Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai originalus ar padirbti 15 tema

QUOTE(Jurgitamarija @ 2014 12 03, 20:03)
cia ne 100, o 40 ml, dar patikslinu , cia 'J'adore  Essence de Parfum

as tai rasiau apie dior addict, ne apie jadore, del ju nesu tikra, todel noretusi patylet,nors kiek zinau siuju siaudelis nera statmenas i dugna, kaip orginaliosios(turiu omenyje tiesiog jadore edt ar edp ne jokiu l'absolu ar essence) versijos

Papildyta:
QUOTE(Roxetė @ 2014 12 03, 20:22)
Buna ir originaliu su kreivu siaudeliu, esu macius ivairiu tu siaudeliu, nors kvepalai buvo kuo originaliausi, tad ne rodiklis tas siaudelis. reikia ziuret daugiau pozymiu, o labiausiai originaluma nustatyt galima pabandzius kvapa. smile.gif

tai as ta pati ir turejau omenyje
as bent jau dior addict melyno arba dior addict 2 niekada neturejau su tiesiu tiesiu siaudu, o tokiu butielku sunaudojau ne viena
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vile999: 03 gruodžio 2014 - 19:49
Merginos, reikia jusu nuomoniu. Ar buvo ju 90ml.? ir kazkaip nepamenu to sviesaus uzraso ant butelio korpuso. Ar fake cia ? g.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 12 04, 01:35)
Merginos, reikia jusu nuomoniu. Ar buvo ju 90ml.? ir kazkaip nepamenu to sviesaus uzraso ant butelio korpuso. Ar fake cia ?  g.gif

user posted image

Turi buti 100ml.
Atsakyti
Ir as i kompanija. Jau taip nebrangiai nusipirkau, kad turiu paklausti del originalumo. 30ml buteliukas:

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2014 12 04, 13:11)
Ir as i kompanija. Jau taip nebrangiai nusipirkau, kad turiu paklausti del originalumo. 30ml buteliukas:

manau, kad originalus - raritetas, seniena, maža talpa, gražutis dailutis ir t.t. Tiesiog čia ne tas objektas, kad būtų padirbinėjamas, o jeigu būtų, tai jų būtų pilna, deja, nėra. Jeigu kartais nepatinka - kitąmet mielai priglausčiau, kaip tik apie tokį svajoju biggrin.gif. Nebent kvapas miręs, tada ta priežastis pigumo. Ir dar esu pastebėjusi, kad nepermatoma tara nėra mielai perkama iš nepažįstamų be galimybės pačiupinėti, jeigu kvepalai naudoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rusma: 04 gruodžio 2014 - 15:11
ir as kreipsiuos pagalbos 4u.gif

kadangi supratau, kad siaudeliuose visiskai nenusimanau, tai labai prasyciau patarimo, kaip galvojate, ar ne per ilgas cia tas siaudas? toks ir buna? g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2014 12 04, 15:09)
manau, kad originalus - raritetas, seniena, maža talpa, gražutis dailutis ir t.t. Tiesiog čia ne tas objektas, kad būtų padirbinėjamas, o jeigu būtų, tai jų būtų pilna, deja, nėra. Jeigu kartais nepatinka - kitąmet mielai priglausčiau, kaip tik apie tokį svajoju  biggrin.gif. Nebent kvapas miręs, tada ta priežastis pigumo. Ir dar esu pastebėjusi, kad nepermatoma tara nėra mielai perkama iš nepažįstamų be galimybės pačiupinėti, jeigu kvepalai naudoti.

Ne, turinys gyvas, neisivaizduoju, is kur pardavejas ju kruva naujuteliu celofanuotu istrauke, kaip ir Armani juodosios manijos. Deja, sie abu - ne mano skonio kvepalai, taip kad, rusma, greiciausiai kitamet susiderinsime biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2014 12 04, 16:30)
Ne, turinys gyvas, neisivaizduoju, is kur pardavejas ju kruva naujuteliu celofanuotu istrauke, kaip ir Armani juodosios manijos.

valio!!!!!! būtinai derinsim nail.gif
nebe į temą, bet ir man šiemet teko laimės Graikijoje matyti krūvas retenienų, tokių, kur pas mus seniai nėra ir su žiburiu ieškot reikia net interneto platybėse. Skyrelis palamdytų apiplėšytų dėžučių be testerių didelėje parfumerijos/kosmetikos/rūbų parduotuvėje už pusę ar trečdalį buvusios kainos, kas reiškia pigiau grybo... Manau yra užsilikusių laiku neparduotų gėrybių ir kartas nuo karto išlenda į dienos šviesą, kai kažkas užsimano prasivalyt lentynas.
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2014 12 04, 17:30)
Ne, turinys gyvas, neisivaizduoju, is kur pardavejas ju kruva naujuteliu celofanuotu istrauke, kaip ir Armani juodosios manijos. Deja, sie abu - ne mano skonio kvepalai, taip kad, rusma, greiciausiai kitamet susiderinsime  biggrin.gif

Oi, tai jis (pardavejas) gal koki viena turetu ir man to kasmyro... blush2.gif
Atsakyti
[quote=LaimingaMergina,2014 12 04, 01:35]
Merginos, reikia jusu nuomoniu. Ar buvo ju 90ml.? ir kazkaip nepamenu to sviesaus uzraso ant butelio korpuso. Ar fake cia ? g.gif

user posted image

As turejus su tokiu sviesesniu uzrasu, bet 100ml buteliuka

Neturetu but 90. Gal kokia klaida padaryta del kiekio ar dugna matot?
,
Nes turiu testeri ant kurio nera kiekio nurodyta, tik natos ir kodas graviruotas vos iziurimas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vile999: 04 gruodžio 2014 - 22:26
QUOTE(rusma @ 2014 12 04, 16:39)
valio!!!!!! būtinai derinsim  nail.gif

Wow, iki kitu metu kiek cia beliko bigsmile.gif labai smalsu, kas gi laimejo lazybas! Nu bet, Rusma, turite pavydetinai tvirta valia! Visus metus... Vach! doh.gif
Gerb, mamytes, sorry uz OT 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MilGana: 04 gruodžio 2014 - 23:30
QUOTE(mamulioka @ 2014 12 04, 15:30)
ir as kreipsiuos pagalbos  4u.gif

kadangi supratau, kad siaudeliuose visiskai nenusimanau, tai labai prasyciau patarimo, kaip galvojate,  ar ne per ilgas cia tas siaudas? toks ir buna?  g.gif

Tikrai originalis kvepalai, ir šiaudelis toks, Shalimar'ui budingas mirksiukas.gif

Atsakyti