Įkraunama...
Įkraunama...

Kelintą valandą renkasi svečiai

kelinta valanda jus kvieciate svecius. g.gif
na mes tai kvieten 12-13, nes 14,50 jau turejom buti metrikacijoj.
bet va patys esam i vestuves kvieciami,kadanga atsisakem but liudininkais,tai mus kviecia tik apie 20 val. aceit i baliu. tai mastom , kad nelabai verta vaziuoti.

idomu ar dar kas taip svecius kvieciat?o gal kas sitaip kviesti esat buve?
Atsakyti
QUOTE(pesimiste @ 2006 06 27, 09:19)
bet va patys esam i vestuves kvieciami,kadanga atsisakem but liudininkais,tai mus kviecia tik apie 20 val. aceit i baliu. tai mastom , kad nelabai verta vaziuoti.

blink.gif kodėl sakai, kad nelabai verta važiuoti?
Atsakyti
QUOTE(pupa@ @ 2006 06 27, 10:40)
blink.gif kodėl sakai, kad nelabai verta važiuoti?

tai kad rimtai nelabai. 2,5 valandos vaziot tam kad pavakarieniautum ir kazko isgertum,o ryte vel toki kelia atgal. g.gif o vistik ir benzinas deginas ir kazka puostis reikia,o tai kainuoja.
Atsakyti
QUOTE(pesimiste @ 2006 06 27, 09:19)

O kodel jus taip anksti kvieciat? g.gif Norit kad sveciai su jumis visur vazinetu? g.gif Kada prasides pas jus "balius" jau kavineje?

Mes tai 14 val tuokiames baznycioje, tie kurie gyvena tam paciam mieste tai ateis i baznycia. O kiti atvaziuos tik 18.30 val. o pats "balius" prasides 20val.(tiksliau pirmas uzsedimas) mirksiukas.gif
Atsakyti
tai juk jei atsisakei buti liudininke, tai jie linksminsis su pulku, o visi kiti sveciai atvaziuos tik i baliu jaunuju pasveikinti. manau tai normalu, mes svecius kvietem 18 val i baliu, o visa diena su mumis vazinesis tik tevai ir pulkas. tai jei tave pakviestu 12 ar dar kelinta valanda ka tu veiktumei ten, juk jaunieji tai su pulku duosis, o jus ka sedesit ir ju lauksit. man atrodo taip, gal ka ne taip supratau?
Atsakyti
QUOTE(hamid @ 2006 06 27, 10:48)
O kodel jus taip anksti kvieciat? g.gif Norit kad sveciai su jumis visur vazinetu? g.gif  Kada prasides pas jus "balius" jau kavineje?

Mes tai 14 val tuokiames baznycioje, tie kurie gyvena tam paciam mieste tai ateis i baznycia. O kiti atvaziuos tik 18.30 val. o pats "balius" prasides 20val.(tiksliau pirmas uzsedimas) mirksiukas.gif

QUOTE(sonatos @ 2006 06 27, 10:50)
tai juk jei atsisakei buti liudininke, tai jie linksminsis su pulku, o visi kiti sveciai atvaziuos tik i baliu jaunuju pasveikinti. manau tai normalu, mes svecius kvietem 18 val i baliu, o visa diena su mumis vazinesis tik tevai ir pulkas. tai jei tave pakviestu 12 ar dar kelinta valanda ka tu veiktumei ten, juk jaunieji tai su pulku duosis, o jus ka sedesit ir ju lauksit. man atrodo taip, gal ka ne taip supratau?

mes kvietem tik ant pietu,nes patys pavakare i palanga isvaziavom.tai visi susirinko,pasveikino,tevai palaimino, sveciai islydejo ir isvaziavom,kol musu nebuvo jie persirenginejo jaunaisiais,kitas sunybes ruose ir kiek zinau visai neliudejo. tikrai ne vieno nekvietem kad ateitu i baliu, nes visi sveciai man buvo brangus ir norejau kad butu su manim kol dar buvau -aite.
Atsakyti
Mes kvietimuose uzrasem ir siaip kvieciam tik i baliu... Nes baznycia 14 val., balius prasideda ~19 val.. Ir kadangi visi beveik bus nevietiniai, tai ka jiem veikt tas 4 val? Prades valgyt gert, kol grysim, jau bus balius ipusejes.. drinks_cheers.gif
Atsakyti
o mes visus kvieciam i baznycia , nes viskas prasides apie 17 ar 18val, o tada visi vaziuosimi sventimo vieta.
Atsakyti
QUOTE(no_name @ 2006 06 27, 15:48)
Mes kvietimuose uzrasem ir siaip kvieciam tik i baliu... Nes baznycia 14 val., balius prasideda ~19 val.. Ir kadangi visi beveik bus nevietiniai, tai ka jiem veikt tas 4 val? Prades valgyt gert, kol grysim, jau bus balius ipusejes..  drinks_cheers.gif

o tai kelinta muzikantai pas jus save parodys? nes pas mane jis buvo nuo pat pradziu,ir kai teveliai laimino,ir kai sveiciai rinkosi sveikint ir kai metrikacija islydejo..... o bet to man visai netrugde tie zmones kurie su mumis vazinejosi.kuo daugiau tuo liksmiau thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(pesimiste @ 2006 06 27, 17:56)
o tai kelinta muzikantai pas jus save parodys? nes pas mane jis buvo nuo pat pradziu,ir kai teveliai laimino,ir kai sveiciai rinkosi sveikint ir kai metrikacija islydejo..... o bet to man visai netrugde tie zmones kurie su mumis vazinejosi.kuo daugiau tuo liksmiau  thumbup.gif

Na tai dar labai priklauso nuo sveciu skaiciaus. Jei koki 20, tai dar nieko. Bet jei 70-80, tai vos ne viso traukinio jau reikia.
Ir nepasakyciau kad man sveciai nebrangus, todel ir kvieciu tik i baliu. Jei butu nebrangu tai ir nekviesciau. Manau kad taip galvoti yra gan naivu. Tu man esi ne brangus, todel ir kvieciu tik i baliu, o i baznycia kvieciu tik brangius man zmones doh.gif

O muzikantai bus pas mus ir islydint is namu, ir baliuje mirksiukas.gif
Atsakyti
Bent jau uzsienyje tai buna kvietimas i baznycia ir kvietimas i baliu smile.gif ne visi kvieciami i baliu eina i baznycia. jei baznycia 12 val, o balius 7 vakare, tai ka visiems pasilikusiems veikti? Mano mama skundesi karta, kaip buvo baisu ir nuobodu laukti, kai jaunieji vazinejosi su svita, o jie lauke kol jie issiduke gris ir net valgyti niekas nedave!

pas mus baznycia 16val, restoranas 19val. kol mes ten atsirasim, sveciai lauks musu gurksnodami kokteiliukus smile.gif

jei jaunavedziai brangus tau zmones, tai vaziuotum nesvarstydama, ar tai tik porai valandu pavalgyti ir pagerti. o jei nebrangus, tai kam laika gaisti
Atsakyti
man irgi atrodo, jei brangus zmogus ti bet kur nuvaziuosi ,o jei kyla klausimai vaziuot apsimoka ar ne , tai gal nelabai brangus zmogutis, ir nesvarbu atsvest kartu su juo jam didzia diena smile.gif
Atsakyti