Įkraunama...
Įkraunama...

Namai iki 80 m2 - maži, bet neprasti!

kas dėl laiptu manau betkuriame projekte galima jiems rasti vietos, tik reikia parinkti atinkama forma.
Atsakyti
QUOTE(Liveris @ 2014 12 15, 18:40)
o čia dar vienas tik be baldu
user posted image

Gal ir nieko variantas... Sesuo nori statytis sode namelį, kad sugrįžus atostogų turėtu kur apsistoti. Bet šitas kaip suprantu didesnis nei 80 m2...?
Atsakyti
QUOTE(Liepsnele111 @ 2014 12 20, 15:17)
Gal ir nieko variantas... Sesuo nori statytis sode namelį, kad sugrįžus atostogų turėtu kur apsistoti. Bet šitas kaip suprantu didesnis nei 80 m2...?

surašytos kiekvienos patalpos kvadratūros, plotas 77,75 kv. Ta patalpa po kaire iš tambūro, katilinė-sandėliukas.
Patalpų plotas skaičiuojamas tik vidinis plotas o ne išorinis.
Pavasarį pradėsiu ruošti pamatus ir kelti sienas. Būtent tokio projekto.
3d:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liveris: 28 gruodžio 2014 - 17:55
QUOTE(Liveris @ 2014 12 28, 18:47)
surašytos kiekvienos patalpos kvadratūros, plotas 77,75 kv. Ta patalpa po kaire iš tambūro, katilinė-sandėliukas.
Patalpų plotas skaičiuojamas tik vidinis plotas o ne išorinis.
Pavasarį pradėsiu ruošti pamatus ir kelti sienas. Būtent tokio projekto.
3d:
user posted image

Liveri ar Jūs pats pasidarėte šį 3D maketuką? Labai švariai ir aiškiai vaizdas atrodo. Norėčiau ir aš daugiau pasidaryti tokių namo maketukų blush2.gif Sakau, gal pačiai pavyktų smile.gif
Atsakyti
http://www.sweethome3d.com/ - berods su šita čia ir daryta. Baisingai paprasta programėlė, bet tikrai padeda susigaudyti erdvėse bent kažkiek.
Atsakyti
QUOTE(gediminas_ @ 2015 01 03, 14:44)
http://www.sweethome3d.com/ - berods su šita čia ir daryta. Baisingai paprasta programėlė, bet tikrai padeda susigaudyti erdvėse bent kažkiek.

Dėkoju thumbup.gif
Atsakyti
jo viskas daryta butent su ta programa, man ji ir labai patiko viskas paprasta pasirenki ką nori, baldus kokie tinka pasikoreguoji matmemis ir t.t. + 3D funkcija.
Atsakyti
QUOTE(Liveris @ 2015 01 04, 17:55)
jo viskas daryta butent su ta programa, man ji ir labai patiko viskas paprasta pasirenki ką nori, baldus kokie tinka pasikoreguoji matmemis ir t.t. + 3D funkcija.

Liveri, man ši programėlė atradimas drinks_cheers.gif Vakar nuo pietų iki 3 nakties dirbau thumbup.gif Bet rezultatu esu begalo patenkinta!!! Susidėliojau visas sienas, baldus pagal realius matmenis, kurie turimi. Labai puikiai leidžia ši programėlė susidėlioti prieš perkant kažkokį baldą, dar neturint namo (ką mes darysime). Taip pat tam tikrus sprendimus atlikti dar nepastačius namo. Na man tai labai labai gelbėja! O kai dar 3D video pasidarai ir gali vaikščioti po savo būsimą namą, net savo ūgį pasidarius, tai tas jausmas kažkas tokio! wub.gif

Be to vieną techninį namo sprendimą keisime, t.y. įėjimo duris į tualetą. Programėlė parodė, kad patogiau vis dėlto bus durys paslėptos iš laiptų pusės, o mūsų galutiniame variante durys buvo tiesiai iš svetainės ir vienoje sienoje jos gavosi net dvejosi - į sandėliuką po laiptais ir vonią. Nusprendėme šį sprendimą pakeisti.

