QUOTE(indiferenti @ 2014 06 23, 20:14)
Aš ir labiausiai dėl darbo pergyvenu... po 8 valandas per dieną ant kojų tenka stovėt, o kur dar vaikščiojimas namuose ir iki darbo bei atgal... tai galvoju ar praėjus mėnesiui po operacjos galėsiu grįžti, nes ilgiau, nemanau, jog ten kas lauks manęs

o pjūvis didelis, vienas tik varžtelis pas jus?
Taip ir nesulaukiau atsakymo į savo klausimą...Tiek to...Jau buvau pas tą Gavelį...Truputis priešistorės - prieš 13 metų man jau darė abiejų kojų operaciją, esant pakankamai jauno amžiaus (buvo 30 m.) Kauliukų išlindusių nebuvo, buvo labai gražios pėdos, net gydytojas pasakė kad labai gaila pjaustyti tokias dailias pėdas, bet aš užsispyriau operuotis, nes labai skaudėdavo, labai... Dirbau parduotuvėj, kai reikėdavo išbūti batuose ilgas valandas, nebegalėdavau kentėti. Bet jei sugryžtų tas laikas, nesioperuočiau tikrai, jau geriau iškęst tą skausmą. Kodėl ? Nežinau ar kažką netaip padarė (tada man jokių varžtelių nesuko), ir biuletenį tikriausiai pergreit užsidariau, po mėnesio laiko išėjau į darbą (taip kad geriau atbūti gydytojų rekomenduojamą laiką), bet man vėl reikia operacijos. Mūsų rajoninės poliklinikos ortopedas man iškart pasakė, bet liepė nuvažiuoti pas "pėdučių asą" Gavelį (čia jį taip pavadino...) kad išgirsti jo nuomonę ir įsitikinti...Gavelis pasakė tą patį, nes pėda plečiasi, vystosi plokščiapėdystė (negaliu patikėt ) su laiku išsiplės dar labiau ir bus didelių problemų su apavu. Esu dar pakankamai jauno amžiaus, nenoriu nešioti bobučių batų...kad ir senatvėj...mačiau kaip vargo amžinatilsy mano babytė, kuri turėjo tą bėdą ir nuo kokių 60 metų pirko tik vyriškus batus, nes pėdos buvo toookio platumo, kauliukai toookio didumo, kad tik į kaliošus galėjo koją įkišti, gryna tragedija

Tai va, turbūt operuosiuos vėlų rudenį, nes dabar negaliu, daugybė darbų, kurių be manęs niekas nenudirbs...Bet šį kartą tikrai žinau nevaikščiosiu, gulėsiu tiek kiek reikės, nes jau turiu labai skaudžią pamoką...Aišku sunku kai yra vaikai, darbai, negali iš namų nei nosies iškišti, bet nieko nedarysi,reikia su tuo kurįam laikui susitaikyti... Ir patarimas visoms, pasiryžusioms šiai operacijai, geriau neskubėt pradėti vaikščioti, ir jei nebūtina,neskubėti darytisšios operacijos. Sėkmės visoms