Įkraunama...
Įkraunama...

Kelintą valandą renkasi svečiai

mes tai planuojam grizti apie 20 val. o sveciai tai jau 18 turetu but visi sodyboj
Atsakyti
Sveikos,

vėl susiduriu su kvaila problema blink.gif CMB tuoksimės 14:20, o pokylis 18:00, kur dėti svečius, kurie neturi kuo su mumis važinėti, ar kurių mes nenorim vežiotis. Gi nesakysi jiems, - jūs nekviečiami stebėti sutuoktuvių blink.gif help...

o dar, ką daryt, kai yra kelios panos "vienišos", o bernų joms asistuot jokių nėr? g.gif ar čia mano problema, ar ne? g.gif
Atsakyti
manau kad zmones patys supranta kada jiems geriau atvaziuoti ir manau patys susiplanuoja savo laika. mes pakvietimuose rasem sutuoktuviu laika ir baliaus laika, ir visi zino kadajie atvaziuos. kas tik i baliu, o kas vazinesisi su mumis nes mes pasakeme .
Atsakyti
bet tai ką, laikas visiems surašytas vienodas, tik vieniem sakei - į pirmą laiką nekreipkit dėmesio, mes jūsų laukiam tik vakare? g.gif
Atsakyti
nu va, ačiū moderatoriams, info radau blush2.gif bet paskaičiusi pesimistes nuomonę tai....sorry, bet pakraupau....

pas mus, va, vestuvės po kelių dienų, ale dar nevisiems pasakėm,, kurią valandą. Bet kadangi visi artimi draugai, tai kažkaip paprastai į viską žiūri mirksiukas.gif o svarstyti 15-metė ar ne, su pilvu, ar ne....kažkaip nežinau....labai jau griežtai blush2.gif čia tik mano nuomonė drinks_cheers.gif

taigi paprastai, - jei nenori, nevažiuoji....o tai ką, jei būtų pakviet nuo 12, tai jau "būtų apsimokėję"? g.gif o ir puoštis galima skirtingai, gi, pesimiste, jei būtum paprastas svečias, tai gali kokią spintoj turimą suknutę priderint, tikiu, kad nors viena yra mirksiukas.gif o vyro broliui bus apmaudu viduje, man atrodo, jei brolis ir jo žmona vestuves ignoruos, kokios jos bebūtų blush2.gif

aš, pvz, irgi neįsivaizduoju, kad visi 40 žmonių su mumis važinėtųsi blink.gif nukvakėčiau tongue.gif
Atsakyti
pakvietime buvo du laikai, ir visis supratopatys kada atvaziuoti, jokio pasakymo nereikejo, kas nores ateis dar prie CMB, o vakare i baliu. bet siaip manau tu kuriu nekvieciau su mumis praleisti diena atvaziuos tik vakare i baliu.
Atsakyti
QUOTE(Aero @ 2006 07 04, 13:57)
nu va, ačiū moderatoriams, info radau blush2.gif  bet paskaičiusi pesimistes nuomonę tai....sorry, bet pakraupau....

pas mus, va, vestuvės po kelių dienų, ale dar nevisiems pasakėm,, kurią valandą. Bet kadangi visi artimi draugai, tai kažkaip paprastai į viską žiūri mirksiukas.gif o svarstyti 15-metė ar ne, su pilvu, ar ne....kažkaip nežinau....labai jau griežtai blush2.gif čia tik mano nuomonė drinks_cheers.gif

taigi paprastai, - jei nenori, nevažiuoji....o tai ką, jei būtų pakviet nuo 12, tai jau "būtų apsimokėję"? g.gif o ir puoštis galima skirtingai, gi, pesimiste, jei būtum paprastas svečias, tai gali kokią spintoj turimą suknutę priderint, tikiu, kad nors viena yra mirksiukas.gif o vyro broliui bus apmaudu viduje, man atrodo, jei brolis ir jo žmona vestuves ignoruos, kokios jos bebūtų blush2.gif

aš, pvz, irgi neįsivaizduoju, kad visi 40 žmonių su mumis važinėtųsi blink.gif nukvakėčiau tongue.gif

blink.gif o dabar as pakraupau,kad vestuves po keliu dienu, o sveciai nezino kelinta valanda.man tai norisi zinoti,nes turiu laika susiplanuoti.

