QUOTE(ruta_zalia @ 2014 06 20, 11:51)
Konkreciai musu projektas yra tikrai derintas su visomis reikiamomis istaigomis: Lesto, Kauno vandenys, Teo, Gatviu apsvietimas ir t.t. Statinys 79 kv. Musu statinys yra vieno buto II grupes, nezinau ar verta toliau diskutuoti, tiesiog zinau ka turiu susegusi byloje ir kokie parasai visur figuruoja. Neisradinejam dviracio bet darom viska pagal istatymus, kad galeciau tvarkingai uzdeklaruoti savo statini ir registruotis gyventi. Kadangi seimoje ne pirmos statybos, tai manau, kad patirties siek tiek yra
Beje statybos vyksta gyvenvieteje su pilna infrastuktura, ne kazkokioj laukymej. Pries pradedant projektuoti pasidarai topo nuotrauka ir kieno tik tinklai gatveje eina, tu istaigu reikia suderinimo.

Aš tikrai nesakau, kad Jūs išsigalvojate. Tačiau ir namui iki 80 kv.m., norint, galima išsiimti statybų leidimą, o ne gauti derinimą su raj. architektu. Čia jau kaip kam patogiau.
O dėl šios vietos Pries pradedant projektuoti pasidarai topo nuotrauka ir kieno tik tinklai gatveje eina, tu istaigu reikia suderinimo., tai taip išeina jeigu dabar aš pasidarau topo nuotrauką, kurioje nėra jokių inžinerinių tinklų ir darausi pagal šią nuotrauką projektą, einu jį tvirtinti pas raj. architektą ir tokiu atveju man nereikia jokių inžinerinių projektų? Nes mūsų kvartale jie bus atvesti tik pavasarį ir šiuo metu tikrai neatsispindės topo nuotraukoje.