QUOTE(ruta_zalia @ 2014 06 25, 07:27)
Matau kalbat apie laiptus, cia aisku mane vel suvartysite, bet kadangi mansarda pas mus nenuplanuota, tai kol nebus viskas priduota ir pagaliau neatsiras poreikis ja irengineti, mes statysim tuos istraukiamus laiptus su apsiltintu dangciu. Jau nusiziurejome per paroda firma is kurios uzsakinesime. O veliau matysim, reikia mums ta mansarda irengineti ar ne, bet lubos atrodys tvarkingai, anga bus paruosta, taigi bet kada galesim normalius laiptus statytis.
O aš kaip tik norėjau siūlyti tiem, kas neplanuoja iškarto įsirenginėti mansardos, pasidaryti mobilius laiptelius. Mes kaip tik parodojoje taip pat matėme juos, ir dar lankstinukus pasiėmėm

Pačiai pradžiai tai geras reikalas! Senukuose nuo 219 Lt kainuoja, o Pigu nuo 330 Lt.
O jeigu nuspręstumėte, kad Jums mansardos nebereikia, tai kuo puikiausiai ir liks mobilūs laiptukai
Aš tai UŽ!
O va kas liečia sraigtinius laiptus, tai taip, pats opiausias reikalas ir yra nepatogumas nunešti/užnešti didesnius daiktus

Tačiau jeigu pakankamai plačius laiptus daryti ir su didesne anga, tai turėtų tilpti.. Na šiandien keliausiu dar pas vieną architektą, tai pakalbėsiu apie tai.
Papildyta:
QUOTE(sena pažįstama @ 2014 06 25, 06:12)
Pas mane bus va tokie, kur ketvirtoj nuotraukoj

Matot, jie tiesiog isnyksta bendram kolorite, nekrenta i akis
O irengti lovas po laiptais, tai

Tai jau geriau drabuzines ir wc
Paziurejau sraigtiniu laiptu kainas, tai pigiausios-apie 2000lt.
Kažkodėl taip ir įsivaizdavau, kad kažkas panašaus į šiuos

Pirksite jau padarytus ar gaminsitės?