Tai aš suprantu o ji iki pamėlynavimo man tvirtina , kad originalūs , tik šiaudelis brokuotas

QUOTE(Monmorensi @ 2014 11 23, 13:34)
o vardan įdomumo, kur veda šitos butelkos QR kodas ar kaip jis? aš neturiu kaip patikrinti. išmaniajam per kvepalus neliko pinigų 

Veda ten pat...
QUOTE(Pink Pepper @ 2014 11 23, 13:36)
Veda ten pat...
nu jau visai įdomu

QUOTE(Monmorensi @ 2014 11 23, 13:44)
Labiau tikėtina, kad puslapis geras, o kodas nukopijuotas nuo originalių.
Grįžtant prie la vie est belle, man kreivas tas buteliukas, kažkoks vienas šonas prailgintas.
Dar šiuo atveju reiktų atkreipti dėmesį i smulkmenas, kaip rase ausrele kaspinėlis buvo be celofaniuko (ar jis buna visada?) kas esate pirkusios? Ir man trūksta perlamutrinio zvilgesio kaspinuko.
Dar šiuo atveju reiktų atkreipti dėmesį i smulkmenas, kaip rase ausrele kaspinėlis buvo be celofaniuko (ar jis buna visada?) kas esate pirkusios? Ir man trūksta perlamutrinio zvilgesio kaspinuko.

QUOTE(jolipa @ 2014 11 23, 15:48)
Grįžtant prie la vie est belle, man kreivas tas buteliukas, kažkoks vienas šonas prailgintas.
Dar šiuo atveju reiktų atkreipti dėmesį i smulkmenas, kaip rase ausrele kaspinėlis buvo be celofaniuko (ar jis buna visada?) kas esate pirkusios? Ir man trūksta perlamutrinio zvilgesio ant kaspinuko.
Dar šiuo atveju reiktų atkreipti dėmesį i smulkmenas, kaip rase ausrele kaspinėlis buvo be celofaniuko (ar jis buna visada?) kas esate pirkusios? Ir man trūksta perlamutrinio zvilgesio ant kaspinuko.

Pritariu

QUOTE(Pink Pepper @ 2014 11 23, 14:35)
juokas ima del tu koduku... o tai uzdet gaminant nuo kokiu nors turimu kitu, originaliu kvepalu, prie jo dar ir barkoda nupilt - negi iki to klastotininkai nesusiprotes? gali kad ir konvejeriu ant visu turimu uzlipdyt/ isgraviruot ta pati.. taigi, nieks ju netikrina, kontrafaktas, taip sakant... ir kada ta koduku reikalavimo mada pasibaigs...

QUOTE(mamulioka @ 2014 11 23, 13:54)
negi iki to klastotininkai nesusiprotes?
bet būna, kad ir nesusiprotėja. aš tai ramiai žiūriu į tuos kodų reikalavimus, jei žmogui ramiau, tegu pasiklausia ar paprašo foto, negi gaila.
QUOTE(Pink Pepper @ 2014 11 23, 13:38)
Pažaidžiau su QR kodu (tas kvadratinis daiktas iš smulkių kvardačiukų):
Jis veda į šitą puslapį http://www2.lancome.com/lveb/
Nežinau, ar QR kodus galima padirbti. Turbūt kaip ir visa kita
Galit atsisiųst kokį nors QR code app'są į savo tel. ir pažaisti
(reik nufotkinti QR kodą/pridėti prie kodo telefoną, atsidarius tą programėlę).
Jis veda į šitą puslapį http://www2.lancome.com/lveb/
Nežinau, ar QR kodus galima padirbti. Turbūt kaip ir visa kita

Galit atsisiųst kokį nors QR code app'są į savo tel. ir pažaisti

QR kodą lengviausiai galima padaryti ir tai yra legalu, nes QR kodas yra reikalingas tik tiems, kad turi smart telefonus ir kad nevest ranka www.blabla.com nuskaito tą kodą ir nueina į reikiamą web'ą. Turėjau programėlę, kurioje parašai ką nori, o ji sukonfiguruoja kodą ir jį dėdavom spaudinams - plakatams ir pan.
Tai, kad čia juokų darbas tą kodą copy paste principu padaryt. Čia ne kokie vandens ženklai, slaptos magnetinės juostelės ar hologramos.
Tai, kad fufelių darytojai turėdami tą programėlę, greit gali pasidaryti QR kodą suvesdami oficialų Lancome web'o adresą ir atspausdinti.
QUOTE(Rutule @ 2014 11 23, 14:13)
QR kodą lengviausiai galima padaryti ir tai yra legalu, nes QR kodas yra reikalingas tik tiems, kad turi smart telefonus ir kad nevest ranka www.blabla.com nuskaito tą kodą ir nueina į reikiamą web'ą. Turėjau programėlę, kurioje parašai ką nori, o ji sukonfiguruoja kodą ir jį dėdavom spaudinams - plakatams ir pan.
Tai, kad čia juokų darbas tą kodą copy paste principu padaryt. Čia ne kokie vandens ženklai, slaptos magnetinės juostelės ar hologramos.
Tai, kad fufelių darytojai turėdami tą programėlę, greit gali pasidaryti QR kodą suvesdami oficialų Lancome web'o adresą ir atspausdinti.
Taip, šitą jau išsiaiškinom

Gal dar ir svoris skirtusi akivaizdziai.
pasverti reiktų.

QUOTE(Monmorensi @ 2014 11 23, 14:59)
bet būna, kad ir nesusiprotėja. aš tai ramiai žiūriu į tuos kodų reikalavimus, jei žmogui ramiau, tegu pasiklausia ar paprašo foto, negi gaila.
negaila

Papildyta:
QUOTE(jolipa @ 2014 11 23, 15:31)
ale matai cia kaip, visas detektyvas su nuodugnia ikalciu paieska