Įkraunama...
Įkraunama...

Namai iki 80 m2 - maži, bet neprasti!

QUOTE(sena pažįstama @ 2014 06 24, 19:19)
Siaip tai tos uzpiltos pelkes pazymetos topo nuotraukose blush2.gif Pas mus yra pelketa vieta(pirti norejome statyti), tai i toponuotrauka architektas tik uzmete aki ir sako-pamirskit apie pirti, ten pelke. Nepatikejom, pakasejom-akurat, iskasus metro gylio duobe, eme slapiuoti krastai.

nemanau kad stambiem NT vertelgom fromuojantiem didelius sklypu kvartalus yra poblema pradangint uzkasta bala, ne melioracija, ar eletros tinklai, kuriu nepaslepsi ir reikia derint ruosiant topke. atejo geodezininkai, sumatavo, supaise pagal fakta ir tiek ziniu. nors nebutinai ir bala, gilesne iduba uzvers belekuo ir ziurek pamatu kaina soktels kokius 2x, nes teks ilgus polius iki stabilaus grunto varyt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madwifi: 24 birželio 2014 - 19:44
QUOTE(sena pažįstama @ 2014 06 24, 20:19)
Sraigtiniai. Taupysiu pirmo auksto plota.

O pas juos kaimynus, kur sakiau, jog teisesi su statybine bendrove, irengti sraigtiniai laiptai, jie tokie grakstus, taip tinka prie provanso stiliaus vidines apdailos ir baldu, kad tiesiog isnyksta bendram kolorite. Ir ploto atima gal tik 1,5kv drinks_cheers.gif

O kiek maždaug kainuoja sraigtiniai laiptai? g.gif Paprasti, tvirti, be pribumbasų?
Kažkaip net negalvojau apie tokius unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 12121212: 24 birželio 2014 - 20:21
QUOTE(12121212 @ 2014 06 24, 20:20)
O kiek maždaug kainuoja sraigtiniai laiptai?  g.gif Paprasti, tvirti, be pribumbasų?
Kažkaip net negalvojau apie tokius  unsure.gif

Va dėl kainų ir man įdomu, tiesa pasakius dar nespėjau pasidomėti koks kainų skirtumas tarp sraigtinių ir paprastų laiptų g.gif

O sraigtinių laiptų variantų yra tikrai labai daug, ir idėjų gražių, bei funkcionalių thumbup.gif
Atsakyti
Štai dar idėjų, aišku kai kurie laiptai gal ir per dideli mažiems namukams, tačiau idėjų galima pasisemti bei pritaikyti ir mūsų mažyliams!
Atsakyti
QUOTE(SviesatamsojE @ 2014 06 24, 22:52)
Štai dar idėjų, aišku kai kurie laiptai gal ir per dideli mažiems namukams, tačiau idėjų galima pasisemti bei pritaikyti ir mūsų mažyliams!

Pas mane bus va tokie, kur ketvirtoj nuotraukoj drinks_cheers.gif Matot, jie tiesiog isnyksta bendram kolorite, nekrenta i akis thumbup.gif
O irengti lovas po laiptais, tai doh.gif Tai jau geriau drabuzines ir wc blush2.gif
Paziurejau sraigtiniu laiptu kainas, tai pigiausios-apie 2000lt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sena pažįstama: 25 birželio 2014 - 06:16
Kažkada skaičiau, kad sraigtinių laiptų didžiausias minusas, kad jais negalima užnešti didesnių daiktų. Tad arba laiptus reikės statyti didesnius daiktus suklėlus į 2a, arba reikės kelti per langus. Antruoju atveju langai turi būti nemaži smile.gif
Atsakyti
QUOTE(12121212 @ 2014 06 25, 07:39)
Kažkada skaičiau, kad sraigtinių laiptų didžiausias minusas, kad jais negalima užnešti didesnių daiktų. Tad arba laiptus reikės statyti didesnius daiktus suklėlus į 2a, arba reikės kelti per langus. Antruoju atveju langai turi būti nemaži smile.gif

Tas yra tiesa drinks_cheers.gif Vienok, jei antrame aukste bus tik miegama zona ir naudojami nauji baldai, kurie buna supakuoti i dezes, tai uznesti nebus problemu drinks_cheers.gif Vieno architekto komentara paskaiciau apie sraigtinius laiptus, tai turi buti L raides forma lubose anga, 2X1 ispjovimas. Tai net istisinis lovos ciuzinys 2X2 tilps thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(madwifi @ 2014 06 24, 20:15)
isivaizduokit kad sklypus pries pardavima palygino, kad geriau parsiduotu ir uzpyle duobeje esancia pelke, kurio dugno net grunto tyreju graztas nesiekia smile.gif pas kaimyna viskas ok, o pas jusu sklypas tos pelkes vidury.  gali ir 60k pamatams neuztekt.

