Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai originalus ar padirbti 15 tema

Atvyko pagaliau jau rodyti MP, keliu mano darytas purkstuko ir dugno nuotraukas. Sakykite, prasom, jei kas itartino bus, man kvepalai itarimu nesukele.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andorinha: 17 birželio 2014 - 14:06
gal kas žinot.. kiek esu mačius, ant Guerlain 30 ml PP testerių buteliuko apačioj užrašas "Guerlain" būna toks:
user posted image

bet radau ir su tokiu:
user posted image

ar čia viskas ok? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2014 06 17, 19:27)
gal kas žinot.. kiek esu mačius, ant Guerlain 30 ml PP testerių buteliuko apačioj užrašas "Guerlain" būna toks:

Net nezinau, maniskis kaip pirmojoje nuotraukoje, siaudelis jo ipatingai tiesus, tiesiog milimetras i milimetra iki dugno atskaiciuotas ilgis. Jusu ikeltoje antroje nuotraukoje jis tiek per ilgas, kad net banguotas.
Atsakyti
mane konkrečiai dominančio šiaudelis eina tiesiai. bet va tas užrašas, kažkaip neteko tokiu šriftu matyt užrašyto g.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2014 06 17, 19:38)
mane konkrečiai dominančio šiaudelis eina tiesiai. bet va tas užrašas, kažkaip neteko tokiu šriftu matyt užrašyto  g.gif

Ir as tokio dar nemaciau g.gif
Atsakyti
beje, radau net kelis Jicky ir visi būtent su tokiu kitokiu užrašu. gal čia tik ant Jicky taip rašo biggrin.gif

nors kažkaip įdomiai, va dar radau:
user posted image

kažkas nečystai čia biggrin.gif šitie tai tikrai įtartini

nors pvz toks kaip ir normalus atrodo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 17 birželio 2014 - 19:54
QUOTE(Monmorensi @ 2014 06 17, 19:40)

Kaip idomiai su Alegorijomis, atrodo, kad vienos uzrasas net nusitrynes g.gif Kaip braukiau drasiai nagu per savo Samsaros testeri, A raide ir nusibrauke blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2014 06 17, 19:38)
mane konkrečiai dominančio šiaudelis eina tiesiai. bet va tas užrašas, kažkaip neteko tokiu šriftu matyt užrašyto  g.gif

pas mane butent toks-antrasis, originalus 200%.pagamintas 2013m.
turejau ir melynaja valanda, ir nahema, ir mitsouko, ir chamade-bet nepamenu kokie uzrasai ant anu buvo. bet pamenu, kas is manes juos pirko…
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ašara: 17 birželio 2014 - 20:38
QUOTE(andorinha @ 2014 06 17, 21:30)
QUOTE(Monmorensi @ 2014 06 17, 19:40)

Kaip idomiai su Alegorijomis, atrodo, kad vienos uzrasas net nusitrynes g.gif Kaip braukiau drasiai nagu per savo Samsaros testeri, A raide ir nusibrauke blink.gif lotuliukas.gif

man keisčiau, kad jie tokie kreivuliai biggrin.gif net negalvojau, kad alegorijos būna tokiam formate.

Ašaros žinutė nuteikia optimistiškai bigsmile.gif gal viskas gerai su jais.
Atsakyti

apie alegorijas nieko negaliu pasakyt-nemaciau is vis tokiu. o kad kreivas uzrasas-turiu originalu viena Dior kvepalu testeri ant kurio priekinis lipdukas uzklijuotas gerokai i sona.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ašara: 17 birželio 2014 - 20:49
QUOTE(Monmorensi @ 2014 06 17, 20:27)
user posted image

bet radau ir su tokiu:
user posted image

ar čia viskas ok?  g.gif

user posted image
Uzrasas kaip pirmoje, bet siaudelis ir uzsilenkes
Atsakyti
Merginos padėkite prašau, jei kas turite patirties, originalūs čia Dior'ai ar ne?

http://www.manodrabu...se-kainos-149lt

Is anksto dekoju. 4u.gif
Atsakyti