Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai originalus ar padirbti 15 tema

QUOTE(MAMA7411 @ 2015 01 15, 12:10)
Ačiū, merginos. Pardavėjas pažadėjo daugiau foto, koduką, teigia, kad jie vogti...Bet matyt man nebereikia jau daugiau informacijos biggrin.gif  nebenoriu padirbinių schmoll.gif
Nu bet kaip sunku rast tą Coco Madmoiselle pigiau nei parduotuvėj doh.gif

tai zinot, ziurint ka apvoge smile.gif galima firmines parduotuves lentynas apsvarint, o galima ir mano minetos Zosios kioskeli smile.gif na, arba padirbinetoju sandeliuka smile.gif ui koks nedorelis, labai tikeciausi, kad nieks is mergaiciu neuzkibs
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif
kiek čia bus ml maždaug, gal numanote?
user posted image
kita foto
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rosea: 15 sausio 2015 - 14:56
QUOTE(mamulioka @ 2015 01 15, 12:18)
tai zinot, ziurint ka apvoge smile.gif galima firmines parduotuves lentynas apsvarint, o galima ir mano minetos Zosios kioskeli smile.gif na, arba padirbinetoju sandeliuka smile.gif ui koks nedorelis, labai tikeciausi, kad nieks is mergaiciu neuzkibs

Vogti? Nepirkciau, net jei tai butu originaliausias originalas.. Nu bet yra zmoniu-arba fake, arba vogti blink.gif schmoll.gif nenoriu, kad tokie zmones pelnytusi schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2015 01 15, 18:50)
Vogti? Nepirkciau, net jei tai butu originaliausias originalas.. Nu bet yra zmoniu-arba fake, arba vogti blink.gif  schmoll.gif nenoriu, kad tokie zmones pelnytusi schmoll.gif

pritariu. zinodamas, kad perka nesaziningai pardavinejama daikta, pirkejas ir pats prisideda prie nusikaltimo

beeet... jei jau buti tokiems totaliai saziningiems, o ka galvojat apie testeriu pardavinejima? taip pat savotiska apgaule, pardavejai "kala" pinigus is vejo praktiskai, juk pinigu juos gaudami neisleidzia. ka galvojat?
Papildyta:
QUOTE(rosea @ 2015 01 15, 15:47)
Sveikos merginos 4u.gif
kiek čia bus ml maždaug, gal numanote?

kiek cia? 50 ml? sakyciau, siek tiek maziau, negu puse, tai gal kokie 18-20 ml, ale mano akimatis kartais ir paveda blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamulioka: 15 sausio 2015 - 18:14
QUOTE(mamulioka @ 2015 01 15, 18:13)
beeet... jei jau buti tokiems totaliai saziningiems, o ka galvojat apie testeriu pardavinejima? taip pat savotiska apgaule, pardavejai "kala" pinigus is vejo praktiskai, juk pinigu juos gaudami neisleidzia. ka galvojat?

Negauna nemokamai schmoll.gif

Nebent kalbat apie parduotuvių darbuotojas, kurios vagia testerius ir paskui parduoda.
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 01 15, 19:18)

Nebent kalbat apie parduotuvių darbuotojas, kurios vagia testerius ir paskui parduoda.

negauna nemokamai? nezinojau tada, soriukas... g.gif
na bet yra pardaveju, kurios nuolat pardavineja dazniausiai tik vienetinius testerius. galima tik speliot, is kur juos ima, galvociau, kad nesaziningu budu gauna
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamulioka: 15 sausio 2015 - 18:24
QUOTE(RitaRazi @ 2015 01 15, 18:50)
Vogti? Nepirkciau, net jei tai butu originaliausias originalas.. Nu bet yra zmoniu-arba fake, arba vogti blink.gif  schmoll.gif nenoriu, kad tokie zmones pelnytusi schmoll.gif

drinks_cheers.gif Ir slykstu butu i toki daikta ziuret ,brrrrr... Suterstas kazkoks ..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jottauute: 15 sausio 2015 - 18:30
QUOTE(mamulioka @ 2015 01 15, 19:13)
pritariu. zinodamas, kad perka nesaziningai pardavinejama daikta, pirkejas ir pats prisideda prie nusikaltimo

