir jie nesutaria - nebeaišku tuomet kuo tikėt ir pasitikėt biggrin.gif
Atsakyti
Atvaziavo masinu meistras.
Pasiule pirkti Elektolux arba AEG su vario varikliu. biggrin.gif

Reikia vaziuot i kokia parde realiai paziuret, kaip atrodo tas wink.gif
EWS1277FDW

Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2014 09 08, 16:11)
Gali sakyti kas ką nori, bet 2 in 1 tiesiog kompromisinis variantas ...
Džipu lauko neišarsi, nors ir kiek jis panašus į traktorių būtų  biggrin.gif

4u.gif
QUOTE(speedy @ 2014 09 08, 16:48)
Siemens WT48Y850DN superinis variantas, jei kur rasite pigiau nei 2800 lt.

Teoriškai superinis, praktiškai veikė blogiau nei vel ištrauktas senas džiovintuvas WT48Y890DN sad.gif
Yra ten tokia super duper technologija su kondensatoriumi, kuri taupo elektra. Gali džiovinti standartine temperatūra arba parinkti sumažintą temperatūrą. Man labiausiai šio derinio reikėjo ir ką - gun_bandana.gif: tiek taip tiek antraip - temperatūra vienodai žema vos 26 laipsniai abejais atvejais vienodai (man tai akivaizdus brokas, bet ponams tai ne), džiovina labai ilgai, rūbai matomai labiau susiburbuluoja ir žymiai daugiau susiglamžę lieka sad.gif Su didmenininku ar servisu tai net gali nepradeti apie broka kalbeti, Š vietoje laiko.... gyvenime daugiau boshu siemensu nepirksiu del tokio serviso ir poziurio gun_bandana.gif: pardave ir trina rankas, o man tai susikišti reikėjo.. baisiai skaudėjo... kartu su analogiška skalbianke kuri dar daugiau nesamoniu dare, dizainas yra, ideja yra, o suprogramuota tragiškai...

QUOTE(JEma @ 2014 09 08, 17:28)
Nes galvoju ar as cia tokia reikli ar aplink mane visos moterys tokias geras dziovykles turi, kad gyvenime rubu nebelygina biggrin.gif

Reikli wink.gif Tobulas rūbas nebus. Jei esate iš tų, kur patalynę lyginate, nes negalite į paprastai išdžiūvusią atsigulti, tada džiovintuvas nepagelbės.
Kad nelyginti, reikia mokėti džiovykle naudotis.
Pvz rūšiuoti skalbinius ne tik pagal spalvas, bet ir pagal poreikį lyginimui.
Vaikų kasdieniniai, rankšluosčiai ir pan. galima skalbti pilną mašiną ir pilną džiovintuvą džiovinti.
Vyrų baltinius - skalbti su nepilna mašina kad nesusiglamžytų ir džiovintuve tik pravartyti, kol išsitiesins, pvz 10 min, bet neišdžius. It tik po 2 vnt., o tada džiauti.
Geras bliuskutes maikutes - irgi nepergrūdant mašinos, pusė džiovintuvo irgi iki galo neišdžiovinant, kad neužtvirtintų raukšlių, ir tada džiauti. Na, atrasit savo būdą
Rūbus pirkti didesnius, nes sutraukia smile.gif Žodžiu daug tų reikalavimų, bet kai prisitaikai, tai suuuper!
Džiovintuve pilnai sukant rūbai greičiau dėvisi, spalvas praradinėja.
QUOTE(Enita @ 2014 09 08, 19:10)
Man tai nelinksma, kai temos "ekspertų" nuomonės išsiskiria ir jie nesutaria - nebeaišku tuomet kuo tikėt ir pasitikėt biggrin.gif

Tiesiog skirtingo "skonio" ir poreikių smile.gif Vienos teisybės nėra, žiūrėkit, kuris teiginys artimesnis dūšiai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ananasinė: 08 rugsėjo 2014 - 20:56
QUOTE(Ananasinė @ 2014 09 08, 15:32)

4u.gif Oho kaip supainiojot smile.gif visada buvau nusistačius prieš 2 in 1  ir čia toks pagiriamasis komentaras smile.gif 
Ar skalbinių nebereikia lyginti (pvz trikotažinių maikių - pilnai išdžiovintos ir gali rengtis? Baltinius su kotonu sodėtyje 2 vnt įėjus irgi taip išdžiovina, kad nereikėtų lyginti? maniškė atskirai stovinti taip taip išdžiovina, mums tinka, nieko visiškai nelyginu)

Ir ar esate kada turėjus džiovyklę atskirai? Jei ne, tai g.b. atskiros džiovinimas dar labiau patiktų? smile.gif
[oi, paizurejau, kad mieles nematau 2 in 1 su garais iš tų naujų serijos, bet nuomonė vis tiek įdomi būtų  4u.gif ]

Esu turėjusi ir atskirai. Tai esminis privalumas man - vienu metu galima vieną partiją skalbti io kitą - džiovinti. Visa kita... Na kažkokių ten super duper skirtumų nepastebėjau. Tiesa, svarbiasuia rinktis, kuri gali didžiausią kiekį d-iovinti ir užkrauti kiek galima mažiau. Tada ir efektas bus geriasuias.