Štai mano naktiniai kūriniai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta_zalia @ 2014 12 15, 12:35)
Aciu uz sveikinimus  bigsmile.gif Zmogus planuoja,o Dievulis juokiasi  ax.gif  Kai prasides statybos daugelis planu bus pakeisti arba atideti ateiciai, pamatysite. Bent jau pas mus taip buvo. Aisku man gerai, kai vyras dirba prie apdailos, pas turtingus zmones yra remontus dares tai daug ideju pasiule, lengva buvo su spalvomis zaisti. O siaip praktiskai viska derinome ateje i parduotuve, zinodami kiek kokiam elementui galim isleisti ir is esamu variantu rinkomes, per daug nesiblaskeme tarp spalvu,na gal vaiko kambari toki ryskesni dareme. Virtuveje sugebejome prikelti po gaisro likusi virtuvini komplekta antram gyvenimui, nes siuo metu visai nenorejome ismesti dideles sumos baldams, tai teko tik gerai pasukti galvas ir pasidelioti spinteles, bei isigyti pagyvinanti stalvirsi, netgi iranga vyras imontavo. Na zodziu pas mus ekonomine statyba  ax.gif

ruta_zalia tikra tiesa, esu ir tam pasiruošusi, kad daug kas keisis dirbant vietoje ir tuo metu smile.gif Tik kuo daugiau pasiruošiu, tuo mažiau streso apturėsiu.. Tikiuosi lotuliukas.gif Bet minimaliai sumažinsiu jį doh.gif
O dabar kibau vėl į darbus. Keleta įdėjų pasirinkau, galiu pasidalinti, įdomios Jūsų nuomonės būtų. Kadangi mes kaip ir ruta_zalia su vyru, stengsimės kuo labiau taupyti kur tikrai galima, tai vis mąstau kur ką kaip apeiti, kad nereiktų tūkstančių mokėti, kai negalėsiu dar to daryti smile.gif

Dvi "skausmingiausios" (piniginių atžvilgiu) vietos name - drabužinė ir virtuvė.

DRABUŽINĖ
Kadangi pas mus kambariuose ir tambūre sieninių spintų nebus, viskas bus dedama drabužinėje (6,6 kv.m.). Tai vis mąstau ir ieškau idėjų, kaip pigiau apsisukti, nes kas iš draugų įsirenginėjo drabužines, tai kainavo ojojojoj kiek.... doh.gif Tai va mes turėsime dvi sienas drabužinei. Vienoje sienoje darysime lentynas be jokių durų, kitoje sienoje vien kabančiams drabužiam skersinius, virš jų bus lentynos iki lubų retai naudojamiems daigtams.

VIRTUVĖ

Planuojame nedaryti viršutinių spintelių, o vietoje jų kabinsime paprastas lentynas (biriems produktams, prieskoniams, kasdienai naudojamus puodelius, receptų knygas , gėlytes ir t.t.). Ir tik po jomis, palei vieną ilgą sieną bus šaldytuvas, kriauklė, indų plovimo mašina, dujinė, spintelės su stalviršiu. Taip pat bus atskiras darbastalis, kuriame bus įrengta spintelė su lentynomis.
Dar radau keleta idėjų (kurios nepatinka mano vyrui lotuliukas.gif ), kad vietomis, galima virtuvės baldų dureles keisti užuolaidėlėm. Čia aišku reikėtų rinktis kokybišką audinį, atsparų skysčiams ir pan.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ŠviesaTamsoje: 04 sausio 2015 - 22:53
QUOTE(ŠviesaTamsoje @ 2015 01 04, 22:43)