siek tiek ne i tema bet penkiolikmete su pilvu balta sukne ir greiciausiai rutu vainiku,tai jau parodija(aisku mano nuomone) blush2.gif

nenoriu,bet vaziuoti turiu,esu Mb zmona ir tiesiog kaip ir privalau buti su juo. ax.gif o jei butu kviete 12 tada zinoma butu apsimokeje,butume linksmai laika praleide(nes kaip ir planavom su jaunaisias vaziuot),o dabar 2,5 valandos vaziuosim tam,kad pavakarieniautumem. doh.gif va o rubu spintoj turiu tinkamus tik plesytus dzinsus,o nuomotis negaunu nes teikesi pakviesti iki tu vestuviu likus vos 13 darbo dienu.o is kur paraut vyrui kostiuma dar ir sian neisivaizduoju verysad.gif

jei mes butume bent 5 metas sensesni tai manau jau jokio noro vazinetis ir nebutu
schmoll.gif
Atsakyti
tai va,ir mes sakem kad vestuviu nereik.galim atvaziuot ir pasedet.o cia isinuomojo kavine(nors pas anyta kiemas diziulis),nuotaka su pirkta suknia(nuomotis daug pigiau), zmoniu apie 30(is ju giminiu kokia 15)....va o kur suguldyt tai neidomu.tai ir sakau gal neverta, nes uz poros val teks sest man uz vairo ir is raseiniu atgal i mazeikius mint doh.gif
[/quote]
Tokiu atvjeu tikrai keblu g.gif juk ir seimos narys, bet is kitos puses doh.gif ...
Manau, kai su vyru nutarsit, taip ir bus geriausia thumbup.gif juk pasveikinti juos galite ir kita karta susitike drinks_cheers.gif
Atsakyti
  Primadona-A,2006 07 04, 21:43
Tokiu atvjeu tikrai keblu g.gif juk ir seimos narys, bet is kitos puses doh.gif ...
Manau, kai su vyru nutarsit, taip ir bus geriausia thumbup.gif juk pasveikinti juos galite ir kita karta susitike drinks_cheers.gif

aciu uz palaikyma,nes miegot palapinej ar ant sieno tai malonumas menkas. doh.gif bet va vis kalbam su vyru,kad kaip ir reiktu vaziuot,o paskui jau eina jie nuo musu galvu,nors noro pas mudu abudo labai minimaliai rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pesimiste: 04 liepos 2006 - 21:08
Paskaičiau šią temą ir man kažkaip visai keista pasidarė - kaip galima žmogų kviesti į vestuves, bet nekviesti į bažnyčią (arba į CMB, jei santuoka tik civilinė)? Juk tai ir yra pati pati esmė - tas momentas. Į balių galima nevažiuot, bet tik jau ne į ceremoniją. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2006 07 05, 13:53)
Paskaičiau šią temą ir man kažkaip visai keista pasidarė - kaip galima žmogų kviesti į vestuves, bet nekviesti į bažnyčią (arba į CMB, jei santuoka tik civilinė)? Juk tai ir yra pati pati esmė - tas momentas. Į balių galima nevažiuot, bet tik jau ne į ceremoniją. blink.gif

Ti kvieti visus į bažnyčią, bet jei bažnyčia 14val, o balius tik 18, o žmogus visai iš kito miesto, tai kur jam tas 4 val pasidėt? 4u.gif
Manau kiekvienas pasirenka kada jam atvažiuoti ir tikrai daug žmonių ypač iš toliau atvažiuoja tik į balių, apskritai į bažnyčia eiti mada atsirado visai neseniai, anksčiau visi svečiai tikrai į bažnyčią nevažiuodavo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(doska @ 2006 07 05, 13:57)
Ti kvieti visus į bažnyčią, bet jei bažnyčia 14val, o balius tik 18, o žmogus visai iš kito miesto, tai kur jam tas 4 val pasidėt? 4u.gif
Manau kiekvienas pasirenka kada jam atvažiuoti ir tikrai daug žmonių ypač iš toliau atvažiuoja tik į balių, apskritai į bažnyčia eiti mada atsirado visai neseniai, anksčiau visi svečiai tikrai į bažnyčią nevažiuodavo blush2.gif

va va.o gal tie zmones is kito miesto ir nori atvaziuot i ta baznycia.gal jie nori buti su jaunaisiais jien svarbia akimirka,o neatvaziuot vakarienes pavalgyt.
i man tai labai keista,kad sveciai negali gali kartu su jaunaisiais buti. o be to juk jei jie atvaziuoja is kito miesto,tai vistiek turi kazkur apsistoti,daiktus pasideti persirengti.is bedos jie ir ten gali palaukti kol jus griztat.
g.gif
Atsakyti