Tiesa, gyvendama JAV ir tose didelėse džiovyklėse džiovindavau. Taip pat esminio skirtumo nemačiau. Na... JAV turėjo parduodamus lapelius džiovyklei, va ten tai gėris, nuimdavo elektrinimasi ir minkštumo duodavo skalbiniams bei kvapo.

O tas nusistatymas prieš 2 in 1 ... na taip, jei yra vietos tikrai verta imti atskiras. Bet jei nėra - tai neverta bijoti. Technologijos jau gerooookai pažengusios. Taip pat matau ir labai daug privalumų, pvz. sudedi dkalbinius nakčiai ir ryte išsiimi išskalbtus ir išdžiovintus. Pvz kokioms kojinėms, vaiko rūbams ir pan. tikrai tai gėrių gėris.

O ar reikia lyginti ar ne... čia labai jau individualiai manau ir nuo audinio priklauso. Pvz patalynė: tai satiną norisi lyginti, o mikropluošto patalynę turiu - tos tikrai nereikia lyginti. Rankšluosčiai išvis super, minkšti, bet garais apdoroti reikia irgi, tik tada tas minkštumas būna.

Labai gerai atšviežino kardiganus ir megztukus. Jų nebelyginu. O skalbiu ta valandos programa su džiovinimu ir dar papildomai džiovinu.

Vaiko rūbų praktiškai nelyginu. Nebent ten kokios medvilnionės suknutės. O maikutės, tympos, džinsai ir pan - tikrai pakankamai lygūs.

Va šiandien skalbiau vaiko kaldrytę ir pagalvę su džiovinimu. Na išdžiovino puikiai, nesugadino nieko.

O dėl konsultantų... net nekeista, kad čia esantys ekspertai nesutaria. Lygiai tas pats ir parduotuvėse. Juokingiausia, kad Topo centre konsultantas aiškino mums, kad viskas š... išskyrus Miele, o pats neturi jokios skalbyklės ar džiovyklės ir pasakoja kaip visos kitos sulamdys ir sugadins audinius nepataisomai. Mano supratimu reikia vadovautis turinčiųjų nuomone. O techniniai parametrai kaip elekktros ar vandens sąnaudos būna tokie juokingi.. kad ir tie patys 5 litai per metus. O kad džiovyklė naudoja vandenį džovindama irgi nematau nieko blogo. Pakankamai mažai jo sunaudoja. Na gausis per metus 20 litų. Ir ką?

O jei jau samsungo skalbimo mašinos peikiamos... tai aš nieko blogo apie ją negaliu pasakyt. Valdymo patogumo man dar niekas nepralenkė, o skalbia vienodai kad ir ta pati AEG. tiesiog nematau skirtumo jokio. Vis tiek nuo skalbiklio, dėmių išėmėjų ir pan. daug kas priklauso.
Atsakyti
QUOTE(Ananasinė @ 2014 09 08, 22:53)
4u.gif

Teoriškai superinis, praktiškai veikė blogiau nei vel ištrauktas senas džiovintuvas WT48Y890DN sad.gif
Yra ten tokia super duper technologija su kondensatoriumi, kuri taupo elektra. Gali džiovinti standartine temperatūra arba parinkti sumažintą temperatūrą. Man labiausiai šio derinio reikėjo ....

Nelabai suprantu ką čia prirašinėjote. "Senas" WT48Y890DN tos pačios kartos kaip ir a la "naujas" Siemens WT48Y850DN. Tas "senas" dar ir geriau sukomplektuotas. Abu turi tas pačias "super duper technologijas su kondensatoriumi" o kažkodėl pirmoje jos neradote, nors anot Jūsų "man labiausiai šio derinio reikėjo" ... ir t.t. g.gif

Papildyta:
QUOTE(Jadzka @ 2014 09 09, 00:09)
Esu turėjusi ir atskirai ....
O tas nusistatymas prieš 2 in 1 ... pvz. sudedi dkalbinius nakčiai ir ryte išsiimi išskalbtus ir išdžiovintus....

... ir žiauriai suglamžytus. g.gif
Jei naudojate tokiu būdu, tai nelabai dera su kalbomis apie lyginimo reikalingumą. TADA LYGINTI REIKIA (nebent Jūsų rūbai guminiai).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 09 rugsėjo 2014 - 06:39
[quote=Kikker,2014 09 08, 09:43]
Sveiki,
Modeliukas Bosch WLK24261BY ir Siemens WS12K261BY pagamintos Rusijoje o EWS1277FDW pagaminta Italijoje
Papildyta:

o kaip kokybė surinktų Rusijoje ?
Atsakyti