Papildyta:

kiek cia? 50 ml? sakyciau, siek tiek maziau, negu puse, tai gal kokie 18-20 ml, ale mano akimatis kartais ir paveda  blush2.gif

ne, čia iš 75 ml, tai kokie 25 ml bus?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamulioka @ 2015 01 15, 18:22)
negauna nemokamai? nezinojau tada, soriukas...  g.gif
na bet yra pardaveju, kurios nuolat pardavineja dazniausiai tik vienetinius testerius. galima tik speliot, is kur juos ima, galvociau, kad nesaziningu budu gauna

Gali būti, kad ebay gaudo, perperka už mažą kainą. Nors tikiu, kad būna atvejų, kai ir vogtus parduoda. Ypač, kai iš kitų temų žinai, jog dirba konsultante kvepalų parduotuvėje ar pan. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 01 15, 19:18)

as girdejus, kad pardavejos gauna zymiai pigiau isigyt testerius.
o, kad parduoda kazkiek uzsideje nieko nematau blogo tokioj situacijoj.
cia vien SM koks biznis klesti, kaip siulo juokinga kaina, issipraso, kad labai nori, pinigeliu neturi , o paskui dakalineja uz visai kitas sumas
Papildyta:
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 01 13, 21:57)
Atrodo originalūs. Bet kad kvepalų kokybė geresnė nei LT parduodamų, tai netikėkit biggrin.gif Visur tie kvepalai vienodi, jei originalūs.

o man itartinas pasirode tas coco mademoiselle's dugnas, na nebent, kad tolima foto ir taip vaizdas lauziamas.
kazkaip edp variantus man lengviausia is dugno nustatyt, jis toks islentas foto sitoj gerai skitumas matosi, kampuciuose paplonejimai, reiks labiau pasinagrinet edt varianta, nes kazkaip nelabai demesi kada ir atkreipus
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vile999: 15 sausio 2015 - 19:28
QUOTE(vile999 @ 2015 01 15, 19:26)
cia vien SM koks biznis klesti, kaip siulo juokinga kaina, issipraso, kad labai nori, pinigeliu neturi , o paskui dakalineja uz visai kitas sumas
Papildyta:
o man itartinas pasirode tas coco mademoiselle's dugnas, na nebent, kad tolima foto ir taip vaizdas lauziamas.
kazkaip edp variantus man lengviausia is dugno nustatyt, jis toks islentas foto sitoj gerai skitumas matosi, kampuciuose paplonejimai, reiks labiau pasinagrinet edt varianta, nes kazkaip nelabai demesi kada ir atkreipus
user posted image

Nežinau dėl nusipirkimo pigiau, nieko neteigiu smile.gif Dėl to nieko blogo ir aš nemanyčiau.

Ten aš apie EDT rašiau. Kur anksčiau klausė apie EDP, tai nusprendėm, kad neoriginalūs.
Atsakyti
QUOTE(rosea @ 2015 01 15, 19:35)
ne, čia iš 75 ml, tai kokie 25 ml bus?smile.gif

na ir misle cia uzdavet biggrin.gif as ko gero irgi sakyciau, kokie 25 rolleyes.gif
QUOTE(vile999 @ 2015 01 15, 20:26)

aaa, na jeigu vis delto kazkiek uz juos sumokama ir prasoma su antkainiu, tai tada ne taip abidnai smile.gif nors cia jau aisku niekad nebusi garantuotas, ar tikrai nenugvelbe to testerio darbo metu. ai, bendrai koks skirtumas, giliau i miska, daugiau malku. akivaizdziai ir tiesmukiskai pristatomus kaip vogtus ir as agituociau nepirkt 4u.gif
Atsakyti