Tiesiog negaliu isivaizduoti tokio dalyko, nes pvz. as sklypa rinkausi is zinomu vietoviu ir is tiesioginio pardavejo, ne is NT "perekupu" Jeigu matau 10 metu nesienauta pieva, tai apie kokia uzpilta pelke galima kalbeti g.gif Salimais, kur gimiau ir augau tikrai yra uzpiltu pelkiu, vieta gal ir nebloga, bet va tos pelkes ir buve kariniai poligonai mane, kaip vietine gyventoja tikrai baide, todel tokios vietos ne neziurejome. Bet zmones perka, statosi ir kuriasi ax.gif

Matau kalbat apie laiptus, cia aisku mane vel suvartysite, bet kadangi mansarda pas mus nenuplanuota, tai kol nebus viskas priduota ir pagaliau neatsiras poreikis ja irengineti, mes statysim tuos istraukiamus laiptus su apsiltintu dangciu. Jau nusiziurejome per paroda firma is kurios uzsakinesime. O veliau matysim, reikia mums ta mansarda irengineti ar ne, bet lubos atrodys tvarkingai, anga bus paruosta, taigi bet kada galesim normalius laiptus statytis.
Atsakyti
QUOTE(ruta_zalia @ 2014 06 25, 07:27)
Matau kalbat apie laiptus, cia aisku mane vel suvartysite, bet kadangi mansarda pas mus nenuplanuota, tai kol nebus viskas priduota ir pagaliau neatsiras poreikis ja irengineti, mes statysim tuos istraukiamus laiptus su apsiltintu dangciu. Jau nusiziurejome per paroda firma is kurios uzsakinesime. O veliau matysim, reikia mums ta mansarda irengineti ar ne, bet lubos atrodys tvarkingai, anga bus paruosta, taigi bet  kada galesim normalius laiptus statytis.

O aš kaip tik norėjau siūlyti tiem, kas neplanuoja iškarto įsirenginėti mansardos, pasidaryti mobilius laiptelius. Mes kaip tik parodojoje taip pat matėme juos, ir dar lankstinukus pasiėmėm thumbup.gif Pačiai pradžiai tai geras reikalas! Senukuose nuo 219 Lt kainuoja, o Pigu nuo 330 Lt.
O jeigu nuspręstumėte, kad Jums mansardos nebereikia, tai kuo puikiausiai ir liks mobilūs laiptukai drinks_cheers.gif
Aš tai UŽ!
O va kas liečia sraigtinius laiptus, tai taip, pats opiausias reikalas ir yra nepatogumas nunešti/užnešti didesnius daiktus doh.gif Tačiau jeigu pakankamai plačius laiptus daryti ir su didesne anga, tai turėtų tilpti.. Na šiandien keliausiu dar pas vieną architektą, tai pakalbėsiu apie tai.
Papildyta:
QUOTE(sena pažįstama @ 2014 06 25, 06:12)
Pas mane bus va tokie, kur ketvirtoj nuotraukoj drinks_cheers.gif Matot, jie tiesiog isnyksta bendram kolorite, nekrenta i akis thumbup.gif
O irengti lovas po laiptais, tai doh.gif Tai jau geriau drabuzines ir wc blush2.gif
Paziurejau sraigtiniu laiptu kainas, tai pigiausios-apie 2000lt.

Kažkodėl taip ir įsivaizdavau, kad kažkas panašaus į šiuos thumbup.gif Pirksite jau padarytus ar gaminsitės?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SviesatamsojE: 25 birželio 2014 - 09:24
QUOTE(SviesatamsojE @ 2014 06 25, 10:24)
O aš kaip tik norėjau siūlyti tiem, kas neplanuoja iškarto įsirenginėti mansardos, pasidaryti mobilius laiptelius. Mes kaip tik parodojoje taip pat matėme juos, ir dar lankstinukus pasiėmėm  thumbup.gif  Pačiai pradžiai tai geras reikalas! Senukuose nuo 219 Lt kainuoja, o Pigu nuo 330 Lt.

Man tie laiptai gana graziai atrodo, bet ne Senuku. Ten labai paprasti, aisku atitinkama kaina. Mes norime truputi rimtesnio varianto, tie kur matem parodoj, tai net ir tureklus turi, sandarias tarpines.
Atsakyti
as planuoji laiptus kaip ikejos kataloge 112 psl
http://onlinecatalog...IKEA_Catalogue/

Tik ne virtuve bus, o sekcija, ar kazkas panasaus
paciu laiptu nebus, viskas is baldu
Atsakyti
Norejot mano namo projekto, pasiziurejau, kad ten su mano pavarde, tai nedesiu, o karpyti kompiuteriu nemoku blush2.gif
Bet radau panasu i savo namo mazylio projekta. thumbup.gif Skiriames tik tuom, kad terasa ne sone, o ten, kur fasadiniai langai.
http://www.namuplana..._ARCH1/Martynas
Atkreipkite demesi i langus, esancius mansardiniame aukste mirksiukas.gif Va tas chrestomatinis atvejas, kada mansarda nesiskaiciuoja i plota, o pridavus nama, bus galima be problemu isirengti miegamaja, bent jau dvieju kambariu zona drinks_cheers.gif
Atsakyti