Planuojame nedaryti viršutinių spintelių, o vietoje jų kabinsime paprastas lentynas (biriems produktams, prieskoniams, kasdienai naudojamus puodelius, receptų knygas , gėlytes ir t.t.). Ir tik po jomis, palei vieną ilgą sieną bus šaldytuvas, kriauklė, indų plovimo mašina, dujinė, spintelės su stalviršiu. Taip pat bus atskiras darbastalis, kuriame bus įrengta spintelė su lentynomis.
Dar radau keleta idėjų (kurios nepatinka mano vyrui  lotuliukas.gif ), kad vietomis, galima virtuvės baldų dureles keisti užuolaidėlėm. Čia aišku reikėtų rinktis kokybišką audinį, atsparų skysčiams ir pan.

gera ideja del virsutiniu spinteliu nekabinimo - juk man rodos pas jus ir sandeliukas salia virtuves? maza virtuve daug erdvesne atrodys, o ir sutaupysit.
beje, ideja esu macius (kuri jusu vyrui tikrai nepatiks biggrin.gif ) - apatiniu virtuves spinteliu pertvaros ismurytos is sendintu plytu, vietoj dureliu pakabintos uzuolaideles. maciau vienam brangiam kotedze taip padaryta Sauleteky, deja, nebera pardavimo skelbimo jau jo. labai graziai atrode. cia kazkas panasaus, bet ten buvo stilingiau: cia yra to kotedzo video , bet kaip tycia, nera virtuves is arti. siek tiek tik 0:53 s tolumoj matosi, kad ismuryta prie saldytuvo pertvara. o audinys nebutinai atsparus vandeniui, puikiai tiktu ir linas pvz. ziurint koks stilius namie (o praktiskumo prasme tai viskas ok, nes sodyboj yra, ir jokiu problemu). cia va dar pvz. bet cia jau visai rustic stilius
Atsakyti
QUOTE(Pegoti @ 2015 01 05, 10:46)
gera ideja del virsutiniu spinteliu nekabinimo - juk man rodos pas jus ir sandeliukas salia virtuves? maza virtuve daug erdvesne atrodys, o ir sutaupysit.
beje, ideja esu macius (kuri jusu vyrui tikrai nepatiks  biggrin.gif ) - apatiniu virtuves spinteliu pertvaros ismurytos is sendintu plytu, vietoj dureliu pakabintos uzuolaideles. maciau vienam brangiam kotedze taip padaryta Sauleteky, deja, nebera pardavimo skelbimo jau jo. labai graziai atrode. cia kazkas panasaus, bet ten buvo stilingiau: cia yra to kotedzo video , bet kaip tycia, nera virtuves is arti. siek tiek tik 0:53 s tolumoj matosi, kad ismuryta prie saldytuvo pertvara. o audinys nebutinai atsparus vandeniui, puikiai tiktu ir linas pvz. ziurint koks stilius namie (o praktiskumo prasme tai viskas ok, nes sodyboj yra, ir jokiu problemu). cia va dar pvz. bet cia jau visai rustic stilius

thumbup.gif drinks_cheers.gif Mano vyrui tai labai nepatiks, bet vat kaip man patiko!!!!!!! Mūrijant plytas, galima būtų iškart tarp jų dėti plokšteles ant kurių lentynos dėtųsi. Tada beliktų stalviršio gero, į kurį ketiname tikrai investuoti ir negailėti, nes gaminame tikrai nemažai smile.gif O darbastalyje galima būtų padaryti stalčius, nes darbastalis mūsų bus stumdomas, prireikus. Visur kitur bus lentynos.

Kažkodėl man nebeleidžia įkelti nuotraukų, ar čia limitai kokie atsirado, nesuprantu... doh.gif g.gif Norėjau parodyti, ką esu radusi.. Koliažus padariau ir nebeleidžia įkelti... gun_bandana.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ŠviesaTamsoje: 05 sausio 2015 - 14:49
QUOTE(gediminas_ @ 2015 01 03, 13:44)

Gal galit man padet? blush2.gif
nu niekaip nemoku is tos programeles ikelti i foruma kaip paveiksliuka? doh.gif doh.gif kaip reikia daryt, nes noriu patarimu del isplanavimo.
aciu uz pagalba
Atsakyti