Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai originalus ar padirbti 15 tema

Sveikos merginos 4u.gif Tarkit savo žodį feikas ar originalas ? Aš mastau , kad fake blush2.gif

http://www.vinted.lt...a-vie-est-belle

Atsakyti
QUOTE(Gaivuma @ 2015 01 28, 22:19)
Sveikos merginos  4u.gif  Tarkit savo žodį feikas ar originalas ? Aš mastau , kad fake  blush2.gif

Gerai mastote 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaivuma @ 2015 01 29, 00:19)
Sveikos merginos  4u.gif  Tarkit savo žodį feikas ar originalas ? Aš mastau , kad fake  blush2.gif

Nesu žinovė, bet turiu tokius pat. Kaspinėlis pas mane daug dailesnis, pritvirtintas be jokių laisvumų ax.gif Vien tai verčia abejoti mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaivuma @ 2015 01 29, 00:19)

Fake
Atsakyti
Dėkui mergaitės 4u.gif
Atsakyti
Nusipirkau Cinema, prisiskaicius geru atsiliepimu. Tikejausi kazko tokio, bet siek tiek nusivyliau, labai paprasti jie, kvapas ilgai nesilaiko. patikrinus koda raso , kad tikri. Siaudelis tiesus ,siek tiek apacioj pasvires. Buteliukas irgi mano akim geras, su auksinem raidem . Dugnas storas.Kur dar ziuret? Kaip suzinot kelintu metu, pagal koda nesuprantu 3 365440 258938. Buvau kristianoj pasitikrint kvapa, sake neturi ,nes nebegamina.

Kiti Dior eau Fraiche 3 348901 073530 bar kodas, o virs jo kodas F005224209 . kada pagaminti?
Ar tik trys metai kvepalu garantija? Sugenda po to?
Naujoke geru kvepalu pirkime, dometis neseniai pradejau. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(airise @ 2015 01 30, 13:01)
Nusipirkau Cinema, prisiskaicius geru atsiliepimu.  Tikejausi kazko tokio, bet siek tiek nusivyliau, labai paprasti jie, kvapas ilgai nesilaiko. patikrinus koda raso , kad tikri. Siaudelis tiesus ,siek tiek apacioj pasvires. Buteliukas irgi mano akim geras, su auksinem raidem . Dugnas storas.Kur dar ziuret? Kaip suzinot kelintu metu, pagal koda nesuprantu 3 365440 258938. Buvau kristianoj pasitikrint kvapa, sake neturi ,nes nebegamina.

Kiti Dior eau Fraiche 3 348901 073530 bar kodas, o virs jo kodas F005224209 . kada pagaminti?

Tai įdėkit nuotraukas, nes tie kodai nieko nesako.
Atsakyti
QUOTE(airise @ 2015 01 30, 12:01)
Nusipirkau Cinema, prisiskaicius geru atsiliepimu.  Tikejausi kazko tokio, bet siek tiek nusivyliau, labai paprasti jie, kvapas ilgai nesilaiko. patikrinus koda raso , kad tikri. Siaudelis tiesus ,siek tiek apacioj pasvires. Buteliukas irgi mano akim geras, su auksinem raidem . Dugnas storas.Kur dar ziuret? Kaip suzinot kelintu metu, pagal koda nesuprantu 3 365440 258938. Buvau kristianoj pasitikrint kvapa, sake neturi ,nes nebegamina.

Cinema tikrai per tris metus nesugenda. Na nebent butu visus tuos tris metus sauleje ant palanges galbut laike. Pati ne vienus metus si kvapa naudojau.
Jei kvepalai tinkamai laikomi, jiems nieko blogo neatsitinka po triju metu. Ispardavykloje kaip tik daznai mamos iesko seno leidimo kvapu. ( beabejo neturiu omenyje itin senu kvepalu). Kas dazniau nutinka, tai kai kurie pakeicia spalva.
Atsakyti

user posted image
user posted image
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airise: 30 sausio 2015 - 19:18
Abu atrodo originalūs.
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 01 30, 21:47)
Abu atrodo originalūs.

Pritariu.
Atsakyti